Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Problemos lovoje

Problemos lovoje

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/23 17:05:22 17:05:22

ELITA: aš daugiau linkusi abejoti tavo paties sugebėjimais,dėmesiu ir pastangomis tos moters atžvilgiu.Leidžiu sau manyti,kad ne joje problema,o tavyje!

Leidžiu sau manyti, kad LT galėtu eksportuoti ekstrasensus.

Man labai nesmagu Jums kaip suaugusiai moteriai pateikti tokį pvz.
Štai man nepatinka silkė. Galiu jos nei karto nesuvalgyti per metus. Žinot, o dėl to kalta Jūs, todėl kad nemokate jos pateikti.

Kitaip kalbant Elita, dangstot tiesą.
Norite Jūs to ar nenorite, vyrui ne pareiga prieš atsigulant jums į lova, jus atpalaiduoti.
Kitaip sakant. Pilna moterų (ir Moterų) kurios valgys silkę nežiūrint kaip ji pateikta.

Ps prieš dvylika metų, jūsų komentaru, patikėjau, o dabar tai tik suaugusių vaikų žaidimai...

C

1075 įrašai

2012/01/23 17:13:14 17:13:14

tylus maniakas: Tiesiog paaiškink kad toks seksualinio gyvenimo intensyvumas, tau būtų rimta kliutis vestuvėm, gausis toks kaip ir neakivaizdus ultimatumas...

Gražūs žodžiai broli.
Po ultimatumo įsijungs baimė prarasti. Tuomet seksas virs iš tos pačios baimės, bet ne iš noro į artumą.
Tikriausiai teko girdėti frazę "skristi per gyvenimą". Užduokit sau klausimą, kas suteiks sparnus skristi?!

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/23 17:58:19 17:58:19

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
ELITA: aš daugiau linkusi abejoti tavo paties sugebėjimais,dėmesiu ir pastangomis tos moters atžvilgiu.Leidžiu sau manyti,kad ne joje problema,o tavyje!

Leidžiu sau manyti, kad LT galėtu eksportuoti ekstrasensus.

Man labai nesmagu Jums kaip suaugusiai moteriai pateikti tokį pvz.
Štai man nepatinka silkė. Galiu jos nei karto nesuvalgyti per metus. Žinot, o dėl to kalta Jūs, todėl kad nemokate jos pateikti.

Kitaip kalbant Elita, dangstot tiesą.
Norite Jūs to ar nenorite, vyrui ne pareiga prieš atsigulant jums į lova, jus atpalaiduoti.
Kitaip sakant. Pilna moterų (ir Moterų) kurios valgys silkę nežiūrint kaip ji pateikta.

Ps prieš dvylika metų, jūsų komentaru, patikėjau, o dabar tai tik suaugusių vaikų žaidimai...

Sutinku su Draugu. Gali būti kad tam tikras vyras netinka tam tikrai moteriai. Arba moters toks poreikis.

ELITA

E

255 įrašai

2012/01/24 07:41:25 07:41:25

Nežinau ką"tas draugas kuris neturi pinigėlių"turėjai omenyje sakydamas,kad prieš 12m patikėjai,bet jei rimtai nagrinėjant šią temą tai juk viskas priklauso tik nuo abiejų partnerių tam tikroje vietoje ir tam tikru laiku-elgesio.Daug žmonių,daug įv.problemų ir kiekvienas atvejis yra individuolus.Juk visi tai žinome,kad nesutarimai šeimoje ar poroje,dažniausiai prasideda nuo nesuderinamumo lovoje ar kur kitur,tai kiekvienam savo,o imant šį atvejį tai porai papraščiausiai reikia susėsti ir rimtai pakalbėti.Gal mergina turi dar vaikystėje patirtų psichologinių ar fizinių traumų.Apie kurias ne visi išdrįsta prabilti net ir sulaukę senatvės.O kas link silkės tai ne visi ją mėgsta net gi pateiktą ir paruoštą auksinėje lėkštėje.

C

1075 įrašai

2012/01/24 09:13:45 09:13:45

ELITA: .Gal mergina turi dar vaikystėje patirtų psichologinių ar fizinių traumų.Apie kurias ne visi išdrįsta prabilti net ir sulaukę senatvės.

Išdrįsta-neišdrįsta. Dar vakar apkaltinai temos autorių.
Tai ar pareiga temos autoriui ištardyti savo būsimą žmoną?
Ar pareiga temos autoriui virsti psichologu? ar tai aplamai įmanoma. Manau, kad ne. Draugas negali atstoti psichologo, o tuo labiau sutuoktinis. Dėl asmeninių motyvų.

Taip, tai priklauso nuo abiejų partnerių. Ir lygiai tiek pat priklauso, kiek kiekvienam kartų per savaitę, iš jų yra NORMALU. Taip ir gaunasi, kad vienas save versdamas turės daryti ne pagal tiek kiek nori, bet tiek kiek kitam reik. Ar kitas variantas, kitam nugrūsti savus "poreikius" (taikytis prie moters). Kaip matot nei vienas neliks patenkintas.

Apie silkes. Tartum man kas pasakytu, kad aš esu nesveikas su savo noru nevalgyti silkės. Rekomenduotu apsilankyti pas galvos daktarą, pasiųsčiau patį. "Nes man yra gerai taip kaip yra". Ir po galais tai bus tiesa.

Dar karta apie baime. Manau, kad moteris savo amžiuje pasakys ką tik ausys nori išgirsti, bet tik nelikti netekėjusia*.
Tikrąsias priežastis "frigidiškumo" dangstys ale dėmesio trūkumu ir dar bele kuo. Net jei ir moteris sutiks santykiauti tris kartus per savaitę, tai bus sintetika.
Kaip supranta vyrai Meile ir kaip moterys, atskira tema.
Vyrai nėra kažkokie iš medžio drožti, užuodęs sintetika autorius suks į kaire. "Pasitikrinti" ir Meilės bei supratimo. Neišgyventiems jausmams, pas stikliuką.

"Daug žmonių,daug įv.problemų" Nepadaugink. Nėra jų tiek daug. Dvi pirminės: seksas ir pinigai.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/24 10:51:15 10:51:15

Na, del silkes tai Tu teisus, bet niekaip negaliu suprasti sito:

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Norite Jūs to ar nenorite, vyrui ne pareiga prieš atsigulant jums į lova, jus atpalaiduoti.

Zinoma, tai ne pareiga, o...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/24 10:59:45 10:59:45

abamotnask: Blogiausia tame, kad ruosiuosi ja vesti, o is jos puses nematau jokio noro kazka keisti.

Tikrai tai blogiausia. Santuokoje abu turi jaustis laimingi. Ar jausis laimingas tas, kuris uzgniauze savo poreikius? Anksciau ar veliau tai nieko gero neduos. Kam statyti nama, kuris is anksto pasmerktas nugriuti...

C

1075 įrašai

2012/01/24 11:21:09 11:21:09

Lady-scorpio: Na, del silkes tai Tu teisus, bet niekaip negaliu suprasti sito:

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Norite Jūs to ar nenorite, vyrui ne pareiga prieš atsigulant jums į lova, jus atpalaiduoti.

Esi protinga moteris ir manau suprasi.
Aš net nekalbu apie preliudijas.

Įsivaizduok sutinki vyrą kuris savo galvoje net ir sekso metu galvoja apie pašalinius dalykus.
Kieno tai problema, tavo ar vyro. Turiu galvoje išsklaidyti tas mintis.
Jei būtu galima taip vadinti, seksas tai yra žaidimas. Kaip Jūs jaustumėtės jei šį žaidimą žaistumėt viena? kaip ilgai? Žaidimą kurį vienas nori žaisti, o kitas nelaukia ir/ar nori kuo greičiau baigti.

"Nėra šaltų moterų, yra netikusių vyrų" Ar kažkas panašaus. Manau šis posakis neteisingas. Tai tas pats kas pasakyti padaryk taip, kad aš užsimanyčiau silkės.

Sveikame santykyje reikalavimo "padaryk tu, kad aš" nėra.
Taip pat manau, kad glamonės (preliudijos) kyla ne todėl, kad to laukia kita pusė, bet iš manęs paties tai daryti.

Tiesa sakant šioje temoje tilptu kalbėti ir apie moters orgazmą. Tiksliau kiek svarbu vyrui moters orgazmas. Tiksliau kurio nebūtų.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/24 12:14:42 12:14:42

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lady-scorpio: Na, del silkes tai Tu teisus, bet niekaip negaliu suprasti sito:

Esi protinga moteris ir manau suprasi.
Aš net nekalbu apie preliudijas.

Įsivaizduok sutinki vyrą kuris savo galvoje net ir sekso metu galvoja apie pašalinius dalykus.
Kieno tai problema, tavo ar vyro. Turiu galvoje išsklaidyti tas mintis.
Jei būtu galima taip vadinti, seksas tai yra žaidimas. Kaip Jūs jaustumėtės jei šį žaidimą žaistumėt viena? kaip ilgai? Žaidimą kurį vienas nori žaisti, o kitas nelaukia ir/ar nori kuo greičiau baigti.

"Nėra šaltų moterų, yra netikusių vyrų" Ar kažkas panašaus. Manau šis posakis neteisingas. Tai tas pats kas pasakyti padaryk taip, kad aš užsimanyčiau silkės.

Sveikame santykyje reikalavimo "padaryk tu, kad aš" nėra.
Taip pat manau, kad glamonės (preliudijos) kyla ne todėl, kad to laukia kita pusė, bet iš manęs paties tai daryti.

Tiesa sakant šioje temoje tilptu kalbėti ir apie moters orgazmą. Tiksliau kiek svarbu vyrui moters orgazmas. Tiksliau kurio nebūtų.

Aciu uz protinga moteri. Bet... Zmogau, isidemek - protingu moteru nebuna. Rimtai.
Del viso kito absoliuciai sutinku. Klausdama butent tai ir norejau pasakyti.

C

1075 įrašai

2012/01/24 12:23:02 12:23:02

Lady-scorpio:

Aciu uz protinga moteri. Bet... Zmogau, isidemek - protingu moteru nebuna. Rimtai.

Yra scorpe, yra.
Dar kai kurias iš Jų galima ir žavingomis vadinti. Bet tai jau kita tema.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume