Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Svečias

S

689 įrašai

2012/01/10 00:01:05 00:01:05

Nesijaudink vaikine, tikrai yra daug moterų, kurios saugo save tam tikrąjąm ir jos tikrai įvertins tavo nekaltybę. Visi priešingai sakantys yra nesveiki ir iškrypę, net šlykštu, kad taip galima kalbėti. Mes su draugu irgi be patirties buvom, iš pradžių nebuvo viskas rožėm klota, bet per pusantrų metų daug išmokom ir tu tikrai išmoksi. Žmogui yra įgimti šitie dalykai.

tas kitas

T

2 įrašai

2012/01/10 11:51:39 11:51:39

taip mike vaikine, tu sveikas, nepaprastai dorovingas. tavo pasisakymai aiskus, nuoseklus, logiski.
Viskas su tavim gerai, o visi aplink debilai degradave

svecias raso:
[quote:cuxtbve2]Mes su draugu irgi be patirties buvom, iš pradžių nebuvo viskas rožėm klota, bet per pusantrų metų daug išmokom ir tu tikrai išmoksi. Žmogui yra įgimti šitie dalykai.[/quote:cuxtbve2]
tai abiem nesiseke nukabint merginas, tai abudu pradejo tarp saves patirti dalintis, daug ismoko per pusnatru metu. isivazduoju kad ne rozem klota buvo,o kas belieka

svecias :)

S

1 įrašai

2012/01/21 20:00:29 20:00:29

Sveiki, nemanau, kad tai nenormalu. Man 20 ir aš nekalta ir tuo didžiuojuosi, kaip bus laikas tai ir įvyks. Kiek žmonių, tiek situacijų ir reikia mažiau kreipti dėmesio į susidariusius stereotipus. O šeip, būtų gana miela, jei man pirmasis būtų taip pat nekaltas - nieko blogo čia nematau, bet ne tai yra svarbiausia .

iddomi

I

37 įrašai

2012/03/11 16:29:43 16:29:43

Pasisakysiu ir aš. Tiesą sakant aš labai nustebau, kad mano draugas, kuriam 21 metai, yra skaistus, galima sakyti buvau priblokšta, nes iš pažiūros vaikinas atrodo ne iš tokių. Iš tiesų labai džiaugiuosi, abu esam nepatyrę, žinau bus sunku, bet mes galim kalnus nuverst. Iš pradžių norėjau, jog mano vaikinas būtų patyręs, bet dabar galvoju, kad man labiau pasisekė surasti nepatyrusį

blondinė

B

41 įrašai

2012/03/15 16:34:23 16:34:23

as bendravau su tokiu vaikinuku, kuriam irgi 22 metai, nors as vyresne uz ji 6 metais, bet kazkodel kazkaip buvo labai fainas jausmas, kazkoks artumo, meiles, nzn.
tai va, siaip patiko jo svelnumas, glamones, viskas.
galvojau taip ir sekse bus. bet daejom iki lovos reikalu, ir jam nesigavo, pasake, kad pirmas kartas, susinervino.
as vos nenugriuvau, kai pasaske, galvojau juokauja. negalejau patiketi, nes vistiek, nu visiskai nekaltas negaletu taip jausti manes.

galiausiai mes isiskyreme. manau jog tai pataisoma, paprasciausiai reikia kazkaip neplanuotai pradeti myletis, tada nebus jokio streso vaikinui, kad savaime gautusi, o po to jau viskas turi buti ok.
na ir aisku,viska palengvina meile. tada su mylima mergina, vaikinas atsipalaiduos, nebijos kad is jo gali pasitycioti. o jeigu uzsiraus ant kokios mergos storzieves, tai rimtai gali kompleksa ivaryti, traumuoti zmogu, paskui is viso sekso nenores

49831id_Gintarinė

4

2 įrašai

2012/03/16 16:22:10 16:22:10

Manau, kad tai visiškai normalu. Nenormalu, kai trylikamečiai jau būna kaip sakai ''patyrę'' net kartais ir per daug.

blondinė

B

41 įrašai

2012/03/16 17:24:52 17:24:52

as sakyciau, kad jau reiketu.
ir linkiu tik su mylima mergina, nereikia slopint kas naturalu.paskui kompleksai ir baimes visai sukaustys

meile viska ispres, pamatysi miki

Rikis

R

2 įrašai

2012/03/20 15:59:00 15:59:00

Mike, o tu ka niekada nemylejai jokios panos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/24 11:49:40 11:49:40

Rikis: Mike, o tu ka niekada nemylejai jokios panos?

O kas jeigu atsakysiu Ne ? Galbūt mes žodį meilė suprantam skirtingai.
Ir aš tomis -iolikinių "meilėm" nelabai tikiu. Juk man tik 22 metai, gal kažkam tai atrodo daug, mane- ne. Aš juk nevaikštau užsidėjęs metalinio skaistybės diržo su 8 spynom ! Aš nelaikau tai nei vertybe nei ne vertybe, į tai nesigilinu ir nesuku sau galvos kur, kaip, kada, tas turi įvykti. Gyvenime turiu didelių tikslų, noriu pirmiau susikurti "pamatus" po kojom, o paskiau ir meilėmis užsiiminėti. Aš nežiūriu į moteris vien tik kaip į lovos žaisliukus, todėl ir neturiu poreikio atsigult į lovą su pirma pasitaikiusia. Galbūt aš Jums ir atrodo kaip kokia iškasena, bet tebūnie...

blondinė

B

41 įrašai

2012/03/24 13:32:13 13:32:13

nu nemylejai, tai nemylejai skirtimgu laiku meile ateina pas kiekviena,
tik keistai skamba- susikurti pamatus, o paskui apie meiles galvoti
juk niekas tau neliepia dabar seima kurti, kad tvirtu pamatu reiketu
nereikia sieti meiles su kazkokiais pamatais
kai yra meile- jokie pamatai nesvarbus
meileje dviem zmonems turetu buti gera, kad ir ant upes kranto ziurint i menuli naktyje.
ar tam reikia pamatu, pinigu, prabangiu masinu, geriausiu kurortu?

manau, kad ne
linkiu tau surasti meile ir viskas gausis savaime, pamatysi, tik nebijok myleti-nes tai dovana. kaip sako mylek ir busi mylimas
viskas ka skleidi desningai grizta i gyvenima

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume