Tokia esmė. Mes su žmona esame atviro proto žmonės, besidomintys daugeliu dalykų, abu esam lyg ir simpatiški, ir aistringi, ir laimingi... Esame taipogi ir labai atviri bendravime, pasitikim vienas kitu, kalbam net apie pačias savo slapčiausias gyvenimo subtilybes, pripažįstam abu, kad mus traukia ir kiti simpatiški žmonės, ir esam galvoję apie svingą ar šiaip meilužių susiradimą, nes mūsų seksualinio gyvenimo įvairovę nelabai jau išeina pavadinti įvairove. Prieš tai buvom abu neišsilakstę, o po šešių metų seksualinės monotonijos abu priėjom prie išvados, kad norim paragauti kitų partnerių Štai apie ką ir noriu padiskutuoti.
Prašyčiau nesivelti į diskusiją religinių fanatikų ar šiaip "šventų žmonių". Klausimas mano būtų konkretus. Kur galima būtų pabandyti surasti normalių meilužių su panašia į mūsų pasaulėžiūra? Nesinori bendrauti su "tuščiais" žmonėmis, norėtūsi susirasti tiesiog aistringą ir protingą meilužę. Ar geriau eiti kur nors į naktinį klubą ar į diskoteką? Šiaip pauglystėje niekad praktišai neidavau į jokias diskotekas, buvau ramus vaikis, tai net nežinau kur surasti panašių žmonių esančių panašioj situacijoj. Maniškė, tai kiek žinau surado darbe jau kažkokią simpatiją, bet man daug nepasakoja. Gal jau susuko romaną, o gal dar ir ne.
Žodžiu, paplepam