Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

Elona

E

28 įrašai

2013/05/06 19:12:47 19:12:47

Svečias:
Elona: Aš jaučiu, kad būdami su manim vyrai susijaudina, nori manęs, BET nėra taip, kad jiems būtų LABAI gerai, kad kraustytųsi iš proto, kad norėtų dažnai susitikinėt. Manau, kad seksas su manimi yra vidutiniškas... Nežinau, kaip padaryti jį geresniu. Kita vertus, esu per daug jausminga ir gal tai juos gasdina.

Normalus vyras yra žmogus ir ieško pirmiausia žmogaus - Moters, o ne kekšės. Tokios kaip tu (tik apie lovą) - primityvu ir neįdomu.

Klausykite, iš čia komentuojančių ir net nemačiusių mano veido žmonių, atrodo, kad visi po dešimt metų mane pažįsta Aiškina, kokia aš esu ar nesu. Nepasakosiu savo gyvenimo istorijos, turėtų rimtu draugysčių ir santykių su tuo vyru istorijos. Klausimas paprastas: kodėl jis pas mane ateina, jei aš tokia bjauri? Kodel negali but su neprimityvia ir idomia?

vartotojass

V

1 įrašai

2013/05/06 19:16:38 19:16:38

Nenuklystam nuo temos "Kaip būti gera meiluže?" Vienas patarimas aiškus - turi būti įdomi kaip asmenybė, tada būsi ir gera meilužė. Kokie kiti pasiūlymai?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 19:20:05 19:20:05

Bet ar tikrai norint būt gera meiluže pakanka būt neprimityvia asmenybe???

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 19:27:22 19:27:22

Drįsčiau suabejoti, ar mergina klausia. Labiau panašu į nukvakusio diedo sapaliones

Elona

E

28 įrašai

2013/05/06 19:35:42 19:35:42

Svečias: Drįsčiau suabejoti, ar mergina klausia. Labiau panašu į nukvakusio diedo sapaliones

Ne, esu 30 metu moteris Kol kas nuoširdžiai ir brandžiai man norėjo pagelbėti tik vienas žmogus Ačiū jam.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/05/06 19:41:49 19:41:49

Elona:
Svečias:
Elona: Aš jaučiu, kad būdami su manim vyrai susijaudina, nori manęs, BET nėra taip, kad jiems būtų LABAI gerai, kad kraustytųsi iš proto, kad norėtų dažnai susitikinėt. Manau, kad seksas su manimi yra vidutiniškas... Nežinau, kaip padaryti jį geresniu. Kita vertus, esu per daug jausminga ir gal tai juos gasdina.

Normalus vyras yra žmogus ir ieško pirmiausia žmogaus - Moters, o ne kekšės. Tokios kaip tu (tik apie lovą) - primityvu ir neįdomu.

Klausykite, iš čia komentuojančių ir net nemačiusių mano veido žmonių, atrodo, kad visi po dešimt metų mane pažįsta Aiškina, kokia aš esu ar nesu. Nepasakosiu savo gyvenimo istorijos, turėtų rimtu draugysčių ir santykių su tuo vyru istorijos. Klausimas paprastas: kodėl jis pas mane ateina, jei aš tokia bjauri? Kodel negali but su neprimityvia ir idomia?

Mano nuomone, vyras tik tada "kraustysis iš proto" dėl moters, jei ji tiks jam ne tik pagal seksualinius, bet ir pagal dvasinius parametrus. O tada tai ir būtų jūsų žmogus, kurio niekas neatims, neatstums nuo jūsų. Seksas čia nepirmareikšmis.

Elona

E

28 įrašai

2013/05/06 19:49:22 19:49:22

Mano nuomone, vyras tik tada "kraustysis iš proto" dėl moters, jei ji tiks jam ne tik pagal seksualinius, bet ir pagal dvasinius parametrus. O tada tai ir būtų jūsų žmogus, kurio niekas neatims, neatstums nuo jūsų. Seksas čia nepirmareikšmis.[/quote]

Surantu, viską labai gerai, Svetlana. Ačiū už apšvietimą, bet šį kartą klausimas buvo būtent apie seksą (o ne apie jo vietą žmogaus egzistencijoje). Tiesiog noriu, kad vyras stipriai trokštų manęs ir noriu prisiimti už tai atsakomybę. Esu patirtyje turėjus santykius, kai dvasinis ryšys buvo stiprus, o seksas šiaip sau... Be to, KLAUSIMAS BUVO VYRAMS, O NE MOTERIMS.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 19:49:39 19:49:39

Mano nuomone, vyras tik tada "kraustysis iš proto" dėl moters, jei ji tiks jam ne tik pagal seksualinius, bet ir pagal dvasinius parametrus. O tada tai ir būtų jūsų žmogus, kurio niekas neatims, neatstums nuo jūsų. Seksas čia nepirmareikšmis.[/quote]

Surantu, viską labai gerai, Svetlana. Ačiū už apšvietimą, bet šį kartą klausimas buvo būtent apie seksą (o ne apie jo vietą žmogaus egzistencijoje). Tiesiog noriu, kad vyras stipriai trokštų manęs ir noriu prisiimti už tai atsakomybę. Esu patirtyje turėjus santykius, kai dvasinis ryšys buvo stiprus, o seksas šiaip sau... Be to, KLAUSIMAS BUVO VYRAMS, O NE MOTERIMS.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 19:50:09 19:50:09

Kai šikna dega kvalifikuotai gali pagelbėti tik ugniagesių komanda.Užgesino ir ate. Vyrui, subrendusiam kaip asmenybei, reikia daugiau.

niferis

N

38 įrašai

2013/05/06 20:05:36 20:05:36

Elona: o gali paaiškint, KOKIA YRA GERA MEILUŽĖ? Kas labiausiai tave trauktų susitikinėt? Dėl kokių niuansų tą savo meilužę palikai? Kuo kitos buvo geresnės?

Visu pirma kas iaudrina viena vyra, kitam gali buti neprimtina. Vienam vyrui busi vidutinioke, o kitam busi nepakartojama. Todel nereikia skubeti saves nurasyti. Lovoje bunama dviese, todel uz gera seksa ir vyras yra atsakingas
Kas yra gera meiluze, hmm ... . Aistringa beabejo, bet kazkiek aistros turi iziebti ir vyras. Turetu moketi buciuotis ir elgtis su vyro pasididziavimu, tiek rankom, tiek burna. Nesivarzytu myletis sviesoje (vyrams juk patinka matyti ), ir reikalui esant, jei prislopo erekcija, pasidarbuoti truputeli burna ar ranka Nereikia nei ten imantriu pozu moketi, analinio ar nesvankybiu. Kaip ir viskas, nedaug tu reikalavimu manau. Aistra zinoma sunkoka nupasakoti, bet jei tokius techninius dalykus ( sory uz issireiskima) moteris atliks gerai, tai bus tikrai verta demesio kaip meiluze.

O del mano meiluzes, tai ji nemokejo buciuotis... suspaustom lupom baksnodavo i manasias... o as isisiurbdavau i lupas, ir liezuviuka ikisdavau. Man kai moteris aistringai buciuojas ir drasiai su liezuviu makaluoja, tai iaudrina smarkiai. O su ja kazkaip toks kaip ir vienpusis buciavimasis budavo. Ja aistringai buciuok, o ji kazkaip tik baksnoja. Nors sakydavo, jog ziauriai patinka buciniai ir ilgai prasibuciuodavom. Truko man jos liezuviuko kitiems gal tai slykstu, cia skonio reikalas juk

Per grubiai ranka glamonedavo varpa ir kiausinius spaudydavo taip nemaloniai. Svelniai reikia toi vietoi, svelniai
Oraliniu retokai pamalonydavo, apie varpos galvute biski su lupom ir liezuviu pabraukydavo ir viskas.

Po ilgo mylejimosi, kartais prislopsta erekcija,ar kai pakartoti nori, truko jos pastangu, jog mane vel uzvesti. Pakartoti nori, bet pati pastangu ideti nenori. Ja tik buciuok ir glamonek. Prisikelia kareivelis naujam gyvenimui, bet tokiu momentu norisi daugiau moters iniciatyvos.

Bet pats vaginalinis seksas buvo puikus, buvome gerai jau susiderine, ir man tiko ir jai

Nu va, ir taip jau daug prirasiau. Tikrai stengiausi ja patenkinti, smulkiai nepasakosiu, bet tikrai tobulejau. O ji stovejo vietoje. Kartais is kuno kalbos, kartais duodavau pastabele, ko noreciau is jos. Na, bet ji neisiklause, tai ir palikau ja.

Bet cia eina kalba apie meiluze. Jei butu buve jausmai tikrai vien del to zmogaus nepalikciau. Nebuvo viskas blogai juk, ir su laiku tikrai buciau kai ka pakeites.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume