Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Problemos lovoje

Problemos lovoje

ELITA

E

255 įrašai

2012/01/24 13:03:59 13:03:59

Frigidiškumas ne liga,o papraščiausiai smegenų apkrovimas kita veikla nepaliekant vietos sau pačiam.Niekas neprieštarauja Jūsų nuomonei (čia tam draugui be pinigėlių),bet nenukrypkim nuo autoriaus temos.Greičiausiai išsprendžiamas klausimas būtu-skirybos.Bet tada jau nebebūtų klausimas,o tik problemos sprendimo būdas.Nėra šaltų moterų,jas šaltomis padaro vyrai!Jei poroje yra abipusis supratimas ir aistra vienas kitam,tokie klausimai neiškyla!O jei vienas iš partnerių slepia jausmus arba apsimetinėja iš tokių santykių nk nebus.Tiktų posakis"kiek vilką bešertum,vistiek į mišką žiūri" Ir nereikia "vartyti" visko ant moterų,nes ne visi vyrai angelai!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/24 13:33:54 13:33:54

ELITA: Nėra šaltų moterų,jas šaltomis padaro vyrai!

Moterie leiskit pačią priminti.

ELITA: Gal mergina turi dar vaikystėje patirtų psichologinių ar fizinių traumų.Apie kurias ne visi išdrįsta prabilti net ir sulaukę senatvės.

Frigidiškumas

Frigidiškumas (lot. frigidus – šaltas; arba lytinis šaltumas) – labai susilpnėjęs arba visai išnykęs lytinis potraukis, nesugebėjimas lytiškai susijaudinti veikiant lytiniams dirgikliams. Tarp vyrų pasitaiko labai retai, todėl frigidiškomis vadinamos tik moterys. Kartais klaidingai frigidiškomis moterimis vadinamos tokios, kurios nepakankamai susijaudina esant didelėms problemoms, kasdieniams sunkumams ar nuovargiui, tačiau tokių moterų lytinė sveikata yra normali, kadangi moters lytinis aktyvumas labiau priklauso nuo išorinių aplinkybių (fizinės ir emocinės aplinkos, partnerio, užimtumo ir pan.) nei vyro.

Frigidiška moterimi laikoma tokia, kuri niekada, su jokiu lytiniu partneriu, nepriklausomai nuo emocinio ryšio su juo, nesant sueities atlikimo sutrikimų nėra patyrusi lytinio pasitenkinimo ir orgazmo ar net nepasiekė lytinio susijaudinimo. [b:3svb8df4]Lytinis šaltumas sąlygoja ir sumažėjusį lytinį potraukį, nors moters fizinė ir psichikos būklė yra normali. Tokia moteris vengia lytinių kontaktų, ji gali net ir nesuvokti savo frigidiškumo – jai gali atrodyti, kad lytinis gyvenimas toks ir turi būti.[/b:3svb8df4]

Nepaisant frigidiškumo, moteris gali patikti vyrams, būti seksualiai patraukli, flirtuoti. Ištekėjusi frigidiška moteris gali būti rūpestinga žmona. Tačiau glamonės, bučiniai, apsikabinimai nesukelia pakankamo makšties sudrėkimo, todėl sueitis jai gali būti nemaloni ir sukelti skausmą, kas dar labiau skatina lytinių santykių vengimą. Be to, ji nesapnuoja erotinių sapnų, visiškai nepraktikuoja masturbacijos.
wiki

"Frigidiškumas ne liga,o papraščiausiai smegenų apkrovimas kita veikla nepaliekant vietos sau pačiam"
Manau tai ne frigidiškumas. Tai ką Jūs pavadinote net nežinau ar tai turi "medicininį" pavadinimą, bet liaudyje tai vadinama lytinės energijos panaudojimas kūrybai. Paprastai kalbant apkrauti galvą, kad apie tai negalvoti.

"Jei poroje yra abipusis supratimas ir aistra vienas kitam,tokie klausimai neiškyla"
Iškyla. Ir jūs po psichologės komentaru parašėte temoje ar egzistuoja tikra meilė. Nebent skaitėt eilutes kurios Jums patiko.
Galiausiai 70% Lt atrodytu susitiko vėliau skyrėsi iš neturėjimo ką veikti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/24 17:18:59 17:18:59

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Tai ar pareiga temos autoriui ištardyti savo būsimą žmoną?
Ar pareiga temos autoriui virsti psichologu? ar tai aplamai įmanoma. Manau, kad ne. Draugas negali atstoti psichologo, o tuo labiau sutuoktinis. Dėl asmeninių motyvų.

Taip, tai priklauso nuo abiejų partnerių. Ir lygiai tiek pat priklauso, kiek kiekvienam kartų per savaitę, iš jų yra NORMALU. Taip ir gaunasi, kad vienas save versdamas turės daryti ne pagal tiek kiek nori, bet tiek kiek kitam reik. Ar kitas variantas, kitam nugrūsti savus "poreikius" (taikytis prie moters). Kaip matot nei vienas neliks patenkintas.

Apie silkes. Tartum man kas pasakytu, kad aš esu nesveikas su savo noru nevalgyti silkės. Rekomenduotu apsilankyti pas galvos daktarą, pasiųsčiau patį. "Nes man yra gerai taip kaip yra". Ir po galais tai bus tiesa.

Dar karta apie baime. Manau, kad moteris savo amžiuje pasakys ką tik ausys nori išgirsti, bet tik nelikti netekėjusia*.
Tikrąsias priežastis "frigidiškumo" dangstys ale dėmesio trūkumu ir dar bele kuo. Net jei ir moteris sutiks santykiauti tris kartus per savaitę, tai bus sintetika.
Kaip supranta vyrai Meile ir kaip moterys, atskira tema.
Vyrai nėra kažkokie iš medžio drožti, užuodęs sintetika autorius suks į kaire. "Pasitikrinti" ir Meilės bei supratimo. Neišgyventiems jausmams, pas stikliuką.

"Daug žmonių,daug įv.problemų" Nepadaugink. Nėra jų tiek daug. Dvi pirminės: seksas ir pinigai.

Liuks komentaras. Dar vienas pliusas Draugui:)
Autoriui: nieko nebus iš tokios tavo santuokos. Nebent labai išsiaiškintum ir pavyktų kažką pakeisti. Bet taip, kaip yra šiai dienai, taip negali būti. Seksas nėra pagrindas šeimos santykiams, bet be jo šeima laiminga nebus. Tai eina lygiagrečiai kaip pagarba, meilė, bendri interesai, bendri tikslai... Kūniškas artumas lygiai taip pat svarbu kaip dvasinis ryšys.

sena ragana

S

44 įrašai

2012/01/24 17:20:07 17:20:07

Svečias:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Tai ar pareiga temos autoriui ištardyti savo būsimą žmoną?
Ar pareiga temos autoriui virsti psichologu? ar tai aplamai įmanoma. Manau, kad ne. Draugas negali atstoti psichologo, o tuo labiau sutuoktinis. Dėl asmeninių motyvų.

Taip, tai priklauso nuo abiejų partnerių. Ir lygiai tiek pat priklauso, kiek kiekvienam kartų per savaitę, iš jų yra NORMALU. Taip ir gaunasi, kad vienas save versdamas turės daryti ne pagal tiek kiek nori, bet tiek kiek kitam reik. Ar kitas variantas, kitam nugrūsti savus "poreikius" (taikytis prie moters). Kaip matot nei vienas neliks patenkintas.

Apie silkes. Tartum man kas pasakytu, kad aš esu nesveikas su savo noru nevalgyti silkės. Rekomenduotu apsilankyti pas galvos daktarą, pasiųsčiau patį. "Nes man yra gerai taip kaip yra". Ir po galais tai bus tiesa.

Dar karta apie baime. Manau, kad moteris savo amžiuje pasakys ką tik ausys nori išgirsti, bet tik nelikti netekėjusia*.
Tikrąsias priežastis "frigidiškumo" dangstys ale dėmesio trūkumu ir dar bele kuo. Net jei ir moteris sutiks santykiauti tris kartus per savaitę, tai bus sintetika.
Kaip supranta vyrai Meile ir kaip moterys, atskira tema.
Vyrai nėra kažkokie iš medžio drožti, užuodęs sintetika autorius suks į kaire. "Pasitikrinti" ir Meilės bei supratimo. Neišgyventiems jausmams, pas stikliuką.

"Daug žmonių,daug įv.problemų" Nepadaugink. Nėra jų tiek daug. Dvi pirminės: seksas ir pinigai.

Liuks komentaras. Dar vienas pliusas Draugui:)
Autoriui: nieko nebus iš tokios tavo santuokos. Nebent labai išsiaiškintum ir pavyktų kažką pakeisti. Bet taip, kaip yra šiai dienai, taip negali būti. Seksas nėra pagrindas šeimos santykiams, bet be jo šeima laiminga nebus. Tai eina lygiagrečiai kaip pagarba, meilė, bendri interesai, bendri tikslai... Kūniškas artumas lygiai taip pat svarbu kaip dvasinis ryšys.

mano

basta

B

48 įrašai

2012/01/24 19:18:12 19:18:12

"Nei daug, nei mažai, per savaitę trys kartai, o per ištisus metus šimtą keturis kartus". Stokit į ritmą, susidėliokit prioritetus (pasiplanuokit) gal padės. Bet....
Pirmiausia tinkamai perskaitykit ir susikirčiuokit sakinį kabuuuuutėse. Nebloga ta lietuvių liaudies išmintis b

ELITA

E

255 įrašai

2012/01/25 07:40:05 07:40:05

Tas Draugas kuris neturi pinigėlių,vis tą šaltumą primeti man!Toks jausmas,kad būtum su kuo permiegojęs galvodamas apie mane!.....bet tai toli gražu nuo tikrovės! Diskutuoti šia tema tolygu su pliku peštis!

C

1075 įrašai

2012/01/25 09:55:53 09:55:53

ELITA: :D Tas Draugas kuris neturi pinigėlių,vis tą šaltumą primeti man!Toks jausmas,kad būtum su kuo permiegojęs galvodamas apie mane!.....bet tai toli gražu nuo tikrovės! Diskutuoti šia tema tolygu su pliku peštis!

Nieko aš neprimetu. Pataisiau kas yra "frigidiškumas"

Kita vertus parodyki man nors vieną moterį kuri prisipažintu esanti frigidiška. Tas tiesa " kaip su pliku pešiotis".

"su kuo permiegojęs galvodamas apie mane!"
Susilaikysiu nuo komentarų...

ELITA

E

255 įrašai

2012/01/25 10:59:29 10:59:29

Pasirodo,kad juokus irgi supranti!Tai jau didelis pliusas!

ELITA

E

255 įrašai

2012/01/25 11:09:58 11:09:58

P.s.O dėl frigidiškumo,kaip rašai,kad moterys slepia-tai turiu savo nuomonę tuo klausimu.Nesu vyras,bet mes moteriškės sulaukusios 40-ties jau drąsiai kalbame ta tema.Ir tiesą pasakius nei viena nepasakė,kad esa frigidiška.Bet,tos kurioms seksas baigiasi nepasiekus orgazmo-kaltina vyrus nepajėgiškumu,savanaudiškumu.Galit su tuo nesutikti,bet tokių vyrų daug!

C

1075 įrašai

2012/01/25 12:43:23 12:43:23

ELITA: P.s.O dėl frigidiškumo,kaip rašai,kad moterys slepia-tai turiu savo nuomonę tuo klausimu.Nesu vyras,bet mes moteriškės sulaukusios 40-ties jau drąsiai kalbame ta tema.Ir tiesą pasakius nei viena nepasakė,kad esa frigidiška.Bet,tos kurioms seksas baigiasi nepasiekus orgazmo-kaltina vyrus nepajėgiškumu,savanaudiškumu.Galit su tuo nesutikti,bet tokių vyrų daug!

Oi Elita.
Moterys kalba.
Mano asmenine nuomone normalios moterys intymiais dalykais turėtu dalintis tik su savo vyrais. Jei jau kažkas negerai lovoje tai ten turėtu ir spręstis. (jei jau taip sprendžiasi, tai tos ir nesiskundžia)
Kai moterys dalinasi intymiais dalykais tarpusavyje vadinčiau apkalbomis. Čia jau pagal "etiketą" galimą kaltinti vyrus tais dalykais apie kuriuos minite Jūs. Tai, kad šitaip "sprendžia" tai ir nieko nuostabaus, kad nepasiekia orgazmo. (tai ne jau kaltins save?)

"Galit su tuo nesutikti,bet tokių vyrų daug!" Neturėjau vyrų lovoje, tuo labiau daug. Na nematau pagrindo Jumis netikėti, Jūs sakot, Jūs ir atsakote.

Jei žmogus sako, kad neturi problemų, tai jį paprastai turi problemos.
Jei žmogus sako pažįsta daug žmonų, tai jis juos pažįsta paviršutiniškai. Jei žmona svetima savo vyrui, o vyras svetimas savo moteriai, tai apie kokį orgazmą gali būti kalba? Jei moteris ar vyras, geba būti svetimi artimui, tai apie kokią teisybę kalbama su tolimu?!

Kalbas, kalbom užuot spendusios.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume