Elona: o gali paaiškint, KOKIA YRA GERA MEILUŽĖ? Kas labiausiai tave trauktų susitikinėt? Dėl kokių niuansų tą savo meilužę palikai? Kuo kitos buvo geresnės?
Visu pirma kas iaudrina viena vyra, kitam gali buti neprimtina. Vienam vyrui busi vidutinioke, o kitam busi nepakartojama. Todel nereikia skubeti saves nurasyti. Lovoje bunama dviese, todel uz gera seksa ir vyras yra atsakingas
Kas yra gera meiluze, hmm ... . Aistringa beabejo, bet kazkiek aistros turi iziebti ir vyras. Turetu moketi buciuotis ir elgtis su vyro pasididziavimu, tiek rankom, tiek burna. Nesivarzytu myletis sviesoje (vyrams juk patinka matyti ), ir reikalui esant, jei prislopo erekcija, pasidarbuoti truputeli burna ar ranka Nereikia nei ten imantriu pozu moketi, analinio ar nesvankybiu. Kaip ir viskas, nedaug tu reikalavimu manau. Aistra zinoma sunkoka nupasakoti, bet jei tokius techninius dalykus ( sory uz issireiskima) moteris atliks gerai, tai bus tikrai verta demesio kaip meiluze.
O del mano meiluzes, tai ji nemokejo buciuotis... suspaustom lupom baksnodavo i manasias... o as isisiurbdavau i lupas, ir liezuviuka ikisdavau. Man kai moteris aistringai buciuojas ir drasiai su liezuviu makaluoja, tai iaudrina smarkiai. O su ja kazkaip toks kaip ir vienpusis buciavimasis budavo. Ja aistringai buciuok, o ji kazkaip tik baksnoja. Nors sakydavo, jog ziauriai patinka buciniai ir ilgai prasibuciuodavom. Truko man jos liezuviuko kitiems gal tai slykstu, cia skonio reikalas juk
Per grubiai ranka glamonedavo varpa ir kiausinius spaudydavo taip nemaloniai. Svelniai reikia toi vietoi, svelniai
Oraliniu retokai pamalonydavo, apie varpos galvute biski su lupom ir liezuviu pabraukydavo ir viskas.
Po ilgo mylejimosi, kartais prislopsta erekcija,ar kai pakartoti nori, truko jos pastangu, jog mane vel uzvesti. Pakartoti nori, bet pati pastangu ideti nenori. Ja tik buciuok ir glamonek. Prisikelia kareivelis naujam gyvenimui, bet tokiu momentu norisi daugiau moters iniciatyvos.
Bet pats vaginalinis seksas buvo puikus, buvome gerai jau susiderine, ir man tiko ir jai
Nu va, ir taip jau daug prirasiau. Tikrai stengiausi ja patenkinti, smulkiai nepasakosiu, bet tikrai tobulejau. O ji stovejo vietoje. Kartais is kuno kalbos, kartais duodavau pastabele, ko noreciau is jos. Na, bet ji neisiklause, tai ir palikau ja.
Bet cia eina kalba apie meiluze. Jei butu buve jausmai tikrai vien del to zmogaus nepalikciau. Nebuvo viskas blogai juk, ir su laiku tikrai buciau kai ka pakeites.