Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/23 12:44:26 12:44:26

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lady-scorpio:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Problemos nera kol pats zmogus nenusprende, kad jis turi problema.

Ar tikrai?
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: O tokie ale problemu dalintojai ir sukuria problemas. Pvz Paciam ligas galima prisikalbeti. O jei ir aplinkiniai sakys, kad esi nesveikas, laiko klausimas kada tokiu tapsi.

Draugeli, ar pavirsi krokodilu, jei as penkis kartus pasakysiu, kad Tu krokodilas?
Aplinkiniai nesamus dalykus ikalbeti gali tik zmogui, JAU TURINCIAM PROBLEMU.

Taip tikrai gali, o apie salygas as nekalbejau.
Krokodilu, as? fizine prasme tai ne, o psichologine tai niekada nesakyk niekada.
Galiu dar karta pakartoti klausima, o kuris is cia esanciu neturi psichologiniu problemu?

Taip, vaikui galima iteigti, kad jis krokodilas, genijus ar kvailys. Galima tai iteigti paaugliui. Bet suaugusiam sveikam zmogui... Nepatikesiu.
Taip, visi turi psichologiniu problemu. Tik... Tureti psichologiniu problemu yra viena, o prisipazinti tai sau ir bandyti tas problemas spresti yra kita.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/23 12:52:52 12:52:52

boratas: Arba antras variantas- paiklausyk sitos skorpes su svietlana ir tu vaikigaliu ir sau ramiai gyvenk toliau uzsimerkes. Palauksi dar 10 ir dar 10, o paskui ir merginos nerupes..... va ir sprendimas.

Taip, Mike, pasiklausyk manes, pasiklausyk Svetlanos, pasiklausyk Borato, bet isvadas pasidaryk pats. Tik TAU geriausiai zinoti, ko TAU reikia.

lady-barbecue

L

1 įrašai

2011/11/23 13:44:35 13:44:35

tikrai, mike, eik i savo kliedesiu pasauli ir isivaizduok, kad esi sveikas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/23 15:26:52 15:26:52

lady-barbecue: tikrai, mike, eik i savo kliedesiu pasauli ir isivaizduok, kad esi sveikas.

Advokatas-boratas tapo boba, ir netgi ledi

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/23 19:24:21 19:24:21

nespresk apie kitus pagal save.. nors kas viduj tas ant liezuvio

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/23 21:02:12 21:02:12

Svečias:
lady-barbecue: tikrai, mike, eik i savo kliedesiu pasauli ir isivaizduok, kad esi sveikas.

Advokatas-boratas tapo boba, ir netgi ledi

man atrodo, kad jis gali buti Borgijos giminaitis porinem dienom buna vyras, neporinem boba

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/23 21:14:44 21:14:44

[quote:hrqfsuak]man atrodo, kad jis gali buti Borgijos giminaitis [/quote:hrqfsuak]
jei rodosi- zeknokis

o siaip mike yra ne pukuotukas- o mike melagelis

MeT

M

6 įrašai

2011/12/16 22:12:23 22:12:23

1. Perskaitit The Game-Neil Strauss

2. Duodu tau menesi ir jau kaltas busi.

3. Jai ne tada tik lieka rusu rulete zaist.

Lohelis

L

1 įrašai

2011/12/22 23:12:23 23:12:23

Sweiki, man 21 ,nu va esu nekaltas kaip rasos laselis Pagrindines priezastys kodel nesusirandu merginos yra tai kad esu nekalbus , kai bunu su mergina akis i aki atrodo kad vapse be smegenu buciau, nu nebent paklausia ka nors,bet ir taip nemegstantis as daug kalbeti ir dar tai bijau to pirmo karto Bliat nesuprantu ko ten bijot bet tu iaiskint tokiam duhui Manau isaugsiu is tu nesamoniu Manau Mikei tas pats gaidys yra kaip ir man, tik issipisineja su tom savo meilem jis, as irgi taip dazniausiai sakau kai paklausia kodel merginos neturiu.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/12/23 15:00:12 15:00:12

Lohelis: Sweiki, man 21 ,nu va esu nekaltas kaip rasos laselis Pagrindines priezastys kodel nesusirandu merginos yra tai kad esu nekalbus , kai bunu su mergina akis i aki atrodo kad vapse be smegenu buciau, nu nebent paklausia ka nors,bet ir taip nemegstantis as daug kalbeti ir dar tai bijau to pirmo karto Bliat nesuprantu ko ten bijot bet tu iaiskint tokiam duhui Manau isaugsiu is tu nesamoniu Manau Mikei tas pats gaidys yra kaip ir man, tik issipisineja su tom savo meilem jis, as irgi taip dazniausiai sakau kai paklausia kodel merginos neturiu.

Bijai nes neturi patirties. Su bobom ne kalbetis reikia, o dulkintis. Nueik pas prostitutka, po to nebebijosi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume