Svečias:
Bet jeigu čia esi,vadinasi nori rasti:) nieko keisto manau, aš tokius žmones vadinu individualistais,o ir pati tokia esu-negalėčiau leisti kitam kėsintis į mano privačią erdvę,su tam tikromis išimtimis,žinoma:) kas liečia seksą-manau tokiems kaip mes sekso poreikis susilygina su tuo,kad mėgstam savo gyvenimus gyventi taip,kaip norim. Jei yra poreikis į individualumą,yra mažesnis poreikis ir seksui bei kito žmogaus artumui. Manau viskas sąžininga.
Po teisybei, dabar esu čia vien dėl forumų. Internetinėmis pažintimis senai nebetikiu.
Dėl individualizmo, iš tiesų labai teisingos mintys. Tiesiog, yra tokia rūšis žmonių, kurie kaip katinai, mėgsta vaikščioti vieni. Ir man, geriau paskaityti knygą, nei eiti į pasimatymą ir kelias valandas pliurpti apie nieką, kad gauti įgrūsti. Tiesą sakant, man malonu bendrauti su žmonėmis iki tam tikros ribos - kokios 2 ar 3 valandos. Pasikalbi, pasidalini mintimis, pasijuoki - įdomu. Jeigu ilgiau - pradeda varginti, norisi pabėgti prie knygos, į sporto salę, ar tiesiog ramiai pasivaikščioti po miestą skambant muzikai ausinėse, svarbiausai, kad vienam ir nevaržomam.
Tai va, ir dėl aseksualų - ar jais laikyti tuos, kurie absoliučiai nenori biologine prasme (na, nejaučia lytinio potraukio), ar tuos, kurie biologine prasme norėtų, lytinį potraukį jaučia normaliai, bet jo nerealizuoja dėl psichologinių stabdžių - vienatvės pomėgis, nenoras būti priklausomam nuo sekso, pasišlykštėjimas šiuolaikine visur kišamo sekso "kultūra" ir t. t. Juk yra ir tokių žmonių, kurie šiaip norėtų, bet tas seksas visur, ant kiekvieno kampo, iš kiekvienos laidos, žurnalo, reklamos jiems taip įsipykęs, kad sukelia žiaukčiojimą.
Grazi moteris:): Vau,koks "vyras"!!!! Daugiau nei metus-be sekso!!!!
Čia tipo daug, ar mažai?
Svečias:
O tu įsivaizduok,graži moterie,kad moteris po skyrybų be sekso gali išbūti ketverius metus.
Taigi vyrui metai tėra uogytės.
Nesistebiu. Žinau atvejų, kai po vyro mirties buvo be sekso žymiai ilgiau. Nenumirė nuo to. Seksas - tai ne maistas ir ne vanduo, jis gali būti, gali nebūti, biologinių organizmo funkcijų ir sveikatos tai neįtakoja.