Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/30 21:36:37 21:36:37

Zinokit kaip man buvo. Nu korpce, susipazinau su merga, tokia visai nieko, nu pabendravom, nu ten ir sekso biskibubvo, nu koroce, db ateina nauji metai, reik kur nors sutikti, nu sakau jai, gal pas mano bica toki susimetam, tai isivaizduojat, ji sako, kad turi vaika ir ner kur jo palikti, nu nifiga, tai kur blemba tas vaikas anksciau buvo, anksciau tai ji man nieko nesake, tik db, kai jau naujus metus reik sutikt, tai db vaikas atsirado, blemba, nu , ka daryt su ta merga man db? nu patarkit koroce

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 08:55:12 08:55:12

[quote="Svečias"]Zinokit kaip man buvo. Nu korpce, susipazinau su merga, tokia visai nieko, nu pabendravom, nu ten ir sekso biskibubvo, nu koroce, db ateina nauji metai, reik kur nors sutikti, nu sakau jai, gal pas mano bica toki susimetam, tai isivaizduojat, ji sako, kad turi vaika ir ner kur jo palikti, nu nifiga, tai kur blemba tas vaikas anksciau buvo, anksciau tai ji man nieko nesake, tik db, kai jau naujus metus reik sutikt, tai db vaikas atsirado, blemba, nu , ka daryt su ta merga man db? nu patarkit koroce [

Pap*sk dar 10 kartų ir pamesk

ginija

G

2 įrašai

2012/01/01 09:41:30 09:41:30

jei ieskai problemu myleti zmogu,tai visada ju atrasi...nu bet yra ir tokiu vyru vaikinu kurie tikrai nesibaido vaiku ir nemano kad jie isvis yra problema tai musu gyvenimo dziaugsmai be ju nebutu tai linksma ir daug graziu akimirku galima patirti su jais...tai va as tai 100% uz vaikus ir man jie tikrai netrugdo...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/01 11:34:18 11:34:18

MisteryGirl:
Svečias:
MisteryGirl:
siuo klausimu esu tikrai rami
bet jeigu tikrai esi idomi antrajai pusei, tai vaikas tam zmogui nebus kliutis

Deja, bet BUS - ir didele. Rekomenduociau paskaityti [b:2abud3e4]Svečias 2011 Lapkričio 27[/b:2abud3e4] komentara, galiu tik prideti, kad tik apie 12% vaiku uzmezga normalius santykius su naujuoju partneriu - veliau ar anksciau tai atsliepia ir vyro ir moters santykiams...

Kolkas man dukrytė netrukdo nei studijuoti, nei dirbti. Kaip tik turiu mažą pasididžiavimą namie ir jeigu kam nors trukdo, tai jau nebe mūsų problemos

Na taip turbut ir yra kai tuo labiau aplinkui jau tik vienetai jusu amziaus merginu kurios be dukryciu

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/01 11:41:45 11:41:45

Teisingai cia kazkas pasakes buvo, kai nesi darzelinuko amziaus, kad kazkokie santykiai isivystytu turi buti kazkas bendro. Nu pvz man tuoj 30, savo vaiku neturiu, tai jai susipazystu su pana, ir jai ji turi vaika, tai man is karto galvoj STOP, kad ir kokia ji ten super duper butu. Paprasciausiai next ir net neigilini, kokia ji ten puiki ir visokia kitokia

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/01/01 18:58:30 18:58:30

Svečias:
MisteryGirl:
Svečias:
Deja, bet BUS - ir didele. Rekomenduociau paskaityti [b:1ed4ia4p]Svečias 2011 Lapkričio 27[/b:1ed4ia4p] komentara, galiu tik prideti, kad tik apie 12% vaiku uzmezga normalius santykius su naujuoju partneriu - veliau ar anksciau tai atsliepia ir vyro ir moters santykiams...

Kolkas man dukrytė netrukdo nei studijuoti, nei dirbti. Kaip tik turiu mažą pasididžiavimą namie ir jeigu kam nors trukdo, tai jau nebe mūsų problemos

Na taip turbut ir yra kai tuo labiau aplinkui jau tik vienetai jusu amziaus merginu kurios be dukryciu

mano draugu, bendradarbiu tarpe, kuriem iki 26m, tai tikrais 3merginos turi lialiukus. Ir nematau nieko blogo tame

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/01 19:01:27 19:01:27

o kas tame blogo gali buti? Aisku, kad nieko blogo. Tik bus sunkiau susirasti antra puse, tik tiek.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/01/01 19:40:50 19:40:50

Svečias: o kas tame blogo gali buti? Aisku, kad nieko blogo. Tik bus sunkiau susirasti antra puse, tik tiek.

nesustoja pasaulis del to suktis geriau buti vienai, negu su netinkamu zmogumi

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/01 19:46:42 19:46:42

MisteryGirl:
Svečias: o kas tame blogo gali buti? Aisku, kad nieko blogo. Tik bus sunkiau susirasti antra puse, tik tiek.

nesustoja pasaulis del to suktis geriau buti vienai, negu su netinkamu zmogumi

Be abejo,pasaulis dėl nieko nesustoja suktis. Bet vaikas vistiek problema ieškant vyro.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/01 19:52:02 19:52:02

MisteryGirl:
Svečias:
MisteryGirl: vaikas niekada negali buti problema, tai yra didziausia dovana

Gali buti rami - vyrai i tavo dovana nesikesins

siuo klausimu esu tikrai rami
bet jeigu tikrai esi idomi antrajai pusei, tai vaikas tam zmogui nebus kliutis

o nepagalvoji, kad tas vyras net nesigilins - idomi tu ar ne, jei jis is principo yra pries moteri su vaiku ir prames is karto? Uzteks suzinoti ir viskas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume