advokattas: miela svetlana, man rodos jei tu psichologe ir turi klienta -tai jis vienintelis, ir jo vardas Mike.
siaip niekas jam diagnoziu neprirasinejo, man rodos Jus nelabai gaudydamasi situacijoje skubotai priimate visiskai nepagristas isvadas
jus pati sakete, kad mazai turite duomenu ir negalite drasiai teigti, o taip narsiai padarete isvada kad mike nera patologija, o pries tai auksciausios asmenybes brandos pavyzdys ..
[quote:1fj8aipz]Man asmeniškai per mažai duomenų. O kadangi puikiai pažįstu bent kelis taip manančius ir besielgiančius visiškai sveikus žmones, tai ir neturiu pagrindo manyti apie MIkį kitaip.
jum per mazai duomenu, bet juk kaip matau jum pakanka jusu pazistamu pacientu pakalbejimu ir Jus ne tik perpantate ju problemas , bet ir padarytas isvadas pritaikote mikei, kurio net nepzistate, nors pries tai teigete kad per mazai duomenu. Man darosi nejauku tokiu kalbu prisiklausius...mazu maziausia abejotina del jusu profesionalumo.. ka reiskia visiskai sveikas? kur nustatyta norma sveikumo ir jusu improvizaciju apie mikes branduma.
ir is viso, jus iskraipote mikes nicka:[b:1fj8aipz] MIkį[/b:1fj8aipz], kas aiskiai rodo polinki i tikroves neteisinga matyma , suvokima ar net iskraipyma
butu kazkaip ramiau kad jus juokaujate, kad esate psichologe, o is tiesu pokstautoja diletante, nes tada nesistebiu, kad tokio pobudzio savamoksliai neiskus daktaruksciai gydo zmones nebent visi profesionalai isvaziavo...nes pas jus ne tik kad nera elementariu moksliniu ziniu, bet ir logikos [/quote:1fj8aipz]
Oi kaip pas jus paprasta ir kategoriška. Jaunas vaikinukas esate, maksimalistas:). Taip, Mikė, o ne Miki, čia jūs teisus, nepažiūrėjau įdėmiai į paskutinę raidę . jei nepažįstu gerai žmogaus, visada darau prielaidą kad jis sveikas ir nepatologiškas, nes ieškoti patologijų kiekviename sutiktame (kas beje jums būdinga) jau yra patologija. Beje pulti psichologus dėl nekompetentingumo irgi. Mikės dvasinė branda man beveik neabejotina - iš jo postų, kuriuos dar kartą įdėmiai perskaičiau. Visiškai sveikas - sąvoka sutartinė. Jei žmogus nejaučia dvasinio diskomforto, nesudaro didelių problemų nei sau nei kitiems, sutaria su aplinka, ir pan. - galima laikyti jį sveiku psichologiškai. Et, turiu jus nuliūdinti - esu psichologė, mėgstanti bei sėkmingai dirbanti savo darbą.