pirmiausia: ačiū Svetlanai už tai, kad tiek daug visko pasakė už mane. Ne veltui moterys tokios geros oratorės. Taip pat ačiū ir kitiems, kurie suprato ką norėjau pasakyti.
Antra: neturiu, nei laiko, nei noro atsakinėti ir gilintis į tai, kad aš gėjus, būsimas iškrypėlis su įvairiais sindromais, turintis patalogijų, esu vaikiškas ir t.t. Nors man metų ir nedaug, tačiau aš tvirtai žinau ko noriu iš gyvenimo, taip pat žinau ko noriu iš moterų. Aš noriu truputi daugiau, bet taip pat ir duoti noriu daugiau.
Trečia: manau dauguma Jūsų patys turite psichologinių negalavimų, nes visiškai nepažįstamame žmoguje įžvelgėte tiek daug problemų. Tikėtina, kad ir realiame gyvenime be problemų daugiau nieko nematote.
Ketvirta: sprendžiate apie mane pagal mano niką. Nu labadiena... Dar pasakykite, kad mane įsivaizduojate gauruotą, su balionu rankoje ir medaus puodyne pažasty ?
Aš visai ir nenoriu, kad Jūs mane suprastumėte. Taip pat neprivalau nieko įrodynėti. Pamačiau, kad šią temą sukūriau ne be reikalo. Tikrai daug žmonių tai atrodo nenormalu. Tačiau dar daugiau žmonių, tai yra visiškai normalu. Džiugu, kad daugiau tų, kurie nėra suvaržyti stereotipais. Sėkmės ieškantiems ir sėkmės jau radusiems:) Viso gero
Mielas MIkė, džiaugiuosi jūsų sveiku mąstymu ir dvasingumu. Jei tokių vaikinų būtų daugiau...Ačiū kad esate toks koks esate - sveikas, protingas ir brandus. Sėkmės visuose jūsų siekiuose .