Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/17 17:22:43 17:22:43

advokatass: to svecias.
jei tu vyras- taip nekalbetum
jei tu gejus - dar daleidziu
jei tu neturejes santykiu/nekaltas- suprantu
tad
kam tam mikei merginos- jei tu esi
patarciau steigti problematisku susireiksmeliu kluba
nes vapeti neturint nei vieno argumento ir nepagristai vadinti kitus durneliai yra vaikiska, o vaikai juk jauni, nesusigaudantys dar gyvenime

PS: as pries visokius vienkartinius nuotykius, turi mylima mergina, todel zygfrydas manes nedomina. Bet tu pabandyk su juo susibiciuliauti, jei jis tures laiko nuo savo nuotykiu tau.
easy, easy

Žemo lygio kalba, advokate. Nesi mano kolega, niekaip.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/17 17:39:51 17:39:51

psichologe: sutinku su advokattu, bet galima pasakyti paprasciau.
Mikeje yra akivaizdu kazkokiu krastutiniu suvarzymu, kompleksu ir nesaugumo jausmo.
Meile turi ivairiu atspalviu, pvz motinos meile yra besalygine. Motina savo vaika myles su visais jo trukumais, klaidom.
Todel toks isikabinimas i seksa tik esant meilei, paprasciausiai reiskia labai dideli vidinis nesauguma.
Mike sake- laukia prasmingu santykiu, kad nebutu nusivylimu.
Taigi, tai savotiskas kabinimasis i [color=#4000BF:3airwduf]kazkokius susikurtus idealus apie idealia meile[/color:3airwduf], kad nepatirti kazkokio nusivylimo reiskia, kad mike bijo. mike paprasciausiai bijo artumo ir nukerta visus galimus santykius, kad paprasciausiai tas vidinis nesaugumas ( kuris netvarkomas perauga i nevisavertiskuma, vyriskumo gniuzdyma) neprasiverztu i isorini nesauguma, kas gali sukelti psichologines traumas, kurio pasekoje mike isvis vengs bet kokio artumo ir sekso.

Prie ko "idealai apie idealią meilę"? Kodėl ne paprastai: vaikinas nori tiesiog meilės? Gal atsiliepkite tie, kas NORI, TROKŠTE TROKŠTA patirti meilėje nusivylimą? Sakyčiau - čia gali būti patologiškas noras . O jau specterminų tirada...na taip, padavė psichologų, tas tiesa

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/17 17:44:52 17:44:52

deepsorrow: Meilė ≠ seksas , kaip kad meilė >seksas matematika paprasta. Čia nėra jokių sutrikimų ir nukrypimų, paprasčiausiai tai yra „saugaus“ auklėjimo pasekmės. Pas mus, ypač 10 -15 metų atgal kalbėjimasis su vaikais buvo kažkoks tabu, buvo ugdoma ir peršama ta nuostata meilė=seksas ir niekaip kitaip, tuo tarpu kitose šalyse viskas paprasčiau, čia dienpinigiai, čia pinigai kontracepcijai, išsiaiškinama ir paaiškinama jog tai nieko gėdingo, trūksta deja Lietuvoje švietimo šiuo atžvilgiu, tuo tarpu pas mus kišama ir postringaujama buvo – tai yra nepriimtina, tai yra blogai etc. Kai kas gali pasakyt tai aukštos moralės/ manieros – ne tai yra kompleksų ir nepilnavertiškumo priežastys. Tai yra išaugama ir kuo anksčiau tuo geriau.

Kai meilė nėra = seksas, didesnė tikimybė kad žmonės išsiskirs ir taps DP klijentais . Kas sakė kad pasaulis dvasinėje srityje patobulėjo?? Priešingai. Su vaikais kalbėti reikia ir seksas nieko gėdingo - kai jis iš meilės ar bent jau taip tikima. O ne dėl pinigų, noro, pasirodyti, mados, niežulio, sporto..etc.

Nikas

N

14 įrašai

2011/11/17 18:17:59 18:17:59

Pradėsi galvoti ką visas pasaulis apie tave galvoja, tai nebeturėsi laiko galvoti apie rimtus ir tikrai svarbius reikalus. Čia nesąmonė. Mažiau sukti galvą apie kitų nuomonę. Svarbiausia pačiam žmogui turėti savo nuomonę, o ne kad žurnalas koks parašė ir pulti daryti. Sėkmės.

advokattas

A

6 įrašai

2011/11/17 20:43:14 20:43:14

miela svetlana, man rodos jei tu psichologe ir turi klienta -tai jis vienintelis, ir jo vardas Mike.

siaip niekas jam diagnoziu neprirasinejo, man rodos Jus nelabai gaudydamasi situacijoje skubotai priimate visiskai nepagristas isvadas

jus pati sakete, kad mazai turite duomenu ir negalite drasiai teigti, o taip narsiai padarete isvada kad mike nera patologija, o pries tai auksciausios asmenybes brandos pavyzdys ..

[quote:17u7r0da]Man asmeniškai per mažai duomenų. O kadangi puikiai pažįstu bent kelis taip manančius ir besielgiančius visiškai sveikus žmones, tai ir neturiu pagrindo manyti apie MIkį kitaip. [/quote:17u7r0da]
jum per mazai duomenu, bet juk kaip matau jum pakanka jusu pazistamu pacientu pakalbejimu ir Jus ne tik perpantate ju problemas , bet ir padarytas isvadas pritaikote mikei, kurio net nepzistate, nors pries tai teigete kad per mazai duomenu. Man darosi nejauku tokiu kalbu prisiklausius...mazu maziausia abejotina del jusu profesionalumo.. ka reiskia visiskai sveikas? kur nustatyta norma sveikumo ir jusu improvizaciju apie mikes branduma.
ir is viso, jus iskraipote mikes nicka:[b:17u7r0da] MIkį[/b:17u7r0da], kas aiskiai rodo polinki i tikroves neteisinga matyma , suvokima ar net iskraipyma

butu kazkaip ramiau kad jus juokaujate, kad esate psichologe, o is tiesu pokstautoja diletante, nes tada nesistebiu, kad tokio pobudzio savamoksliai neiskus daktaruksciai gydo zmones nebent visi profesionalai isvaziavo...nes pas jus ne tik kad nera elementariu moksliniu ziniu, bet ir logikos

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/17 21:33:19 21:33:19

advokattas: miela svetlana, man rodos jei tu psichologe ir turi klienta -tai jis vienintelis, ir jo vardas Mike.
siaip niekas jam diagnoziu neprirasinejo, man rodos Jus nelabai gaudydamasi situacijoje skubotai priimate visiskai nepagristas isvadas
jus pati sakete, kad mazai turite duomenu ir negalite drasiai teigti, o taip narsiai padarete isvada kad mike nera patologija, o pries tai auksciausios asmenybes brandos pavyzdys ..

[quote:3rknba7x]Man asmeniškai per mažai duomenų. O kadangi puikiai pažįstu bent kelis taip manančius ir besielgiančius visiškai sveikus žmones, tai ir neturiu pagrindo manyti apie MIkį kitaip.

jum per mazai duomenu, bet juk kaip matau jum pakanka jusu pazistamu pacientu pakalbejimu ir Jus ne tik perpantate ju problemas , bet ir padarytas isvadas pritaikote mikei, kurio net nepzistate, nors pries tai teigete kad per mazai duomenu. Man darosi nejauku tokiu kalbu prisiklausius...mazu maziausia abejotina del jusu profesionalumo.. ka reiskia visiskai sveikas? kur nustatyta norma sveikumo ir jusu improvizaciju apie mikes branduma.
ir is viso, jus iskraipote mikes nicka:[b:3rknba7x] MIkį[/b:3rknba7x], kas aiskiai rodo polinki i tikroves neteisinga matyma , suvokima ar net iskraipyma

butu kazkaip ramiau kad jus juokaujate, kad esate psichologe, o is tiesu pokstautoja diletante, nes tada nesistebiu, kad tokio pobudzio savamoksliai neiskus daktaruksciai gydo zmones nebent visi profesionalai isvaziavo...nes pas jus ne tik kad nera elementariu moksliniu ziniu, bet ir logikos [/quote:3rknba7x]
klausyk tu advokate, tau iki advokato toli kaip kiaulei iki menulio. Man visiskai aisku, kad negauni sekso jau seniai, niekas neduoda tokiam, tai dar bandai Mikei nepilnavertiskumo kompleksa prirasyti. Jei bent kartais sekso gautum,tai tokiu nesamoniu nerasytai. O dabar sperma smegenis spaudzia, tai ir kliedesiai sulig pilnatim atejo. Sekmes issigydyti

boratas

B

11 įrašai

2011/11/17 21:38:38 21:38:38

sitoj temoj tik pora rimtesniu pasisakymu buvo, o siaip tik vaiku darzelis..

eikit miegot vaikai, jau velu

advokattas

A

6 įrašai

2011/11/18 09:56:16 09:56:16

[quote:syo3t3h1]klausyk tu advokate, tau iki advokato toli kaip kiaulei iki menulio. Man visiskai aisku, kad negauni sekso jau seniai, niekas neduoda tokiam, tai dar bandai Mikei nepilnavertiskumo kompleksa prirasyti. Jei bent kartais sekso gautum,tai tokiu nesamoniu nerasytai. O dabar sperma smegenis spaudzia, tai ir kliedesiai sulig pilnatim atejo. Sekmes issigydyti [/quote:syo3t3h1]

ar as kur nors minejau, kad mano profesija advokatas?
vaikis mike uzvede tema, tam kad pakomentuoti, ka as ir padariau. o tau gal ant skaudamos vietos uzlipau ar tiesiog pilnatis arteja ir kliedesiai prasideda?

eik pas svietlana, ji daug tokiu pazista, rasit bendra kalba...

Mikė

M

21 įrašai

2011/11/18 16:06:36 16:06:36

Sveiki,
pirmiausia: ačiū Svetlanai už tai, kad tiek daug visko pasakė už mane. Ne veltui moterys tokios geros oratorės. Taip pat ačiū ir kitiems, kurie suprato ką norėjau pasakyti.
Antra: neturiu, nei laiko, nei noro atsakinėti ir gilintis į tai, kad aš gėjus, būsimas iškrypėlis su įvairiais sindromais, turintis patalogijų, esu vaikiškas ir t.t. Nors man metų ir nedaug, tačiau aš tvirtai žinau ko noriu iš gyvenimo, taip pat žinau ko noriu iš moterų. Aš noriu truputi daugiau, bet taip pat ir duoti noriu daugiau.
Trečia: manau dauguma Jūsų patys turite psichologinių negalavimų, nes visiškai nepažįstamame žmoguje įžvelgėte tiek daug problemų. Tikėtina, kad ir realiame gyvenime be problemų daugiau nieko nematote.
Ketvirta: sprendžiate apie mane pagal mano niką. Nu labadiena... Dar pasakykite, kad mane įsivaizduojate gauruotą, su balionu rankoje ir medaus puodyne pažasty ?

Aš visai ir nenoriu, kad Jūs mane suprastumėte. Taip pat neprivalau nieko įrodynėti. Pamačiau, kad šią temą sukūriau ne be reikalo. Tikrai daug žmonių tai atrodo nenormalu. Tačiau dar daugiau žmonių, tai yra visiškai normalu. Džiugu, kad daugiau tų, kurie nėra suvaržyti stereotipais. Sėkmės ieškantiems ir sėkmės jau radusiems:) Viso gero

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/18 17:29:49 17:29:49

advokattas: miela svetlana, man rodos jei tu psichologe ir turi klienta -tai jis vienintelis, ir jo vardas Mike.

[quote:1fj8aipz]Man asmeniškai per mažai duomenų. O kadangi puikiai pažįstu bent kelis taip manančius ir besielgiančius visiškai sveikus žmones, tai ir neturiu pagrindo manyti apie MIkį kitaip.

ir is viso, jus iskraipote mikes nicka:[b:1fj8aipz] MIkį[/b:1fj8aipz], kas aiskiai rodo polinki i tikroves neteisinga matyma , suvokima ar net iskraipyma

butu kazkaip ramiau kad jus juokaujate, kad esate psichologe, o is tiesu pokstautoja diletante, nes tada nesistebiu, kad tokio pobudzio savamoksliai neiskus daktaruksciai gydo zmones nebent visi profesionalai isvaziavo...nes pas jus ne tik kad nera elementariu moksliniu ziniu, bet ir logikos [/quote:1fj8aipz]
Oi kaip pas jus paprasta ir kategoriška. Jaunas vaikinukas esate, maksimalistas:). Taip, Mikė, o ne Miki, čia jūs teisus, nepažiūrėjau įdėmiai į paskutinę raidę . jei nepažįstu gerai žmogaus, visada darau prielaidą kad jis sveikas ir nepatologiškas, nes ieškoti patologijų kiekviename sutiktame (kas beje jums būdinga) jau yra patologija. Beje pulti psichologus dėl nekompetentingumo irgi. Mikės dvasinė branda man beveik neabejotina - iš jo postų, kuriuos dar kartą įdėmiai perskaičiau. Visiškai sveikas - sąvoka sutartinė. Jei žmogus nejaučia dvasinio diskomforto, nesudaro didelių problemų nei sau nei kitiems, sutaria su aplinka, ir pan. - galima laikyti jį sveiku psichologiškai. Et, turiu jus nuliūdinti - esu psichologė, mėgstanti bei sėkmingai dirbanti savo darbą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume