ELITA: .Gal mergina turi dar vaikystėje patirtų psichologinių ar fizinių traumų.Apie kurias ne visi išdrįsta prabilti net ir sulaukę senatvės.
Išdrįsta-neišdrįsta. Dar vakar apkaltinai temos autorių.
Tai ar pareiga temos autoriui ištardyti savo būsimą žmoną?
Ar pareiga temos autoriui virsti psichologu? ar tai aplamai įmanoma. Manau, kad ne. Draugas negali atstoti psichologo, o tuo labiau sutuoktinis. Dėl asmeninių motyvų.
Taip, tai priklauso nuo abiejų partnerių. Ir lygiai tiek pat priklauso, kiek kiekvienam kartų per savaitę, iš jų yra NORMALU. Taip ir gaunasi, kad vienas save versdamas turės daryti ne pagal tiek kiek nori, bet tiek kiek kitam reik. Ar kitas variantas, kitam nugrūsti savus "poreikius" (taikytis prie moters). Kaip matot nei vienas neliks patenkintas.
Apie silkes. Tartum man kas pasakytu, kad aš esu nesveikas su savo noru nevalgyti silkės. Rekomenduotu apsilankyti pas galvos daktarą, pasiųsčiau patį. "Nes man yra gerai taip kaip yra". Ir po galais tai bus tiesa.
Dar karta apie baime. Manau, kad moteris savo amžiuje pasakys ką tik ausys nori išgirsti, bet tik nelikti netekėjusia*.
Tikrąsias priežastis "frigidiškumo" dangstys ale dėmesio trūkumu ir dar bele kuo. Net jei ir moteris sutiks santykiauti tris kartus per savaitę, tai bus sintetika.
Kaip supranta vyrai Meile ir kaip moterys, atskira tema.
Vyrai nėra kažkokie iš medžio drožti, užuodęs sintetika autorius suks į kaire. "Pasitikrinti" ir Meilės bei supratimo. Neišgyventiems jausmams, pas stikliuką.
"Daug žmonių,daug įv.problemų" Nepadaugink. Nėra jų tiek daug. Dvi pirminės: seksas ir pinigai.