Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/02/03 14:37:34 14:37:34

[quote:1eb13n4d]bet kuriai mamai vaikas gali but antroj vietoj po vyro??????????mama vaikui yra vienintele,tad jai jis yra svarbiausias.o jei vyras to nesupranta,tai jau jo problemos...[/quote:1eb13n4d] Kodėl nesupranta dar ir kaip supranta, bet problema ir vaikas tavo. ne jo ir pasirinkimas čia taip pat jo, tu pasirinkimo šitoj vietoj neturi arba jam tiks tokia situacija arba ne ,sakau gi priklauso nuo žmogaus!

donatella

D

4 įrašai

2011/02/03 14:47:12 14:47:12

Elektrikas: [quote:10k6zqhn]bet kuriai mamai vaikas gali but antroj vietoj po vyro??????????mama vaikui yra vienintele,tad jai jis yra svarbiausias.o jei vyras to nesupranta,tai jau jo problemos...

Kodėl mesupranta dar ir kaip supranta, bet problema ir vaikas tavo. ne jo ir pasirinkimas čia taip pat jo, tu pasirinkimo šitoj vietoj neturi arba jam tiks tokia situacija arba ne ,sakau gi priklauso nuo žmogaus![/quote:10k6zqhn]
tai savaime suprantama,juk as neturiu teises jam primesti vaiko,jei jis to nenori...tai ir neprimetu gyvenam sau dviese ir stengiames dziaugtis gyvenimu atsiras toks zmogus-gerai.ne-tai ne...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/02/03 16:07:46 16:07:46

O koks tu galvoji motyvas jam būtų atsirasti pas moterį su vaiku arba dviem su rizika būti išspirtam senatvėje ,tų pačių jos vaikų kai užaugs ar negeriau jam susiieškot moterį be vaikų ,su salyga žinoma kad pats jų neturi!

Piktzole33

P

20 įrašai

2011/02/03 16:14:42 16:14:42

Elektrikas: O koks tu galvoji motyvas jam būtų atsirasti pas moterį su vaiku arba dviem su rizika būti išspirtam senatvėje ,tų pačių jos vaikų kai užaugs ar negeriau jam susiieškot moterį be vaikų ,su salyga žinoma kad pats jų neturi!

meile tai moteriai

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/03 16:18:54 16:18:54

donatella:
Elektrikas: nieks neginčija kad tau jis nesvarbiausias bet ir norėt but antram pagal svarbumą nevisiems priimtina ,čia jau to žmogaus reikalas kelintas norės būt tavo prioritete!

bet kuriai mamai vaikas gali but antroj vietoj po vyro??????????mama vaikui yra vienintele,tad jai jis yra svarbiausias.o jei vyras to nesupranta,tai jau jo problemos...

Atsipeikėk, moterie, ką čia pezi dabar? Jei moteris eina į santuoką tik dėl reprodukcijos, tai jai svarbiausi bus vaikai, o jei protinga (taip, taip) moteris į santuoką einą tam, kad sau turėtų antrąją pusę, varge ir džiaugsme, ir kad du taptų viena - tai tai moteriai vyras bus svarbiausias žmogus jos gyvenime. Viena mano draugė turi keturis vaikučius ir su vyru abu dalį laiko gyvena Lietuvoje, dalį Liuksemburge. Kai kalba išėjo apie meilę vaikams - ji aiškiai deklaravo, kad vaikai yra atskiri žmonės ir jai nepriklausantys, turėsiantys savo gyvenimus, o vyras yra jai svarbiausias - natųralu, juk su tuo žmogumi ji pasižadėjo gyventi visą savo gyvenimą. Taigi. Abipusis visiškas atsidavimas ir pasitikėjimas vienas kitu yra raktas į pilnavertę santuoką.
Bet žinoma, tos moters vyras yra tikras vyras, o ne koks "elektrikas", kuris pagal jo rašliavas ko gero net profkės nėra baigęs. Vat tokie ir gadina vyrų vardą bei nesuteikia pasitikėjimo gyvenančioms su jais moterims. Linkiu visoms surasti savo antrąją pusę, o ne dunduką apsėklintoją, sudalyvaujantį jūsų gyvenime tik epizodiškai.

Piktzole33

P

20 įrašai

2011/02/03 16:27:47 16:27:47

NESAMONE!!!cia tu nusipezi.ir ta tavo drauge-4 vaiku mama.branginti labiau vyra nei vaikus yra ziauru...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/03 16:49:47 16:49:47

Piktzole33: NESAMONE!!!cia tu nusipezi.ir ta tavo drauge-4 vaiku mama.branginti labiau vyra nei vaikus yra ziauru...

gal todel ir sedi viena su vaikais?!

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/03 16:55:25 16:55:25

Piktzole33: NESAMONE!!!cia tu nusipezi.ir ta tavo drauge-4 vaiku mama.branginti labiau vyra nei vaikus yra ziauru...

Tikra samonė, brangioji. Vaikai pas šią moterį išaugs laimingi, laisvi ir išlavinti, o motina nelaikys jų emocionaliai pririšusi prie savęs. Ji nedeklaruoja beprotiškos, aistringos meilės savo vaikams - paradoksas, bet pas tokius mano pažįstamus vaikučiai auga laimingi ir pasitikintys savimi. Nesiūlysiu tau skaityti nei vaikų psichologijos vadovėlių, anei Kahlilio Džibrano, bet pasakysiu: su tokiu mąstymu, kaip tavo, tu nerasi gyvenime laimės, o ir tavo vaikai nebus laimingi ir linkę į darnią pilnavertę santuoką. Todėl keisk tą savąjį mąstymą, kol nevėlu.

Piktzole33

P

20 įrašai

2011/02/03 16:58:01 16:58:01

o tai reikia vaika nustumt i sali,kad turet vyra? na tada geriau vienai su vaiku,nei susidet su vyru,kuris akivazdziai rodys priesiskuma vaikui.juk vaikas nekaltas,kad ji pagimdziau.as noreciau turet atsakinga,protinga drauga,bet tai nera mano gyvenimo tikslas

Piktzole33

P

20 įrašai

2011/02/03 17:01:25 17:01:25

Svečias:

Tikra samonė, brangioji. Vaikai pas šią moterį išaugs laimingi, laisvi ir išlavinti, o motina nelaikys jų emocionaliai pririšusi prie savęs. Ji nedeklaruoja beprotiškos, aistringos meilės savo vaikams - paradoksas, bet pas tokius mano pažįstamus vaikučiai auga laimingi ir pasitikintys savimi. Nesiūlysiu tau skaityti nei vaikų psichologijos vadovėlių, anei Kahlilio Džibrano, bet pasakysiu: su tokiu mąstymu, kaip tavo, tu nerasi gyvenime laimės, o ir tavo vaikai nebus laimingi ir linkę į darnią pilnavertę santuoką. Todėl keisk tą savąjį mąstymą, kol nevėlu.

pas mane biski kitaip...mano vaikutis serga nepagydoma liga,tad tikrai jis visa mano gyvenima bus salia manes.todel as ir esu viena,nes nenoriu kitam uzkraut savo kryzelio...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume