Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/15 13:58:17 13:58:17

svečias:
matyti, kad truksta Jums gyvenimiskos patirties, jei manot, kad laikas "visagalis". Trumpai mano istorija-susituokem is meiles, pragyvenom 4 m., tada nusprendem, kad jau norim vaiku, gime dukra, dar po 6 m. samoningai suplanavom sunu, pykciu, barniu nebuvo, gyvenom draugiskai, buvom laiminga seima. Kai sunui suejo 2 m. staiga vyras pareiske, kad nebemyli manes, o myli kita - geresne, perspektyvesne. Susedus normaliai be emociju pasikalbeti apie to priezastis, pasake, kad pats nezino kodel ir kur dingo meile. Taigi, viso pragyvenom santuokoje 13 metu, likus pusmeciui iki "nebemyliu" susituokem baznycioje. maniau, kad ta zmogu neblogai pazistu, o gyvenimas parode, kad nieko panasaus. Ir sakyti, kad moterys neatsakingai elgiasi gimdydamos vaikus, nes nera isitikinusios santykiu tvirtumu, manyciau, per daug drasu

Štai gyvas, skaudus įrodymas, koks pažinus yra žmogus . Tik nereikia vėl tų juokingai bukų"moteris kalta, nesistengė". ABU turi stengtis, niekur nedingsite, mieli vyrai .

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/15 14:03:30 14:03:30

žmogus žmogui nelygus...

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/01/18 14:07:04 14:07:04

rudnosiukas:

O kas verčia ištekėt žmogaus nepažinus? Tai dar nieko būtų... O kas verčia tuoj pat vaikų prigimdyt?

Negalvojat? Tikit amžina meile? Tai gal dar ne laikas tekėt? Gal dar reikia kiek paaugt ir atsakingiau žiūrėt truputi?

Aš čia ne prieš moteris su vaikais, savo požiūrį į tai išsakiau ankstesniuose komentaruose. Reikia prisiimt atsakomybę, o ne ieškot pasiteisinimų, kad neva nepagalvojau, galvojau...

O ar esi pažinęs nors vieną žmogų iki galo? O kada vaikus gimdyti? Pvz., tekėjau 23, tikrai ne jauniklė, draugavome metus. Kažin ar daugiau draugavus, kas pasikeistų. Atsakomybę ir prisiimame. Kiek žinau, dauguma vaikučius augina būtent mamos . Ir ne visi tėveliai paremia nors materialiai. Juk lygiai tas pats yra ir su vyrais, tik jiems palengvinimas- retas kuris augina vaikus, jie laisvi pauksčiai. Visi norime nugyventi gražiose šeimose nuo pradžių iki galo. Skyrybos skaudu visiems. Deja kartais tai vienintelė išeitis.

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/18 16:22:36 16:22:36

Human: Kai panos gyvenime nemates tai aisku . . Iskastruokit visus vyrus, turesit idealius draugus gyvenimui Juokas juokais, bet jusu tie idealai arba gejai arba nekalti dar. Sorry uz juoda jumora su ironijos elementais. .

Human, moteru idealai yra tikri vyrai. Vyriski vyrai. Problema ta, kad vyrai ir moterys skirtingai jaucia, skirtingai masto, skirtingom kalbom kalba ir vieni kitu nesupranta. Todel tiek daug vienisu zmoniu ir todel klesti neistikimybe...

Aldas_

A

2 įrašai

2010/01/19 21:48:50 21:48:50

Na, gali buti ir kita problema, kaip vyras nevaisingas ir tt, aplamai tada kvaila butu sneket, kad vaikas kazkokia tai problema. Na pvz asmeniskai turejau paauglystej trauma per imtyniu varzybas ir diagnoze nevaisingas (ne tas, kad nestovi ). Atrodo susipazintum, kad ir su besilaukiancia mergina, jai kazkoks tikras rysys uzsimegztu, uzaugintum vaikeli kaip savo jokios problemos is to nedarydamas.

Vitorio1322215225_db

V

16 įrašai

2010/02/01 10:25:21 10:25:21

Vyra liangvai susirasti kad esat mamos vienisos,nes nevise mes pries,pavizdziu man tai patinka vaikai ir jau senai noriuju,jai susirasciau pana su vaiku ir gyventume kartu tai myleciau ta vaika kaip savo jai susilauktume dar vieno tai niekada nedalinciau vaiku o myleciau abu vienodai,nes taip turi buti vaikas nekaltas kad tevas ji paliko

Ligita

L

6 įrašai

2010/02/03 20:11:44 20:11:44

Sunku patiketi, kad vyras gali pamilti svetima vaika. Mano gyvenimas virsta kosmaru vien delto, kad vyras iki vestuviu "tipo mylejo" mano mergaite, o dabar net matyti jos nenori. Bet cia dar ne tai blogiausia, o jis daro dar ir taip jog as vaiko uo ilgiau nematyciau. Ir del sito kylo dideli nesutarimai. Ir manau greitu laiku man teks skirtis su tuo zmogmi, nes vaiko as neatsisakysiu. O priezasciu tame yra daug, pagrinde laikyciau, kad jis pats auges savaitiniame darzelyje, ir nemate tevu meiles. O siuo savo elgesiu nori galbut atkersyti visam pasauliui.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/03 21:39:35 21:39:35

Ligita: Sunku patiketi, kad vyras gali pamilti svetima vaika. Mano gyvenimas virsta kosmaru vien delto, kad vyras iki vestuviu "tipo mylejo" mano mergaite, o dabar net matyti jos nenori. Bet cia dar ne tai blogiausia, o jis daro dar ir taip jog as vaiko uo ilgiau nematyciau. Ir del sito kylo dideli nesutarimai. Ir manau greitu laiku man teks skirtis su tuo zmogmi, nes vaiko as neatsisakysiu. O priezasciu tame yra daug, pagrinde laikyciau, kad jis pats auges savaitiniame darzelyje, ir nemate tevu meiles. O siuo savo elgesiu nori galbut atkersyti visam pasauliui.

O geriau jūs su juo pasikalbėkite ta tema, pasakykite kad jie abu jums svarbūs, bet skirtingai. Apie jo patirtį savaitiniame darželyje užsiminkite, gal jis supras savo motyvus, kodėl taip elgiasi. O išsiskirti suspėsite.

Ligita

L

6 įrašai

2010/02/04 20:50:31 20:50:31

samanta:
Ligita: Sunku patiketi, kad vyras gali pamilti svetima vaika. Mano gyvenimas virsta kosmaru vien delto, kad vyras iki vestuviu "tipo mylejo" mano mergaite, o dabar net matyti jos nenori. Bet cia dar ne tai blogiausia, o jis daro dar ir taip jog as vaiko uo ilgiau nematyciau. Ir del sito kylo dideli nesutarimai. Ir manau greitu laiku man teks skirtis su tuo zmogmi, nes vaiko as neatsisakysiu. O priezasciu tame yra daug, pagrinde laikyciau, kad jis pats auges savaitiniame darzelyje, ir nemate tevu meiles. O siuo savo elgesiu nori galbut atkersyti visam pasauliui.

O geriau jūs su juo pasikalbėkite ta tema, pasakykite kad jie abu jums svarbūs, bet skirtingai. Apie jo patirtį savaitiniame darželyje užsiminkite, gal jis supras savo motyvus, kodėl taip elgiasi. O išsiskirti suspėsite.

Dekoju uz patarima. Bet deja, jau daugiau kaip puse metu kalbeta. Bet rezultatu jokiu, tik savo teorijos irodinejimas ir viskas. Pas ji seimoje tokia nuomone vyrauja, ir manau per daug tokia nuomone "idiekta" i jo savimone. As ir galvojau, kad zmogus turi suprasti bendrauant, bet deja yra tokiu individu kurie net nesistengia suvokti, galvodami jog jie yra pasaulio dievai - valdovai. O apie savaitini darzeli jo nuomone, kad tai tiesiog super. Ir apskritai ka jo tevai daro ar dare, tai yra viskas tiesiog idealu. Ir jokios kalbos jau cia nepadeda.

dzimis

D

2 įrašai

2010/02/06 15:23:47 15:23:47

Ligita:
samanta:

Dekoju uz patarima. Bet deja, jau daugiau kaip puse metu kalbeta. Bet rezultatu jokiu, tik savo teorijos irodinejimas ir viskas. Pas ji seimoje tokia nuomone vyrauja, ir manau per daug tokia nuomone "idiekta" i jo savimone. As ir galvojau, kad zmogus turi suprasti bendrauant, bet deja yra tokiu individu kurie net nesistengia suvokti, galvodami jog jie yra pasaulio dievai - valdovai. O apie savaitini darzeli jo nuomone, kad tai tiesiog super. Ir apskritai ka jo tevai daro ar dare, tai yra viskas tiesiog idealu. Ir jokios kalbos jau cia nepadeda.

Nu taigi maladiec senis Ar tau nedaeina, kad tu jam jau nusibodai ir labai techniskai nori su tavim santykius nutraukt Kaip ne kaip gausis, "kad tu ji palikai", o ne jis tave, o tau ant sirdies bus ramiau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume