Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Sekso sureksminimas

Sekso sureksminimas

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/20 19:47:52 19:47:52

bybiene: frigides nx ,senos tuchlos urodkos ir nesureiksmina sexo nes nieks neatpisa gerai tdl visad susisukusios nx urodes balvones sedekit namie su 20 kaciu

vat taip, vat taip tiems urodams ir urodems

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/22 13:48:37 13:48:37

svetlana: Manau kad labai svarbus. Tik ne mažiau svarbu dvasinė harmonija tarp žmonių. Kiekvienas renkasi kas jam artimiau.Kam ko trūksta labiau. Kadangi turime ne vien sielą, bet be abejo ir kūną - abu dalykai reikalingi ir netgi neatskiriami, bent jau ideale. Nevalia suniekinti sekso - jis kaip ir kiti fiziologiniai poreikiai, yra svarbus. Taip, nuo jo stokos nemirštama, bet įvyksta pakankami psichologiniai pokyčiai, ne į gerą savaime aišku. Gerbkime savo kūną ir jo poreikius. Žinoma, jus nepagalvojote, kad siūlau mylėtis visiems su visais.

Visiškai sutinku!

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/22 13:57:39 13:57:39

BeStabdziu: Is kas gi jau "sunku"? Studentiskais metais teko labai ilga laika buti be sekso, ir daug kam teko ir jaunysteje, ir veliau, bet gyvi gi siaip ne taip.

Taigi, man taves gaila. Tu daug praradai savo gyvenime. Laikui begant gal ir suprasi, bet abejoju. Tu tik bandai save guosti, kad tas seksas visai nesvarbus.... Moi soboleznovanija

1

1

2 įrašai

2011/06/22 16:26:22 16:26:22

Svečias:
BeStabdziu: Is kas gi jau "sunku"? Studentiskais metais teko labai ilga laika buti be sekso, ir daug kam teko ir jaunysteje, ir veliau, bet gyvi gi siaip ne taip.

Taigi, man taves gaila. Tu daug praradai savo gyvenime. Laikui begant gal ir suprasi, bet abejoju. Tu tik bandai save guosti, kad tas seksas visai nesvarbus.... Moi soboleznovanija

Jo, čia jau įprasta. Jei žmogus laimingas neturėdamas to, kas įprastai traktuojama kaip privalomas atributas pilnaverčiui gyvenimui, tai jis jau būtinai save apgaudinėja ir kvailai guodžiasi sakydamas, kad jam nesvarbu seksas ar pan. Absurdas, ne kitaip...
O ir kalbant apie sekso sureikšminimą, tai nenuostabu atsižvelgiant į tai, kokia vartotojiška, pop kultūra mus supa ir yra puoselėjama. Būtent ji kritiško, savarankiško mąstymo stokojančius žmones paverčia tų pačių primityviausių malonumų vergais, kurie po to neįsivaizduoja, kaip galima nuoširdžiai nesuprasti, kas tokio sunkaus yra gyventi be sekso.

O dar čia kažkas rašė, kad sekso nebuvimas atsiliepia psichikai. Prašau tuomet pateikit tuos mokslinius šaltinius, rimtai įdomu. Bet kokiu atveju, man atrodo, kad tai atsiliepia psichikai nebent, jei esi didelis tų malonumų vergas, bet dėl kažkokių priežasčių negali jų patenkinti. Tuo tarpu kiti žmonės savo seksualinę energiją lengvai gali nukreipti į kitas sritis.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/22 20:49:54 20:49:54

1: Bet kokiu atveju, man atrodo, kad tai atsiliepia psichikai nebent, jei esi didelis tų malonumų vergas, bet dėl kažkokių priežasčių negali jų patenkinti. Tuo tarpu kiti žmonės savo seksualinę energiją lengvai gali nukreipti į kitas sritis.

Cia jusu teisybe .Bet sublimacija (nukreipimas i kitas sritis) deda savo atspauda asmenybei. Ne visada tas atspaudas teigiamas. Tokiu zmoniu, kuriems nereikalingas seksas, beje, yra tiek mazai, kad jie negali buti laikomi etalonu.Tuo tarpu beveik kiekvienas "sublimuojantis" asmuo pasizymi keistenybemis.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/06/23 06:20:41 06:20:41

svetlana:
1: Bet kokiu atveju, man atrodo, kad tai atsiliepia psichikai nebent, jei esi didelis tų malonumų vergas, bet dėl kažkokių priežasčių negali jų patenkinti. Tuo tarpu kiti žmonės savo seksualinę energiją lengvai gali nukreipti į kitas sritis.

Cia jusu teisybe .Bet sublimacija (nukreipimas i kitas sritis) deda savo atspauda asmenybei. Ne visada tas atspaudas teigiamas. Tokiu zmoniu, kuriems nereikalingas seksas, beje, yra tiek mazai, kad jie negali buti laikomi etalonu.Tuo tarpu beveik kiekvienas "sublimuojantis" asmuo pasizymi keistenybemis.

Abstrakti išvada, niekuo nepagrįsta.
Beje, ar tai ne požiūrio klausimas tas "keistumas". Teisingiau bandymas pritraukti prie savo įsivaizduojamo normalumo. Nepažįstu nei vieno idealaus žmogaus , "be keistumų".

1

1

2 įrašai

2011/06/23 08:17:15 08:17:15

svetlana:

Kokios jau tos keistenybės? Pateikit bent keletą konkrečių pavyzdžių. Kažkodėl manau, kad jei ir pateiktumėt, tai tie pavyzdžiai galiotų nebent tiems, kurie nuoširdžiai nesupranta ir neįsivaizduoja pilnaverčio gyvenimo be sekso. Tokių pavyzdžių ir aš pati žinau ir jie, mano nuomone, yra akivaizdžiai nenormalesni, keistesni, negatyvesni nei seksualinės energijos nukreipimas į kūrybą, mokslą, meną ar dar kokią sritį. Galų gale čia juk nekalbama apie visiškai sekso nenorinčius žmones, kalbama apie tuos, kuriems sekso nebuvimas tam tikrą laikotarpį gyvenime nėra didžiulis praradimas.

Taip pat visiškai pritariu [b:3hx3e0ow]Moteris_Ji[/b:3hx3e0ow] žodžiams. Tas keistumas yra tik požiūrio klausimas. Man pavyzdžiui yra keistas žmogus, kuris negali susilaikyti ir seksą mato kaip labai didelę ir svarbią gyvenimo dalį, kurios nepatenkinimas jau yra akivaizdus nelaimingumo garantas.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/23 19:27:03 19:27:03

[quote:29604zoq][/quote:29604zoq]

1: Kokios jau tos keistenybės? Pateikit bent keletą konkrečių pavyzdžių. Kažkodėl manau, kad jei ir pateiktumėt, tai tie pavyzdžiai galiotų nebent tiems, kurie nuoširdžiai nesupranta ir neįsivaizduoja pilnaverčio gyvenimo be sekso. Tokių pavyzdžių ir aš pati žinau ir jie, mano nuomone, yra akivaizdžiai nenormalesni, keistesni, negatyvesni nei seksualinės energijos nukreipimas į kūrybą, mokslą, meną ar dar kokią sritį. Galų gale čia juk nekalbama apie visiškai sekso nenorinčius žmones, kalbama apie tuos, kuriems sekso nebuvimas tam tikrą laikotarpį gyvenime nėra didžiulis praradimas.

Taip pat visiškai pritariu [b:29604zoq]Moteris_Ji[/b:29604zoq] žodžiams. Tas keistumas yra tik požiūrio klausimas. Man pavyzdžiui yra keistas žmogus, kuris negali susilaikyti ir seksą mato kaip labai didelę ir svarbią gyvenimo dalį, kurios nepatenkinimas jau yra akivaizdus nelaimingumo garantas.

[quote:29604zoq][/quote:29604zoq]

Vanduo yra mums iprastas i neretai mes jo nesureiksminame. Uztat kai jis nustoja begti ismusu ciaupo - koks reiksmingas ir reikalingas jis tada mums atroto. Taip ir seksas.
Pavyzdziu turiu. Bet del suprantamu priezasciu ju neteiksiu. Neetiska ir net skaudu, nes paliete mano artimuosius.

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/23 19:44:44 19:44:44

Dažnai, Svetlana, man patinka jūsų pasisakymai, bet palygindama seksą su vandeniu, manau, stipriai perlenkėte.
Žmogus be sekso tikrai gali gyventi. Ir gyvenimas kažkurį laikotarpį (keletą ar net daugiau metų) be sekso, tikrai nepadaro žmogaus keistu. Atvirkščiai - susilaikymas -brandumo požymis. Jei gali laukti ilgą laiką to malonumo todėl, kad nesutikai mylimo žmogaus, esi daug tvirtesnė ir brandesnė asmenybė nei tas, kas išbando ne vieną partnerį vien dėl to, kad "išalko sekso". Sakyčiau netgi atvirkščiai - ypač didelis seksualumas ir negebėjimas pataupyti savęs tikrai to vertam žmogui daug labiau iškreipia asmenybę ir padaro ją, jei ne keista, tai pakankami lėkšta.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/06/23 19:50:34 19:50:34

[quote="voveruska"]Dažnai, Svetlana, man patinka jūsų pasisakymai, bet palygindama seksą su vandeniu, manau, stipriai perlenkėte.
Žmogus be sekso tikrai gali gyventi. Ir gyvenimas kažkurį laikotarpį (keletą ar net daugiau metų) be sekso, tikrai nepadaro žmogaus keistu. Atvirkščiai - susilaikymas -brandumo požymis. Jei gali laukti ilgą laiką to malonumo todėl, kad nesutikai mylimo žmogaus, esi daug tvirtesnė ir brandesnė asmenybė nei tas, kas išbando ne vieną partnerį vien dėl to, kad "išalko sekso". Sakyčiau netgi atvirkščiai - ypač didelis seksualumas ir negebėjimas pataupyti savęs tikrai to vertam žmogui daug labiau iškreipia asmenybę ir padaro ją, jei ne keista, tai pakankami lėkšta.[/quol
Labai teisingas komentaras, mano nuomone, Voveruška.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume