Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Aseksualai- kas jie tokie?

Aseksualai- kas jie tokie?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 16:51:13 16:51:13

Svečias:
tu ,,grazuole",spermos valgytoja, suprask,kad ne visus klynas valdo Yra gyvenime ir svarbesniu dalyku

vienus klynas valdo. Kitiems liezuvis gyventi trukdo. Ar tai ne tas pats?
Abejoju ar negerbiantis kito nuomones galetu, pasiekti gyvenime svarbesniu dalyku.

raska

R

39 įrašai

2012/02/26 17:08:09 17:08:09

BeStabdziu: Aseksualumas neturi nieko bendro su impotencija. Impotentai nori, bet negali. Aseksualai gali, bet nenori.

Iš tikrųjų tai aš nežinau, ar aš aseksualas, ar tiesiog šiaip nieko nenorintis ieškoti. Lytinį potraukį jaučiu, nusistatęs prieš lytinius santykius nesu. Bet kažkodėl vienas jaučiuosi žymiai geriau, nei poroje. Nereikia man kito žmogaus šalia, nors tu ka. Jei turėčiau merginą, tai turėčiau ir seksą, bet laisvės ir malonios vienatvės paaukojimas man atrodo per didelė kaina už kasdienį seksą. Jau virš metų neturėjau lytinių santykių, ir kaip bebūtų keista, aš to nepasigendu. Netgi jaučiuosi turintis daugiau laiko savo pomėgiams, darbams, reikalams - niekas netrukdo. Iš tikrųjų keista situacija - potraukis yra, bet noro jį realizuoti nėra.

Iš tikrųjų, visai laisvai galėčiau nugyventi visą gyvenimą vienas, bet yra vienas labai svarbus dalykas - labai noriu vaikų. Šeima, vaikų turėjimas, jų auginimas - man tai labai svarbu, iš tikrųjų aš tai laikau gyvenimo tikslu. O be žmonos, šio tikslo neįvykdysi...

Va, išpasakojau, kokios keistos mintys mane kamuoja dažnai.

Nu va, išpasakojai, ir normalus žmogus pasimatė.
Nematau aš tame, ką sakai, didelio keistumo. Jei taip trumpai – tiesiog panašu, kad nei šalia, nei kažkur netolies nėra konkretaus žmogaus, su kuriuo norėtųsi santykių, sexo, gal net šeimos ir pan. Kai bus – kitaip viskas atrodys, ir klausimai bei pasirinkimai kitokie formuluosis. Samprotaut teoriškai – tai viena, spręsti konkrečią esamą situaciją – visai kas kita. Taip spėčiau, kad tuomet ir noras realizuoti rasis , ir vienatvė bus mažiau maloni, nei kad buvimas dviese.
Ir nevisada juk reikia taip drastiškai rinktis tarp „arba - arba”, gali būti „ir, ir”; t. y., kartais kai kuriuos dalykus yra įmanoma suderinti. Jei svarbu ir norisi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 18:01:00 18:01:00

Grazi moteris:): Vau,koks "vyras"!!!! Daugiau nei metus-be sekso!!!!

O tu įsivaizduok,graži moterie,kad moteris po skyrybų be sekso gali išbūti ketverius metus.
Taigi vyrui metai tėra uogytės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 18:03:16 18:03:16

Svečias:
Svečias:
tu ,,grazuole",spermos valgytoja, suprask,kad ne visus klynas valdo Yra gyvenime ir svarbesniu dalyku

vienus klynas valdo. Kitiems liezuvis gyventi trukdo. Ar tai ne tas pats?
Abejoju ar negerbiantis kito nuomones galetu, pasiekti gyvenime svarbesniu dalyku.

Tam,kad gerbtum kitą,turi gerbti ir tave. Kitaip tariant-abipusė pagarba. Paskaityk dar kartą jos komentą ir tada suok apie "pagarbą".

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/02/26 18:47:20 18:47:20

Svečias:
Bet jeigu čia esi,vadinasi nori rasti:) nieko keisto manau, aš tokius žmones vadinu individualistais,o ir pati tokia esu-negalėčiau leisti kitam kėsintis į mano privačią erdvę,su tam tikromis išimtimis,žinoma:) kas liečia seksą-manau tokiems kaip mes sekso poreikis susilygina su tuo,kad mėgstam savo gyvenimus gyventi taip,kaip norim. Jei yra poreikis į individualumą,yra mažesnis poreikis ir seksui bei kito žmogaus artumui. Manau viskas sąžininga.

Po teisybei, dabar esu čia vien dėl forumų. Internetinėmis pažintimis senai nebetikiu.

Dėl individualizmo, iš tiesų labai teisingos mintys. Tiesiog, yra tokia rūšis žmonių, kurie kaip katinai, mėgsta vaikščioti vieni. Ir man, geriau paskaityti knygą, nei eiti į pasimatymą ir kelias valandas pliurpti apie nieką, kad gauti įgrūsti. Tiesą sakant, man malonu bendrauti su žmonėmis iki tam tikros ribos - kokios 2 ar 3 valandos. Pasikalbi, pasidalini mintimis, pasijuoki - įdomu. Jeigu ilgiau - pradeda varginti, norisi pabėgti prie knygos, į sporto salę, ar tiesiog ramiai pasivaikščioti po miestą skambant muzikai ausinėse, svarbiausai, kad vienam ir nevaržomam.

Tai va, ir dėl aseksualų - ar jais laikyti tuos, kurie absoliučiai nenori biologine prasme (na, nejaučia lytinio potraukio), ar tuos, kurie biologine prasme norėtų, lytinį potraukį jaučia normaliai, bet jo nerealizuoja dėl psichologinių stabdžių - vienatvės pomėgis, nenoras būti priklausomam nuo sekso, pasišlykštėjimas šiuolaikine visur kišamo sekso "kultūra" ir t. t. Juk yra ir tokių žmonių, kurie šiaip norėtų, bet tas seksas visur, ant kiekvieno kampo, iš kiekvienos laidos, žurnalo, reklamos jiems taip įsipykęs, kad sukelia žiaukčiojimą.

Čia tipo daug, ar mažai?

Svečias:

O tu įsivaizduok,graži moterie,kad moteris po skyrybų be sekso gali išbūti ketverius metus.
Taigi vyrui metai tėra uogytės.

Nesistebiu. Žinau atvejų, kai po vyro mirties buvo be sekso žymiai ilgiau. Nenumirė nuo to. Seksas - tai ne maistas ir ne vanduo, jis gali būti, gali nebūti, biologinių organizmo funkcijų ir sveikatos tai neįtakoja.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/02/26 18:58:23 18:58:23

[quote="BeStabdziu"]
Tai va, ir dėl aseksualų - ar jais laikyti tuos, kurie absoliučiai nenori biologine prasme (na, nejaučia lytinio potraukio), ar tuos, kurie biologine prasme norėtų, lytinį potraukį jaučia normaliai, bet jo nerealizuoja dėl psichologinių stabdžių - vienatvės pomėgis, nenoras būti priklausomam nuo sekso, pasišlykštėjimas šiuolaikine visur kišamo sekso "kultūra" ir t. t. Juk yra ir tokių žmonių, kurie šiaip norėtų, bet tas seksas visur, ant kiekvieno kampo, iš kiekvienos laidos, žurnalo, reklamos jiems taip įsipykęs, kad sukelia žiaukčiojimą.

Iš tikrųjų sekso industrija mažuma išbujojusi. Bet nereikėtų matyti sekso pertekliaus visur, kur tik jis rodomas ir apie jį kalbama. Galima tiesiog perjungti dėmesį į kutus dalykus, tuomet pamažu nustos erzinti ir galima pradėti be kliūčių norėti .

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 19:15:47 19:15:47

BeStabdziu:

Tai va, ir dėl aseksualų - ar jais laikyti tuos, kurie absoliučiai nenori biologine prasme (na, nejaučia lytinio potraukio), ar tuos, kurie biologine prasme norėtų, lytinį potraukį jaučia normaliai, bet jo nerealizuoja dėl psichologinių stabdžių - vienatvės pomėgis, nenoras būti priklausomam nuo sekso, pasišlykštėjimas šiuolaikine visur kišamo sekso "kultūra" ir t. t. [b:1lx57t4j]Juk yra ir tokių žmonių, kurie šiaip norėtų, bet tas seksas visur, ant kiekvieno kampo, iš kiekvienos laidos, žurnalo, reklamos jiems taip įsipykęs, kad sukelia žiaukčiojimą.[/b:1lx57t4j]

Ta prasme, neužsiima seksu dėl žiniasklaidos priemonių sukelto pasibjaurėjimo? Ar „nesidomėjimas” seksu - čia tokia protesto forma prieš tai, kas atseit, brukama ?
Nekaip skamba.

BeStabdziu:
Seksas - tai ne maistas ir ne vanduo, jis gali būti, gali nebūti, biologinių organizmo funkcijų ir sveikatos tai neįtakoja.

Nepernelyg, bet įtakoja.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 19:30:40 19:30:40

Tas aseksualumas,frigidiškumas ir psichologinės traumos/ne meilė sau dėl tam tikrų vaikystės/paauglystės dalykų,kartais labai stipriai įtakoja tolimesnį žmogaus gyvenimą. Žinau atvejį,kai mergaitė,kažkada stipriai menkinta ir žeminta savo mamos,suaugusi jautė pasišlykštėjimą savimi,seksualiniais santykiais,ko pasekoj negalėjo sukurti normalių santykių su vyru,nevykusiai susituokė,vyras paliko,nevykusiai santykiai klostėsi ir toliau. Žinoma nesakau,kad aseksualumas būtent to pasekmė,tačiau riba tarp to ir panašių dalykų labai menka. Todėl tik pats žmogus sau gali atsakyti koks jis yra.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/26 20:39:23 20:39:23

Svečias:

Tai gal čia pats svetys negali apie nieką kitą tik apie seksą galvoti, kad geriau, kad jo visai nebūtų?
Protingas žmogus gali daug ką savo gyvenime suderinti.
O čia panašiau kaip į kokio parišusio alkoholiko šnekas - jis negali gerti nesugriaudamas savo ir aplinkinių gyvenimo, tai ir reikalauja, kad visi turi laikytis sauso įstatymo.

nusivyles

N

7 įrašai

2012/03/19 11:46:25 11:46:25

Galimybes yra bet deja didelio potraukio nejauciu, nebent dar partnere butu super aktyvi.O vienarve tokia slegenti, taip norisi tureti salia saves artima zmogu su kuriuo galetum delintis dziaugsmais ir liudesiu. Bet siais laikais visiem rupi tiktai seksas, ar yra ir moteru aseksualiu kuriom seksas nera pirmoji gyvenimo butinybe?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume