Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Sekso sureksminimas

Sekso sureksminimas

39088id_siaip

3

4 įrašai

2011/06/26 17:23:00 17:23:00

Man taip... aš be TO jaučiuosi nelaiminga, negraži, liūdna, nepilnavertė. Geras seksas nuima stresą, įtampą, išsikrauni fiziškai, pasikrauni emociškai. Nežinau, ar kas numirė, ar ne, bet pvz man mano kūnas ir protas tai labai aiškius signalus pradeda siųsti kita vertus, esame mąstančios būtybės (bent jau aš ), todėl ir neiname bet kada su bet kuom. Svarbu, kad trauktų žmogus visapusiškai, antraip ir kitų būdų yra išsikrauti, tam nebūtina su visokiais liurbiais miegoti. Žodžiu, taip, tai labai svarbu, jei su antra puse būtų prasti lovos reikalai, tai 100 proc. išsiskirti tektų.

to siaip

T

1 įrašai

2011/06/26 17:32:55 17:32:55

siaip: Man taip... aš be TO jaučiuosi nelaiminga, negraži, liūdna, nepilnavertė. Geras seksas nuima stresą, įtampą, išsikrauni fiziškai, pasikrauni emociškai. Nežinau, ar kas numirė, ar ne, bet pvz man mano kūnas ir protas tai labai aiškius signalus pradeda siųsti kita vertus, esame mąstančios būtybės (bent jau aš ), todėl ir neiname bet kada su bet kuom. Svarbu, kad trauktų žmogus visapusiškai, antraip ir kitų būdų yra išsikrauti, tam nebūtina su visokiais liurbiais miegoti. Žodžiu, taip, tai labai svarbu, jei su antra puse būtų prasti lovos reikalai, tai 100 proc. išsiskirti tektų.

Siaubas, tai blogai.
Vyriskis jums reikalingas kaip priemone.
Kita vertus, galit sutikti toki pati, ieskanti "priemones", tada gerai.
Speju, labai daznai ir labai greitai "suprantat", kad vyriskis jus traukia visapusiskai. Nes tiesiog norit taip manyti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/26 17:34:25 17:34:25

Man irgi jau taip norisi, taip norisi, kad spermatozoidai net pro akis verziasi

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/26 20:11:59 20:11:59

voveruska: Dažnai, Svetlana, man patinka jūsų pasisakymai, bet palygindama seksą su vandeniu, manau, stipriai perlenkėte.
Žmogus be sekso tikrai gali gyventi. Ir gyvenimas kažkurį laikotarpį (keletą ar net daugiau metų) be sekso, tikrai nepadaro žmogaus keistu. Atvirkščiai - susilaikymas -brandumo požymis. Jei gali laukti ilgą laiką to malonumo todėl, kad nesutikai mylimo žmogaus, esi daug tvirtesnė ir brandesnė asmenybė nei tas, kas išbando ne vieną partnerį vien dėl to, kad "išalko sekso". Sakyčiau netgi atvirkščiai - ypač didelis seksualumas ir negebėjimas pataupyti savęs tikrai to vertam žmogui daug labiau iškreipia asmenybę ir padaro ją, jei ne keista, tai pakankami lėkšta.

Gerai, pasakysiu kitaip. Geriausias ir korektiskiausias pavyzdys yra savo paties. Gyvenau be sekso daugiau kaip 7 metus - buvau uzsiemusi ir nelabai apie tai galvojau. Užtat kaip stipriai pasikeite mano gyvenimo suvokimas dabar. Laikau save pakankamai tvirta ir brandzia, nes nepuoliau kurti santykiu su bet kuo ar tada kai neturejau tam potencialo. Vienok daugelis zmoniu tais metais man atkakliai teige kad busiu sveika(!!!) ir pilnaverte tik tuomet kai turesiu vyra (partneri, mylima zmogu). Spresti palieku jums..Turiu savo nuomone ir pati sau asmeniskai daug labiau patinku dabar nei tada budama askete. Esu uz tai, kad seksas turetu buti tik su mylimu zmogumi, o ne del sporto, bet kai kalba eina apie sveikata - cia manau kitaip. Gerai kad man nebuvo paslijusi - bet keistenybiu mastyme buvo. Taigi - labai individualu visa tai - gal net neverta gincytis?

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/26 20:41:42 20:41:42

Taip, neverta ginčytis. Nors ir nesuprantu, ką reiškia dėl sveikatos. Ir dar labiau nesuprantu, ką reiškia mąstymo keistumai, kai nėra sekso. Bet...tegul bus taip. Seksuokim dėl to, kad nebūtų mąstymo sutrikimų ir būtų gera sveikata. Tie, kam tai priimtina.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/26 21:06:37 21:06:37

voveruska: Taip, neverta ginčytis. Nors ir nesuprantu, ką reiškia dėl sveikatos. Ir dar labiau nesuprantu, ką reiškia mąstymo keistumai, kai nėra sekso. Bet...tegul bus taip. Seksuokim dėl to, kad nebūtų mąstymo sutrikimų ir būtų gera sveikata. Tie, kam tai priimtina.

Mastymo keistumai...na,pavyzdziui pasireiskia kategoriskumu, nepriemimu kitu nuomoniu, netolerancija tam tikrose srityse, nepripazinimu, uzsispyrimu. Nors sutinku kad cia ir asmens bruozai prisideda.. Sunkesniais atvejais buna pvz. obsesijos/kompulsijos (pvz nuolatinis poreikis praustis, svarintis, tvarkytis be saiko).

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/26 21:12:32 21:12:32

svetlana:
voveruska: Taip, neverta ginčytis. Nors ir nesuprantu, ką reiškia dėl sveikatos. Ir dar labiau nesuprantu, ką reiškia mąstymo keistumai, kai nėra sekso. Bet...tegul bus taip. Seksuokim dėl to, kad nebūtų mąstymo sutrikimų ir būtų gera sveikata. Tie, kam tai priimtina.

Mastymo keistumai...na,pavyzdziui pasireiskia kategoriskumu, nepriemimu kitu nuomoniu, netolerancija tam tikrose srityse, nepripazinimu, uzsispyrimu. Nors sutinku kad cia ir asmens bruozai prisideda.. Sunkesniais atvejais buna pvz. obsesijos/kompulsijos (pvz nuolatinis poreikis praustis, svarintis, tvarkytis be saiko).

nuo kada sekso trukumas pasireiskia kategoriskumu ir uzsispyrimu??? O kad kokia pasileidele vietoj begalinio dulkinimosi bent namus apsikuoptu, tai visai neblogas dalykas, manau

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/26 21:17:25 21:17:25

Puikiai pažįstu ir šiuos bruožus, ir sutrikimus. Tenka susidurti neretai. Tik pirmą kartą išgirdau, kad jie atsiranda nuo sekso trūkumo.
Nesiginčysiu dėl to, kad gyvenant su mylimu žmogumi ir turint reguliarų seksą, viskas nušvinta kitomis, daug mielesnėmis spalvomis. Bet...nereikia gąsdinti, kad be sekso tokie dalykai atsiranda, nes kai kas pradės depresuoti ne tik dėl to, kad vieniši, bet ir dėl to, kad iškryps jų mąstymas, ar jie susirgs.
Ir...Viskas tvarkoje, tiesiog mūsų nuomonės šiuo klausimu nesutampa ir tiek.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/06/27 06:19:08 06:19:08

Manau, kad žmonėms negera būti vieniems, esame socialūs, tik per kitą pažįstame/atpažįstame save. Reikalingas artumas, bendrystė, bendravimas. Šitas poreikis veda į santykį, kuris nebūtinai turi užsibaigti seksu.Manau, kad žmonės supainioja giluminius poreikius ir tik per seksą bando pasiekti to ko trokšta - mylėti, jaustis mylimu, reikalingu ir pan. Jei toks požiūris, kad seksas sveikatai, tai taip išeina, kad kitas žmogus yra ta priemonė sveikatai gerinti, poreikiamas fiziniams patenkinti? Nenorėčiau tik tam būti skirta - kaip priemonė (daiktas). Esu asmuo, žmogus, bet ne objektas kito poreikiams tenkinti.

KristiKey

K

14 įrašai

2011/07/09 04:29:21 04:29:21

Man seksas yra vienas is svarbiausiu budu kaip labiau suarteti su savo zmogumi, tai tarsi kita komunikacine priemone. Jei tai neveikia tai ir kitais budais susineketi yra gana sudetinga. Dievinu seksa, bet ne kiek del orgazmo, o kiek del pacio proceso, galeciau tuo megautis valandu valandas. Galiu pasakyti, kad MYLIU myletis, nes geras seksas duoda neitiketinu rezultatu poros bendravime. Man tai tikrai sverbu ir butina. Seksas ir fiziskai ir mentaliai labai sveika.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume