Kas lovoje monotnija - nežinau.
O kas yra valdinga moteris... tai lateksas, botagėliai, antrankiai.. Mmmm vyruti, kiti už tai net primokėti pasiruošę.
[url:dtfkibvl]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2010-02-03-marie-france-hirigoyen-moralinis-smurtas-kasdienis-iskrypeliskas-smurtas/39915[/url:dtfkibvl]
Kai sita ir antra dali pirma karta skaiciau, nepatikejau, kad sitaip gali buti.
Antradieni buvo tokis pokalbis su viena moterimi kuri yra siaip pazistama. Apie mane zinanti tik tiek kiek kas nors pasakojo. Po izangos ir pagrindinio klausimo del kurio susitikome, atsakymo, eme izeisdineti nebutais dalykais. Pokalbis pakrypo i kazkokiu saskaitu suvesdinejima. Pasijauciau tarsi kaltas, kad kazkas kazkada ja iskaudino. Sugebejo pokalbi isrutuliuoti palieciant visas gyvenimo temas. Ir visur kaltino mane darant blogai. Ir tik ji viena daranti gerai. Uz mane geriau zinanti ko man reik. Suprantanti, kad as nieko nesuprantantis. Pazistu jos vyra, esam ne karta bendrave apie ora. Ta vyra mano akivaizdoje yra vadinusi durniumi ne karta. Jis geria. Neprisimenu kada ji maciau. Taciau toji moteris kaltino mane, kad jis toks. Po desimties minuciu nesuprantamo pokalbio. Paklausiau "ar as esu absoliutus blogis" ji su sypsena (sypsena visa pokalbi buvo) atake, Taip. Pridejo, "zinai as tiriausiai taves nepazistu". Neatsiprase, nemate uz ka.
Gavau tiek blogio uztaiso, kad dar ir siandiena galeciau is jo pagaminti tris atomines bombas. Bandau juokauti. Niekada nesakyk niekada. Visa kas parasyta straipsnyje tapo realybe. Tai kas buvo tolima, tapo cia pat.
Fetisas, seksas, hobi. Asmenybe sunaikinta. Juos abu pazinau isnaujo.
Pokalbis prasidejo "zinai as visai noreciau tokio vyro kaip tu". Atsakiau, apie tai net kalbos negali buti.
Čia atsakymas buvo kaip ir man skirtas, bet nelabai supratau koks.
Na, starpsnis kaip straipsnis. Ne vieną tokį skaičiau. O apie ką tavo pokalbis su moterim - nelabai ir supratau. Nemanonus pokalbis ir tiek. O ko taip skausmingai reaguoti į valandos pasisėdėjimą net su nepažįstamu žmogumi - irgi nesupratau - per mažai informacijos, per daug nežinomo tavo konteksto.