Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

Elona

E

28 įrašai

2013/05/05 18:59:13 18:59:13

Noriu pasiteirauti vyrų nuomonės vienu gana specifišku klausimu

Situacija tokia. Kadangi su vyrais sukurti normaliu santykių nesiseka ir niekad nesisekė (jiems niekada nebuvau reikalinga kaip žmogus, nebent kaip sekso partnerė, ir tai ne visiems, nors esu gana išvaizdi panelė), norėčiau bent jau kiek pagerinti santykius su turimu meilužiu, kurį labai myliu. Mes susitikinėjame labai retai. Norėčiau bent padaryti tiek, kad jis norėtų dažniau matytis su manimi. Na, aišku, tai reikia daryti per seksą. Tik nelabai įsivaizduoju, kaip iš tikrųjų tai turėtų vykt, nes šiaip lovoje, atrodo, stengiuosi, viską darau.
Išėjo taip, kad teko konsultuotis šia tema su vienu vyru. Jis man patarė tokį dalyką Kad vyrus labai jaudina nešvankybės lovoje ir kontrastingų emocijų rodymas... Turėčiau, kaip patarė, prieš pasimylint ar jau glamonėjantis sakyti, koks jis yra man svarbus, reikalingas ir po to iškart pridėti "išpisk mane" arba "iškrušk mane" Mes su juo bendraujame labai gražiai, švelniai . Nėra tokių nešvankybių ar grubumo . Niekaip negaliu peržengti savęs - esu gana drovi ir bijau, kad tam žmogui pasirodysiu per daug vulgari, kad jis pasibaisės manimi. Kad išvis susigadinsiu santykius, kad pasijuoks Ką jūs vyrai manote apie tai - ar vyrus tikrai tai veikia? Primenu, kad jis nėra mano vaikinas, tik meilužis, su kuriuo buvome kelis kartus susitikę, taigi gali bet ką apie mane pagalvoti

niferis

N

38 įrašai

2013/05/06 13:55:50 13:55:50

Hmm, tie zodziai koks as svarbus, reikalingas ir t.t tai ko gero mane isgazdintu, jei is tos moters man tereikia sekso. Nes cia jau butu rodomi jausmai. Gal mergina jau nori rimtu santykiu ar dar ko. Is [u:1d8xyng4]meiluzes[/u:1d8xyng4] nelabai noreciau tokiu zodziu. O " isskrusk mane" ir t.t tai suintriguotu bet tai nebutu esminis dalykas kuris trauktu susitikineti. Negi kiekvieno susitikimo metu laidysi tokias replikas? Be to, jei esi drovoka, tau nebudingas toks zargonas, tai tokie issireiskimai gali dirbtinai atrodyti. Cia tas pats kas vaidinti orgazma. Gerai jai vyrukas nesupras kur vaidyba,kur ne Vienam lips tos nesvankybes, o kita atbaidysi. Cia nuo zmogaus priklauso.Jei jau taip baisiai nori, tai viena karta pabandyk ir ziurek kokia reakcija. Neizeidziant, bet gal ir nesi tokia jau labai gera lovoje , nors ir viska darai...
Turejau neseniai meiluze, kuri baisiai mego buciuotis. As irgi tai megstu, na bet nesaldus man buvo buciniai su ja.... Dar ten pora niuancu buvo.
Su laiku biski reikalai pasitaise, bet vistiek...Galima myletis..... bet yra buve ir geriau, todel ir palikau ja.
Ir siaip man nepatiko tavo poziuris "Na, aišku, tai reikia daryti per seksą." Vien per seksa vyro labai ilgai neuzlaikysi. Bet cia jau kita ir labai ilga tema.

Elona

E

28 įrašai

2013/05/06 16:43:33 16:43:33

Niferis: Hmm, tie zodziai koks as svarbus, reikalingas ir t.t tai ko gero mane isgazdintu, jei is tos moters man tereikia sekso. Nes cia jau butu rodomi jausmai. Gal mergina jau nori rimtu santykiu ar dar ko. Is [u:2gjncfi4]meiluzes[/u:2gjncfi4] nelabai noreciau tokiu zodziu. O " isskrusk mane" ir t.t tai suintriguotu bet tai nebutu esminis dalykas kuris trauktu susitikineti. Negi kiekvieno susitikimo metu laidysi tokias replikas? Be to, jei esi drovoka, tau nebudingas toks zargonas, tai tokie issireiskimai gali dirbtinai atrodyti. Cia tas pats kas vaidinti orgazma. Gerai jai vyrukas nesupras kur vaidyba,kur ne Vienam lips tos nesvankybes, o kita atbaidysi. Cia nuo zmogaus priklauso.Jei jau taip baisiai nori, tai viena karta pabandyk ir ziurek kokia reakcija. Neizeidziant, bet gal ir nesi tokia jau labai gera lovoje , nors ir viska darai...
Turejau neseniai meiluze, kuri baisiai mego buciuotis. As irgi tai megstu, na bet nesaldus man buvo buciniai su ja.... Dar ten pora niuancu buvo.
Su laiku biski reikalai pasitaise, bet vistiek...Galima myletis..... bet yra buve ir geriau, todel ir palikau ja.
Ir siaip man nepatiko tavo poziuris "Na, aišku, tai reikia daryti per seksą." Vien per seksa vyro labai ilgai neuzlaikysi. Bet cia jau kita ir labai ilga tema.

Niferi, ačiū.

Nesu aš bloga mergaitė, bet, jo manymu, kaip tik taip labai galiu nustebint Ir esmė yra pats kontrastas, nes jei vien tik kalbėčiau apie tai, koks jis reikalingas, būčiau per daug jausminga, o jei per daug vulgari, tai irgi... Nors labiausiai bijau, kad tai pasakysiu nenatūraliai ir dirbtinai, gal geriau to ir nedaryt , atrodys tik juokingai Neįžeisi, gal ir nesu gera meilužė, o gali paaiškint, KOKIA YRA GERA MEILUŽĖ? Kas labiausiai tave trauktų susitikinėt? Šitas klausimas man labai įdomus...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 16:45:15 16:45:15

Elona:
Niferis: Hmm, tie zodziai koks as svarbus, reikalingas ir t.t tai ko gero mane isgazdintu, jei is tos moters man tereikia sekso. Nes cia jau butu rodomi jausmai. Gal mergina jau nori rimtu santykiu ar dar ko. Is [u:2h9k1m4n]meiluzes[/u:2h9k1m4n] nelabai noreciau tokiu zodziu. O " isskrusk mane" ir t.t tai suintriguotu bet tai nebutu esminis dalykas kuris trauktu susitikineti. Negi kiekvieno susitikimo metu laidysi tokias replikas? Be to, jei esi drovoka, tau nebudingas toks zargonas, tai tokie issireiskimai gali dirbtinai atrodyti. Cia tas pats kas vaidinti orgazma. Gerai jai vyrukas nesupras kur vaidyba,kur ne Vienam lips tos nesvankybes, o kita atbaidysi. Cia nuo zmogaus priklauso.Jei jau taip baisiai nori, tai viena karta pabandyk ir ziurek kokia reakcija. Neizeidziant, bet gal ir nesi tokia jau labai gera lovoje , nors ir viska darai...

Niferi, ačiū.

Nesu aš bloga mergaitė, bet, jo manymu, kaip tik todel pasirodydama nešvanki galiu stipriai nustebint Ir esmė yra pats kontrastas, nes jei vien tik kalbėčiau apie tai, koks jis reikalingas, būčiau per daug jausminga, o jei per daug vulgari, tai irgi... Nors labiausiai bijau, kad tai pasakysiu nenatūraliai ir dirbtinai, gal geriau to ir nedaryt , atrodys tik juokingai Neįžeisi, gal ir nesu gera meilužė, o gali paaiškint, KOKIA YRA GERA MEILUŽĖ? Kas labiausiai tave trauktų susitikinėt? Dėl kokių niuansų tą savo meilužę palikai? Kuo kitos buvo geresnės?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 17:07:46 17:07:46

Mieloji mergaite, kodėl save nurašei taip žiauriai: niekam nereikalinga, kaip stengtis meilužiui.... Kaip liūdna skaityti tokias rašliavas. Ar tu tikria taip saves negerbi ir nemyli, kad šitaip leidiesi su savimi elgtis? Jei saves nemyli kaip gali vyrai tave mylėti, todėl ir nesutinki normalaus, mylinčio, patikimo.
Yra prirašyta daug knygų, įvairių seminarų apie žmogaus savivertės - vertės, orumo kėlimą. Pasidomė ir pradėk nuo to, o paskui (neabejoju) sutiksi saves vertą rimtą vyrą. Kam tau kažkokie gašlūs melagiai, nusikrušę, moterų negerbiantys diedai - meilužiai. Laiko gaišimas ir saves išdalinimas nevertai.

Elona

E

28 įrašai

2013/05/06 17:11:42 17:11:42

Svečias: Mieloji mergaite, kodėl save nurašei taip žiauriai: niekam nereikalinga, kaip stengtis meilužiui.... Kaip liūdna skaityti tokias rašliavas. Ar tu tikria taip saves negerbi ir nemyli, kad šitaip leidiesi su savimi elgtis? Jei saves nemyli kaip gali vyrai tave mylėti, todėl ir nesutinki normalaus, mylinčio, patikimo.
Yra prirašyta daug knygų, įvairių seminarų apie žmogaus savivertės - vertės, orumo kėlimą. Pasidomė ir pradėk nuo to, o paskui (neabejoju) sutiksi saves vertą rimtą vyrą. Kam tau kažkokie gašlūs melagiai, nusikrušę, moterų negerbiantys diedai - meilužiai. Laiko gaišimas ir saves išdalinimas nevertai.

Nu ačiū, bet čia parašiau ne tam, kad mane kažkas paauklėtų - prašiau konkrečių patarimų. Nebesu aštuoniolikos metų mergaitė, žinau, ką ir kodėl darau, o pamokymų apie gyvenimo išmintį man nereikia. Taip kad toliau laukiu vyrų patarimų, kaip būti gera meiluže

Elona

E

28 įrašai

2013/05/06 17:25:21 17:25:21

Aš jaučiu, kad būdami su manim vyrai susijaudina, nori manęs, BET nėra taip, kad jiems būtų LABAI gerai, kad kraustytųsi iš proto, kad norėtų dažnai susitikinėt. Manau, kad seksas su manimi yra vidutiniškas... Nežinau, kaip padaryti jį geresniu. Kita vertus, esu per daug jausminga ir gal tai juos gasdina.

moteriskute

M

4 įrašai

2013/05/06 18:00:59 18:00:59

Netai, kad sneketi, koks jisai svarbus, bet parodyt, kad tau gerai su tuo zmogum, patinka, paaiskint, kodel tu esi su juo, o ne su kuo kitu, manau, reiketu, Juk jis kazko eina pas tave - neitu,jeigu visai netrauktum, nebutu gerai. Mums moterims patinka maloniu zodziu klausyt, kai mums parodo, kad sukeliam geras emocijas, kad esam tam zmogui kazkuo issiskiriancios - ne isimtis, manau, ir vyrai Net jei jis ir yra tik meiluzis.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 18:23:33 18:23:33

Elona:
Svečias: Mieloji mergaite, kodėl save nurašei taip žiauriai: niekam nereikalinga, kaip stengtis meilužiui.... Kaip liūdna skaityti tokias rašliavas. Ar tu tikria taip saves negerbi ir nemyli, kad šitaip leidiesi su savimi elgtis? Jei saves nemyli kaip gali vyrai tave mylėti, todėl ir nesutinki normalaus, mylinčio, patikimo.

Nu ačiū, bet čia parašiau ne tam, kad mane kažkas paauklėtų - prašiau konkrečių patarimų. Nebesu aštuoniolikos metų mergaitė, žinau, ką ir kodėl darau, o pamokymų apie gyvenimo išmintį man nereikia. Taip kad toliau laukiu vyrų patarimų, kaip būti gera meiluže

Esi beviltiska pigi keksyte, o tokia pigiena vyrus gali karta kita tik patraukti. Net myleti tokios kaip tu neidomu. Kokiu kvailu bobu esa ma

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 18:55:31 18:55:31

Elona: Aš jaučiu, kad būdami su manim vyrai susijaudina, nori manęs, BET nėra taip, kad jiems būtų LABAI gerai, kad kraustytųsi iš proto, kad norėtų dažnai susitikinėt. Manau, kad seksas su manimi yra vidutiniškas... Nežinau, kaip padaryti jį geresniu. Kita vertus, esu per daug jausminga ir gal tai juos gasdina.

Normalus vyras yra žmogus ir ieško pirmiausia žmogaus - Moters, o ne kekšės. Tokios kaip tu (tik apie lovą) - primityvu ir neįdomu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume