Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

zinantis

Z

17 įrašai

2012/01/25 10:40:25 10:40:25

as irgi nesuprantu kaip jaunam sveikam vyrui svetimas vaikas butu privalumas. Jokio privalumo tame nematau tik didelius minusus...

raska

R

39 įrašai

2012/01/25 19:52:30 19:52:30

Panašu, kad dauguma pasisakiusių vyriškių linkę manyti, kad vaikas – kliūtis. Keblu ginčytis , tad kaip ir reiktų sutikti, kad taip. Teoriškai . Jei rinktumėtės moteris, kaip prekes iš lentynos, tos su vaikais būtų paskutinės, išpardavimui (gal kažkas ir taip renkasi, nežinau aš). Tačiau praktiškai nutinka ir taip, kad vat apima jausmai moteriai, ir visai nesvarbu tampa, turi ji vaiką ar ne. Taip kad yra ir būna visaip, sakyčiau

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/25 20:50:50 20:50:50

raska: Panašu, kad dauguma pasisakiusių vyriškių linkę manyti, kad vaikas – kliūtis. Keblu ginčytis , tad kaip ir reiktų sutikti, kad taip. Teoriškai . Jei rinktumėtės moteris, kaip prekes iš lentynos, tos su vaikais būtų paskutinės, išpardavimui (gal kažkas ir taip renkasi, nežinau aš). Tačiau praktiškai nutinka ir taip, kad vat apima jausmai moteriai, ir visai nesvarbu tampa, turi ji vaiką ar ne. Taip kad yra ir būna visaip, sakyčiau

viltis durniu motina

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/25 21:52:20 21:52:20

Tai pamils vyras moterį ir atsisakys jos vien dėl to,kad vaiką turi nelogiška-jeigu trukdo moters vaikas-neįdomi ir moteris ir jokia čia aukštoji matematika.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/25 22:06:40 22:06:40

Svečias:
viltis durniu motina

Ak, nejaugi ?.. Kam viltis, kam patirtis

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/25 22:08:34 22:08:34

Svečias: Tai pamils vyras moterį ir atsisakys jos vien dėl to,kad vaiką turi nelogiška-jeigu trukdo moters vaikas-neįdomi ir moteris ir jokia čia aukštoji matematika.

O kas sako, kad pamils? Yra išankstinis nusistatymas, ypač jaunų vyru. Aplink pilna jaunų gražių laisvų panu, kurios idomios, issilavine, nes tuo laiku, kai anos dulkinosi, sitos mokesi. Tai va, yra isankstinis nusistatymas ir be to, taip greit nepamilstama. Čia tik panos taip greit įsivaizduoja meilę, kurios nėra, o ne vyrai. O kai sužino apie vaiką, tai dažnai ir tie paskutiniai simpatijos likučiai išgaruoja.Būna pavienių atvejų, kai tinka ir su vaiku, bet jų mažuma. O tuoktis tai išvis neskuba, kai turi vaiką, tinka tik taip pasidulkinti. Bet sako, kad tipo čia rimti santykiai.O kai atsiranda gera pana be vaiko, tada su ja apsiženija, o šitą numeta, nes tipo meilė baigėsi.O pana verkia ir net ir nesupranta dėl ko.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/25 22:34:37 22:34:37

Pritariu, išankstinis nusistatymas/principai ir yra santykių nutraukimo priežastis. Gal mažiau nei 1% pamilsta iš pirmo žvilgsnio, neskaitant pasakų, o toliau yra nusistatymo dalykas, nepriimtina ir nieko nemezgi, žinoma priklauso nuo to ko kam reikia. Tačiau asmeniškai tai prieštarauja mano nuostatoms ir tokiu atveju aš galiu būti nebent draugas be privalumų, kitu atveju prasideda komplikacijos, prasideda prisirišimas – geriau viską baigti iškart.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/25 23:12:55 23:12:55

Tai ne santykių nutraukimo, o ne santykių neužmezgimo priežastis, deepsorrow. Na taip, nusistatymas tai gali lemti ir lemia, sutinkam. Bet ne visad pavyksta laiku sustoti ar laiku pavojų įžvelgti , būna. Tiek vyrams, tiek moterims. O tada vat kartais ir nutinka nelaukti/neplanuoti/valios pastangomis nebekontroliuojami dalykai. Labiau išimtys tai, nei taisyklė, bet pasitaiko, pripažinkim. Ir ne taip jau retai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/25 23:53:53 23:53:53

Lengvabūdiškumas keisti savo nuomonę. Sutinku būna, nutinka, pasitaiko, bet atsisakydamas savo įsitikinimų žmogus arba apgaudinėja save arba apgaudinėja kitą, jais galima variuoti iki tam tikro nukrypimo laipsnio, tačiau tai yra rėžiai apibrėžiantys individo įsitikinimus. Pas mane 8 metai jie nesikeičia nematau, kad per artimiausią 10 pasikeistų. Bet tai yra mano nuomonė ir ji yra subjektyvi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/26 09:59:16 09:59:16

Svečias:
Svečias: Tai pamils vyras moterį ir atsisakys jos vien dėl to,kad vaiką turi nelogiška-jeigu trukdo moters vaikas-neįdomi ir moteris ir jokia čia aukštoji matematika.

O kas sako, kad pamils? Yra išankstinis nusistatymas, ypač jaunų vyru. Aplink pilna jaunų gražių laisvų panu, kurios idomios, issilavine, nes tuo laiku, kai anos dulkinosi, sitos mokesi. Tai va, yra isankstinis nusistatymas ir be to, taip greit nepamilstama. Čia tik panos taip greit įsivaizduoja meilę, kurios nėra, o ne vyrai. O kai sužino apie vaiką, tai dažnai ir tie paskutiniai simpatijos likučiai išgaruoja.Būna pavienių atvejų, kai tinka ir su vaiku, bet jų mažuma. O tuoktis tai išvis neskuba, kai turi vaiką, tinka tik taip pasidulkinti. Bet sako, kad tipo čia rimti santykiai.O kai atsiranda gera pana be vaiko, tada su ja apsiženija, o šitą numeta, nes tipo meilė baigėsi.O pana verkia ir net ir nesupranta dėl ko.

Čia aš ne apie panas ir bernus kalbu mielasis/oji,o apie vyrus ir moteris,suaugusius ir protingus žmones. Iš "panų" amžiaus išaugama. Įgijama patirtis ir imama kitomis akimis žiūrėti į gyvenimą,o ne "pasidulkinimo".

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume