Noriu pasiteirauti vyrų nuomonės vienu gana specifišku klausimu
Situacija tokia. Kadangi su vyrais sukurti normaliu santykių nesiseka ir niekad nesisekė (jiems niekada nebuvau reikalinga kaip žmogus, nebent kaip sekso partnerė, ir tai ne visiems, nors esu gana išvaizdi panelė), norėčiau bent jau kiek pagerinti santykius su turimu meilužiu, kurį labai myliu. Mes susitikinėjame labai retai. Norėčiau bent padaryti tiek, kad jis norėtų dažniau matytis su manimi. Na, aišku, tai reikia daryti per seksą. Tik nelabai įsivaizduoju, kaip iš tikrųjų tai turėtų vykt, nes šiaip lovoje, atrodo, stengiuosi, viską darau.
Išėjo taip, kad teko konsultuotis šia tema su vienu vyru. Jis man patarė tokį dalyką Kad vyrus labai jaudina nešvankybės lovoje ir kontrastingų emocijų rodymas... Turėčiau, kaip patarė, prieš pasimylint ar jau glamonėjantis sakyti, koks jis yra man svarbus, reikalingas ir po to iškart pridėti "išpisk mane" arba "iškrušk mane" Mes su juo bendraujame labai gražiai, švelniai . Nėra tokių nešvankybių ar grubumo . Niekaip negaliu peržengti savęs - esu gana drovi ir bijau, kad tam žmogui pasirodysiu per daug vulgari, kad jis pasibaisės manimi. Kad išvis susigadinsiu santykius, kad pasijuoks Ką jūs vyrai manote apie tai - ar vyrus tikrai tai veikia? Primenu, kad jis nėra mano vaikinas, tik meilužis, su kuriuo buvome kelis kartus susitikę, taigi gali bet ką apie mane pagalvoti