Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/18 17:34:49 17:34:49

Mikė: Sveiki,
pirmiausia: ačiū Svetlanai už tai, kad tiek daug visko pasakė už mane. Ne veltui moterys tokios geros oratorės. Taip pat ačiū ir kitiems, kurie suprato ką norėjau pasakyti.
Antra: neturiu, nei laiko, nei noro atsakinėti ir gilintis į tai, kad aš gėjus, būsimas iškrypėlis su įvairiais sindromais, turintis patalogijų, esu vaikiškas ir t.t. Nors man metų ir nedaug, tačiau aš tvirtai žinau ko noriu iš gyvenimo, taip pat žinau ko noriu iš moterų. Aš noriu truputi daugiau, bet taip pat ir duoti noriu daugiau.
Trečia: manau dauguma Jūsų patys turite psichologinių negalavimų, nes visiškai nepažįstamame žmoguje įžvelgėte tiek daug problemų. Tikėtina, kad ir realiame gyvenime be problemų daugiau nieko nematote.
Ketvirta: sprendžiate apie mane pagal mano niką. Nu labadiena... Dar pasakykite, kad mane įsivaizduojate gauruotą, su balionu rankoje ir medaus puodyne pažasty ?

Aš visai ir nenoriu, kad Jūs mane suprastumėte. Taip pat neprivalau nieko įrodynėti. Pamačiau, kad šią temą sukūriau ne be reikalo. Tikrai daug žmonių tai atrodo nenormalu. Tačiau dar daugiau žmonių, tai yra visiškai normalu. Džiugu, kad daugiau tų, kurie nėra suvaržyti stereotipais. Sėkmės ieškantiems ir sėkmės jau radusiems:) Viso gero

Mielas MIkė, džiaugiuosi jūsų sveiku mąstymu ir dvasingumu. Jei tokių vaikinų būtų daugiau...Ačiū kad esate toks koks esate - sveikas, protingas ir brandus. Sėkmės visuose jūsų siekiuose .

analitikas

A

8 įrašai

2011/11/18 19:08:30 19:08:30

Mike tu tikras mike... o siaip tai ne siaip sau toki ir nicka susigalvojai, matyt is pasamones tau eina info

nepatingejau paskaityti visa tema, akivaizdu, kad svetlanos pasisakyma visiskai prasilenkia su psichologija ir kaip kazkas minejo- su logika..
bet, kas turi ausis - tegirdi o kas nenores- juk i galva neikalsi, juk nepriversi zmogaus matyti to, ko jis nenori matyti.

[b:49cop101][url]o siaip daug kas cia minejo apie kliedesius, ligonius, vieni kitiems siule pasigydyti, tai paskaitykit:[/url][/b:49cop101]
kiekvienas zmogus patiria savo asmenines baimes variacijas, susisujusias su jo individualiomis gyvenimo aplinkybemis, polinkiais, aplinka. Vengimas susidurti su savo baime trukdo tolimesniam vystymuisi, tai ikalina likti vaikiskais situacijoje, kurios uzkardu zmogus nepribrendes iveikti. Vienas ryskiausiu tokio tipo pavyzdziu yra sizoidinio tipo asmenybe, kuriai yra svarbiausia nuo nieko nepriklausyti, neleisti kitiems perdaug prisiartinti- nes taip atsiranda gresme savo nepriklausomybei. Viena diena toks zmogus gali buti artimas, o kita diena elgtis tarsi nepazista. Del kontaktu artimu su kitais zmonemis nebuvimo,jis menkai sugeba orientuotis tarp zmoniu santykiu, vertindamas savo isgyvenimu jis nuolat kankinamas abejoniu, spresdamas apie kitus remiasi savo iliuzijomis ar fantazijomis, tai gali nueiti iki visisku kliedesingu fantaziju. Paprastai tokio zmogaus intelektas aukstas, o emocinis brandumas zemesnis uz vidutini.
Tokio tipo asmeniui ypatingai sunkus partnerystes rysiai. Jis kaip ir jaucia geisma, seksulaini potrauki bet artumo baime yra tokia didele, kad viduje nuolat vyksta kova, kuria sprendzia dviem budais: arba neispareigojantys trumpalaikiai seksualiniai santykiai kad nebutu jokio emocinio prisirisimo arba visiskas atsiribojimas. Nes rimtesni santykiai isryskina jo emocinio "As" bejegiskuma ir nepatyrima. Nuolat jauciant ta vidini netikruma jo elgesys gali tapti destruktyvus, partnerio rodomi simpatijos zenklai sumenkinami ir setoniskai apsukriai liguistai interpretuojami. tokiu elgesiu sugriaunami santykiai arba i toki santyki gali leistis partneris, kuris yra mazochistinio tipo. Priesingu atveju zmogus pasitraukia nuo sizoidinio tipo, gali imti jo neapkesti, kas sukelia sizoido triumfa "va isryskejo tavo tikrasis veidas" . Toks zmogus i savo partneri projektuoja visus savo neapdorotus neigiamus jausmus- neapykanta, kersta. Sizoidai apskritai sunku suratsi partneri, daznai jis lieka seksualiai infantilus, kadangi jis junta kad yra neverta meiles ir mastydamas kad nebegali buti mylimas- geriau pats sugriaus santykius, kad veliau nebutu paliktas ir butu veikiantysis, o ne kenciantysis

Zmogus tarsi skyla i daugybe asmenybiu, tarp kuriu jis ne pats nezino kur yra tikras, trukstama emociniu kontaktu tustuma uzpildo intelektualiniu budravimu ir sieku valdyti kitus zmones. Jausminiai procesai ir proto patirtis vyksta atskirai nesusijungia i vientisa harmoninga isgyvenima. Jausmu israiskos primytyvumas ji meto i krastutinumus, kur yra juoda ar balta, meile neapykanta, blogis ir geris. O didejantis vidinis egocentrizmas, stumia ji i izoliacija. Susifomuoja didziule vidine baime- baime atsiduoti ir buti palaikytam pamisusiu, nes bus tarsi partodytas silpnumas ir jis pasijaus visiskai nesaugus. Tokia baime gali isivystyti iki stogo nuvaziavimo, kai visas isorinis pasaulis ims atrodyti nesveikas, o jis pats pats sau atrodys visiskai sveikas. Ir siaip jis nuolat balansuoja tarp saves sureiksminimo arba saves nuvertinimo, nes nebezino kur jis yra

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/18 19:22:26 19:22:26

analitikas: Mike tu tikras mike... o siaip tai ne siaip sau toki ir nicka susigalvojai, matyt is pasamones tau eina info
nepatingejau paskaityti visa tema, akivaizdu, kad svetlanos pasisakyma visiskai prasilenkia su psichologija ir kaip kazkas minejo- su logika..
bet, kas turi ausis - tegirdi o kas nenores- juk i galva neikalsi, juk nepriversi zmogaus matyti to, ko jis nenori matyti.

[b:5ndw2d23][url]o siaip daug kas cia minejo apie kliedesius, ligonius, vieni kitiems siule pasigydyti, tai paskaitykit:[/url][/b:5ndw2d23]
kiekvienas zmogus patiria savo asmenines baimes variacijas, susisujusias su jo individualiomis gyvenimo aplinkybemis, polinkiais, aplinka. Vengimas susidurti su savo baime trukdo tolimesniam vystymuisi, tai ikalina likti vaikiskais situacijoje, kurios uzkardu zmogus nepribrendes iveikti. Vienas ryskiausiu tokio tipo pavyzdziu yra sizoidinio tipo asmenybe, kuriai yra svarbiausia nuo nieko nepriklausyti, neleisti kitiems perdaug prisiartinti- nes taip atsiranda gresme savo nepriklausomybei. Viena diena toks zmogus gali buti artimas, o kita diena elgtis tarsi nepazista. Del kontaktu artimu su kitais zmonemis nebuvimo,jis menkai sugeba orientuotis tarp zmoniu santykiu, vertindamas savo isgyvenimu jis nuolat kankinamas abejoniu, spresdamas apie kitus remiasi savo iliuzijomis ar fantazijomis, tai gali nueiti iki visisku kliedesingu fantaziju. Paprastai tokio zmogaus intelektas aukstas, o emocinis brandumas zemesnis uz vidutini.
Tokio tipo asmeniui ypatingai sunkus partnerystes rysiai. Jis kaip ir jaucia geisma, seksulaini potrauki bet artumo baime yra tokia didele, kad viduje nuolat vyksta kova, kuria sprendzia dviem budais: arba neispareigojantys trumpalaikiai seksualiniai santykiai kad nebutu jokio emocinio prisirisimo arba visiskas atsiribojimas. Nes rimtesni santykiai isryskina jo emocinio "As" bejegiskuma ir nepatyrima. Nuolat jauciant ta vidini netikruma jo elgesys gali tapti destruktyvus, partnerio rodomi simpatijos zenklai sumenkinami ir setoniskai apsukriai liguistai interpretuojami. tokiu elgesiu sugriaunami santykiai arba i toki santyki gali leistis partneris, kuris yra mazochistinio tipo. Priesingu atveju zmogus pasitraukia nuo sizoidinio tipo, gali imti jo neapkesti, kas sukelia sizoido triumfa "va isryskejo tavo tikrasis veidas" . Toks zmogus i savo partneri projektuoja visus savo neapdorotus neigiamus jausmus- neapykanta, kersta. Sizoidai apskritai sunku suratsi partneri, daznai jis lieka seksualiai infantilus, kadangi jis junta kad yra neverta meiles ir mastydamas kad nebegali buti mylimas- geriau pats sugriaus santykius, kad veliau nebutu paliktas ir butu veikiantysis, o ne kenciantysis
Zmogus tarsi skyla i daugybe asmenybiu, tarp kuriu jis ne pats nezino kur yra tikras, trukstama emociniu kontaktu tustuma uzpildo intelektualiniu budravimu ir sieku valdyti kitus zmones. Jausminiai procesai ir proto patirtis vyksta atskirai nesusijungia i vientisa harmoninga isgyvenima. Jausmu israiskos primytyvumas ji meto i krastutinumus, kur yra juoda ar balta, meile neapykanta, blogis ir geris. O didejantis vidinis egocentrizmas, stumia ji i izoliacija. Susifomuoja didziule vidine baime- baime atsiduoti ir buti palaikytam pamisusiu, nes bus tarsi partodytas silpnumas ir jis pasijaus visiskai nesaugus. Tokia baime gali isivystyti iki stogo nuvaziavimo, kai visas isorinis pasaulis ims atrodyti nesveikas, o jis pats pats sau atrodys visiskai sveikas. Ir siaip jis nuolat balansuoja tarp saves sureiksminimo arba saves nuvertinimo, nes nebezino kur jis yra

Paranaoidinė šizofrenija jums, 3 stadija. Beviltiškas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/18 19:23:22 19:23:22

Svečias:
analitikas: Mike tu tikras mike... o siaip tai ne siaip sau toki ir nicka susigalvojai, matyt is pasamones tau eina info

[b:2sbf1tpk][url]o siaip daug kas cia minejo apie kliedesius, ligonius, vieni kitiems siule pasigydyti, tai paskaitykit:[/url][/b:2sbf1tpk]

Paranaoidinė šizofrenija jums, 3 stadija. Beviltiškas.

Gerai tu cia parasei gerai, kad neuzkreciama

analitikas

A

8 įrašai

2011/11/18 19:35:17 19:35:17

mielieji, ramiau

cia buvo paaiskinimas kas yra sizoidine asmenybe, kad nesidrabstytumete izeidimais vieni kitiems, ir nevadintumete be pagrindo ligoniais kliedinciais

advokattas

A

6 įrašai

2011/11/18 21:46:21 21:46:21

to svetlana

[quote:e6x7mlkk]Mikės dvasinė branda man beveik neabejotina - iš jo postų, kuriuos dar kartą įdėmiai perskaičiau. Visiškai sveikas - sąvoka sutartinė. [/quote:e6x7mlkk]
kazkoks nejuokingas pokstas. eme vaikis, pasivadines mike, parase keleta priestaringu fraziu, kurios jau savaime kelia keista ispudi apie zmogaus branduma, ka jau kalbeti apie logika ir vidiniu priestaravimu menuvima, diletante sveta israse diagnoze- sveikas. as irgi perskaiciau jo atsaskymus, mane labai net suglumino..mike raso:
[quote:e6x7mlkk]Aš nesu toks vienas, turiu pažįstamu, draugų, kurie šioje srityje taip pat dar nepatyrę ir visai dėl to nesikremta.
Tokį klausimą uždaviau, nes tokią nuomonę susidariau iš pažįstamų ir žiniasklaidos. O mano pažįstami ir žiniasklaida bent iš dalies atspindi visuomenės nuomonę.
Bet man tai kažkokio didelio diskomforto nesukeliai, juk ir ant kaktos nesu užsirašęs: nekaltas.
Kaip matau Jum tai atrodo didesnė tragedija, nei man.
Galbūt aš dar nesubrendęs moterims (!), o galbūt aš To noriu tik su mylima moterim, o ne su kiekviena užklydėle.

Nors man metų ir nedaug, tačiau aš tvirtai žinau ko noriu iš gyvenimo, taip pat žinau ko noriu iš moterų. Aš noriu truputi daugiau, bet taip pat ir duoti noriu daugiau.

Tikrai daug žmonių tai atrodo nenormalu. Tačiau dar daugiau žmonių, tai yra visiškai normalu.[/quote:e6x7mlkk]

taigi jo sita logine seka sudaro isvada, kad jis ne pats nezino kas yra, ko nori, ir ar tai jam tragedija, ar jo pauzistamiems normalu ar nenormalu man jau cia darosi arciau analitiko apibudintai diagnozei-sizoidinio tipo asmenybe

o geriausias jumoras buvo jusu- svietlana :

[quote:e6x7mlkk]Jei žmogus nejaučia dvasinio diskomforto, nesudaro didelių problemų nei sau nei kitiems, sutaria su aplinka, ir pan. - galima laikyti jį sveiku psichologiškai[/quote:e6x7mlkk]
svietlana..jei jus kazka gydote, juk yra gydytojo etika, negalima sitaip nelogiskai kalbeti. as tikrai tada nesistebiu, kad lietuva pirmauja kaip savizudziu krasta, ir tikriausiai jie visi jusu pacientai

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/19 10:43:08 10:43:08

nebent mike pats uz svetlana raso

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/20 17:58:42 17:58:42

cia siaip nejuokinga, o jau graudu

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/20 22:24:13 22:24:13

advokattas: to svetlana

[quote:i6vkmgcc]Mikės dvasinė branda man beveik neabejotina - iš jo postų, kuriuos dar kartą įdėmiai perskaičiau. Visiškai sveikas - sąvoka sutartinė.

kazkoks nejuokingas pokstas. eme vaikis, pasivadines mike, parase keleta priestaringu fraziu, kurios jau savaime kelia keista ispudi apie zmogaus branduma, ka jau kalbeti apie logika ir vidiniu priestaravimu menuvima, diletante sveta israse diagnoze- sveikas. as irgi perskaiciau jo atsaskymus, mane labai net suglumino..mike raso:
[quote:i6vkmgcc]Aš nesu toks vienas, turiu pažįstamu, draugų, kurie šioje srityje taip pat dar nepatyrę ir visai dėl to nesikremta.
Tokį klausimą uždaviau, nes tokią nuomonę susidariau iš pažįstamų ir žiniasklaidos. O mano pažįstami ir žiniasklaida bent iš dalies atspindi visuomenės nuomonę.
Bet man tai kažkokio didelio diskomforto nesukeliai, juk ir ant kaktos nesu užsirašęs: nekaltas.
Kaip matau Jum tai atrodo didesnė tragedija, nei man.
Galbūt aš dar nesubrendęs moterims (!), o galbūt aš To noriu tik su mylima moterim, o ne su kiekviena užklydėle.

Nors man metų ir nedaug, tačiau aš tvirtai žinau ko noriu iš gyvenimo, taip pat žinau ko noriu iš moterų. Aš noriu truputi daugiau, bet taip pat ir duoti noriu daugiau.

Tikrai daug žmonių tai atrodo nenormalu. Tačiau dar daugiau žmonių, tai yra visiškai normalu.[/quote:i6vkmgcc]

taigi jo sita logine seka sudaro isvada, kad jis ne pats nezino kas yra, ko nori, ir ar tai jam tragedija, ar jo pauzistamiems normalu ar nenormalu man jau cia darosi arciau analitiko apibudintai diagnozei-sizoidinio tipo asmenybe

o geriausias jumoras buvo jusu- svietlana :

[quote:i6vkmgcc]Jei žmogus nejaučia dvasinio diskomforto, nesudaro didelių problemų nei sau nei kitiems, sutaria su aplinka, ir pan. - galima laikyti jį sveiku psichologiškai[/quote:i6vkmgcc]
svietlana..jei jus kazka gydote, juk yra gydytojo etika, negalima sitaip nelogiskai kalbeti. as tikrai tada nesistebiu, kad lietuva pirmauja kaip savizudziu krasta, ir tikriausiai jie visi jusu pacientai [/quote:i6vkmgcc]
Mikę reikia gydyti - čia jūsų etika? Na, gerbiamasis, likite prie savo nuomonės, greičiausiai jūs esate nuobodžiaujantis paauglys, pilnas to paties, ką bandote prilipinti Mikei. Neįdomu su jumis: nei argumentų, nei logikos. Sėkmės:)

boratas

B

11 įrašai

2011/11/20 22:59:32 22:59:32

Mike rasliavoja :
[quote:25xuc4h6]Ketvirta: sprendžiate apie mane pagal mano niką. Nu labadiena... Dar pasakykite, kad mane įsivaizduojate gauruotą, su balionu rankoje ir medaus puodyne pažasty ?[/quote:25xuc4h6]
meskiukas simbolizuoja vaikyste, svelnuma, geri, tai grazios ir saugios vaikystes simbolis ...

svetlana ar mike, neiaisku kas ten uz ka raso, nekvaksek svetimu fraziu ir jei neturi ( o kaip is visko tavo pasakyto matyti tikrai neturi) ka pasakyti, geriau eik sau ir isivaizduok kad gydai, tai bus uzskaitytas kaip primityvus bajeris apie tavo profesionaluma .

ate

mike , tvarkykis ne ligose savo, bet bent jau galvoj, kad mintys nors butu nuoseklios, isaiskink ar tu nori moters, ar meiles, ar dar konros..sekmes

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume