2010/12/29 16:45:18 16:45:18
namiokass: zinantis: namiokass: Vaikas tikrai ne bėda net pats norečiau, o vaikeli turinčios moterys kur kas brandesnės ir giliau žiurinčios i gyvenima. O kol mergina nesuzinos to tol ir elgsis is vejo blaskoma "nors yra issimčiu kad nei vaikelis nepadeda subresti"... tad man vaikeli turinti moteris tikrai ne rupestis kuri sudetinga isspresti argi vaikelis nusipelno gyventi be tevo ar motinos? Kodel jis turi buti kankinamas del tevu skystagalvystes?????
Na jai cia ne jaukas meskerei, kad pagaut kokia vienisa motina ant pisiaus, tai as galiu pasakyt, kad tu tikras lopas. Visu pirma, tas vaikas turi savo teva, visu antra, kai kurios klaidos nebeistaisomos. Vietoj, to kad augint savus, tu kaip sakalas susirenki tai kas liko po kito O tie visi svaiciojimai, kad vienisa motina giliau ziuri i gyvenima, tai man tik juoka sukelia. Pas bet kuria mergina, jai ji ne asociali, kai vaikas gims, lygiai toks pats brandus poziuris kaip tu sakai atsiras. Niekad nesuprasiu tokiu veikeju, kurie vietoj to, kad daryt savo kraujo vaikus, prisiima bbz zino kieno darytus...
Jaučiasi jog esi vaikas, ir kad nesi augęs be tėvo, todėl toks paviršutiniškas tavo mastymas. O pasidaryti ir savų vaikų tikrai ne problema. Beje tu pasiryzti draugystei tik dėl sekso ir vaikų? Tau moteris ka nors reiškia? Sakau nuoširdziai, man geda del daugelio vyru tokio skysto mastymo...((
Sneki tu pats kaip vaikas. Veliau pagrindinis poros risamasis vienetas yra vaikai. Kas gali rist su moteriske kur ne tavo vaikas? Ir zinai ka as manau, del tokiu lopu kaip tu, ir auga kruva vaiku be tevo, nes merga mano, ai va pabandysiu su situ, jai nieko nesigaus susirasiu kita, kuris mano vaika augins. Ir augina tokie durniukai kaip tu, kito darytus, o senatvej dar i kupra gauna Neturiu tau daugiau ka pasakyt
2010/12/30 16:34:47 16:34:47
]
zinantis: Sneki tu pats kaip vaikas. Veliau pagrindinis poros risamasis vienetas yra vaikai. Kas gali rist su moteriske kur ne tavo vaikas? Ir zinai ka as manau, del tokiu lopu kaip tu, ir auga kruva vaiku be tevo, nes merga mano, ai va pabandysiu su situ, jai nieko nesigaus susirasiu kita, kuris mano vaika augins. Ir augina tokie durniukai kaip tu, kito darytus, o senatvej dar i kupra gauna Neturiu tau daugiau ka pasakyt
ka galiu pasakyt kvailys esi, argi tik vaikai veliau risa tevus? nu sakės aš tikiu meile, ir netikėsiu tada kai mirsiu, o vaikas uzaugs ir išeis nebūtina vaikui pavardę duot ar isipareigoti kaip tėvui, aš pats gyvenau su patėviu ir esu patenkintas tuo nes daug ko iš jo išmokau jis buvo nuoširdus ir panašiai dabar mes ne kaip tėvas su sūnum o kai du labai geri draugai, ir žinau dabar kai nebegyvenu su mama tai ji turi artimą žmogų šalia kad nesijaučia vieniša ir turi su kuo dalintis meile. Tai va o tu geriau patylėk jei neturi ką doro pasakyti, ir jei nemoki reikšti kritikos.
2011/01/02 16:01:57 16:01:57
Gottin: Esu vienisa mama. Bet ne kokia uzguita ar uzsitupejus! Labai idomiai gyvenu, puikiai sutariu su suneliu. Taciau norisi ir kitokio bendravimo, artimo mylimo zmogaus salia... Tik panasu, kad vyrai baidosi moteru, kurios jau turi vaiku. Bet gi neprasau tapti tevu mano vaiku ar duot jam pavarde! Argi vaikas - tokia didele problema?
2011/01/02 17:17:12 17:17:12
Problema gal ne kiek vyrui kiek mamytei nes jos sūnelis toki veja pakeltų ir mamytei su niekuomet meilės plėšt neleistų saugotų nuo visokių pagundų!
2011/01/02 22:48:14 22:48:14
Jei vyrui trugdo vaikas, tai vyrui moteris tik kaip sex objektas.
2011/01/05 13:02:11 13:02:11
Tik nereikia visų vyrų matuoti pagal viena kurpalių mano nuomuone jei myli moteri tai vaikaus taipat mylėsi nes jie yra to mylimo žmogučio ir kaip galima jų nemylėti juk ne tas tėvas kuris ...... o tas kris juos užaugino.
2011/01/05 13:15:26 13:15:26
Nu jau tie vaikai tikrai žino kas jų tėvas ar ne!
2011/01/05 14:23:30 14:23:30
Mylintį tėvą mylės labiau, nei tikrą.. Taip ir atsisijoja grūdai... Deja, nenorėčiau pati vyro, kuris jau turi vaikų iš pirmos santuoks... Kad ir kokia tolerancija...
2011/01/05 16:28:42 16:28:42
naujanare: Mylintį tėvą mylės labiau, nei tikrą.. Taip ir atsisijoja grūdai... Deja, nenorėčiau pati vyro, kuris jau turi vaikų iš pirmos santuoks... Kad ir kokia tolerancija...
va va... o vyrai tai jau turi noreti, o jei dar ji su keliais vaikais? kol yra bevaikiu, tol su vaikais eiles gale
2011/01/05 16:36:34 16:36:34
Kol vaikai ir toliau bus nedrausmingi, žulikavoti, akiplėšiški, agresyvūs ir linkę terorizuoti suaugusiuosius, tol vaikas bus didelė problema moterims susirasti vyrą. Beveik nebeišsprendžiama problema, kol moterys nepakeis iš esmės požiūrio į vaikų auklėjimą.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume