Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Aseksualai- kas jie tokie?

Aseksualai- kas jie tokie?

nusivyles

N

7 įrašai

2012/01/08 20:59:12 20:59:12

Aseksualai, kaip manote kas tai per zmones. Ar tai liga, ar nukrypimas ar tai paprasciausiai zmones su siek kitokiais poreikiais nei dauguma. Ar imanoma aseksualui susirasti antra puse, nes vienatve visdelto slegia ir taip norisi tureti gyvenimo drauge.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/08 21:05:54 21:05:54

nu tai jie impotentai,kas cia neaisku. Cia tokia liga,bet gal ji neuzkreciama,o paveldima.Dar skaiciau literaturoje,kad ji isivysto,kai berniukai auga be tevo,o tik su mama ir mociute.

Vartoju

V

8 įrašai

2012/01/09 17:53:27 17:53:27

Žiūrėkit savų reikalų, kaimo Zosės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/05 22:05:44 22:05:44

aseksualai nėra impotentai, tai žmonės kurie tiesiog nejaučia lytinio potraukio, tačiau neretai jie masturbuojasi, tad negalima sakyti, kad jie negali susijaudinti ir patirti malonumo fiziškai. šiaip šitas dalykas neretai būna nusiteikimo reikalas - pvz. kunigai yra priversti būti aseksualiais.

raska

R

39 įrašai

2012/02/06 21:30:40 21:30:40

Svečias: nu tai jie impotentai,kas cia neaisku. Cia tokia liga,bet gal ji neuzkreciama,o paveldima.Dar skaiciau literaturoje,kad [b:3tjxng6t]ji isivysto,kai berniukai auga be tevo,o tik su mama ir mociute.[/b:3tjxng6t]

Niekai. Nekokia literatūra pasitaikė

Svečias: aseksualai nėra impotentai, tai žmonės kurie tiesiog nejaučia lytinio potraukio, tačiau neretai jie masturbuojasi, tad negalima sakyti, kad jie negali susijaudinti ir patirti malonumo fiziškai. šiaip šitas dalykas neretai būna nusiteikimo reikalas - pvz. kunigai yra priversti būti aseksualiais.

Vargu ar galima „nusiteikti nejausti” lytinio potraukio; apsispręsti jo nerealizuoti ar sąmoningai jį slopinti - taip.

Nusivylusiam

N

2 įrašai

2012/02/09 19:23:17 19:23:17

Ieškokite ar registruokitės www asexualitic com
Sėkmės

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/02/26 10:01:34 10:01:34

Aseksualumas neturi nieko bendro su impotencija. Impotentai nori, bet negali. Aseksualai gali, bet nenori.

Iš tikrųjų tai aš nežinau, ar aš aseksualas, ar tiesiog šiaip nieko nenorintis ieškoti. Lytinį potraukį jaučiu, nusistatęs prieš lytinius santykius nesu. Bet kažkodėl vienas jaučiuosi žymiai geriau, nei poroje. Nereikia man kito žmogaus šalia, nors tu ka. Jei turėčiau merginą, tai turėčiau ir seksą, bet laisvės ir malonios vienatvės paaukojimas man atrodo per didelė kaina už kasdienį seksą. Jau virš metų neturėjau lytinių santykių, ir kaip bebūtų keista, aš to nepasigendu. Netgi jaučiuosi turintis daugiau laiko savo pomėgiams, darbams, reikalams - niekas netrukdo. Iš tikrųjų keista situacija - potraukis yra, bet noro jį realizuoti nėra.

Iš tikrųjų, visai laisvai galėčiau nugyventi visą gyvenimą vienas, bet yra vienas labai svarbus dalykas - labai noriu vaikų. Šeima, vaikų turėjimas, jų auginimas - man tai labai svarbu, iš tikrųjų aš tai laikau gyvenimo tikslu. O be žmonos, šio tikslo neįvykdysi...

Va, išpasakojau, kokios keistos mintys mane kamuoja dažnai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 15:46:34 15:46:34

BeStabdziu: Aseksualumas neturi nieko bendro su impotencija. Impotentai nori, bet negali. Aseksualai gali, bet nenori.

Iš tikrųjų tai aš nežinau, ar aš aseksualas, ar tiesiog šiaip nieko nenorintis ieškoti. Lytinį potraukį jaučiu, nusistatęs prieš lytinius santykius nesu. Bet kažkodėl vienas jaučiuosi žymiai geriau, nei poroje. Nereikia man kito žmogaus šalia, nors tu ka. Jei turėčiau merginą, tai turėčiau ir seksą, bet laisvės ir malonios vienatvės paaukojimas man atrodo per didelė kaina už kasdienį seksą. Jau virš metų neturėjau lytinių santykių, ir kaip bebūtų keista, aš to nepasigendu. Netgi jaučiuosi turintis daugiau laiko savo pomėgiams, darbams, reikalams - niekas netrukdo. Iš tikrųjų keista situacija - potraukis yra, bet noro jį realizuoti nėra.

Iš tikrųjų, visai laisvai galėčiau nugyventi visą gyvenimą vienas, bet yra vienas labai svarbus dalykas - labai noriu vaikų. Šeima, vaikų turėjimas, jų auginimas - man tai labai svarbu, iš tikrųjų aš tai laikau gyvenimo tikslu. O be žmonos, šio tikslo neįvykdysi...

Va, išpasakojau, kokios keistos mintys mane kamuoja dažnai.

Bet jeigu čia esi,vadinasi nori rasti:) nieko keisto manau, aš tokius žmones vadinu individualistais,o ir pati tokia esu-negalėčiau leisti kitam kėsintis į mano privačią erdvę,su tam tikromis išimtimis,žinoma:) kas liečia seksą-manau tokiems kaip mes sekso poreikis susilygina su tuo,kad mėgstam savo gyvenimus gyventi taip,kaip norim. Jei yra poreikis į individualumą,yra mažesnis poreikis ir seksui bei kito žmogaus artumui. Manau viskas sąžininga.

Grazi moteris:)

G

12 įrašai

2012/02/26 16:11:09 16:11:09

Vau,koks "vyras"!!!! Daugiau nei metus-be sekso!!!!

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 16:18:27 16:18:27

Grazi moteris:): Vau,koks "vyras"!!!! Daugiau nei metus-be sekso!!!!

tu ,,grazuole",spermos valgytoja, suprask,kad ne visus klynas valdo Yra gyvenime ir svarbesniu dalyku

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume