Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → meilužė: šeimos griovėja ar santykių stiprintoja?

meilužė: šeimos griovėja ar santykių stiprintoja?

Aušra 101

A

31 įrašai

2011/05/29 15:48:35 15:48:35

Oho kiek gerų minčių šiandien pasiskaičiau. ačiū visiems

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/29 16:31:22 16:31:22

Zybsius: Ausrai.
Iskilo vienas klausimas, ar pati esi meiluze, ar vyras ja susirado? Ar virtualios liaudies balsas Tau padetu priimti kazkoki sprendima?
Mano nuomone-pirma reikia prie stulpo kalti ta, kuris isduoda, o ne pulti ant meiluzes( io).Kas per mada pulti ne ta, kuris salia, o kita-kur "isibrove", 'isarde", "nuviliojo".Kas cia, blyn, silpnaprociu tauta?Jeigu zmogus turi pasa,nera su "baltu bilietu", vadinasi gali ir turi atsakyti uz savo veiksmus PATS.Ta meiluze ar meiluzis, gali net neitarti, kad jos naujas "garbintojas", turi seima.O traukinukas jau buna isibegejes, kai suzino.Juk yra ivairiu atveju-vienos(i) zino apie seimini statusa ir ir tai buna lyg sutartis-be isipareigojimu.Kitu atveju-kad ir zinoma-bet "yra labai nelaimingas seimoje ir tik klausimas, kada pasuks skirtingais keliais".Ir suka..labai ilgai.Kankindamas ir zmona ir meiluze.Man koktu, kad susigriebiama lipdyti seima tada, kai jau buna akivaizdi neistikimybe.O pries tai viskas buvo tiesiog "idealu".Bet- "isibrove trecias".Ir aisku, kalciausia MEILUZE (is)..As manau, kad kalti tie DU zmones abu, kad ju seimoje atsirado plysiu.Vadinas, jie nebuvo nedalomas VIENETAS.Paskubejeo iteisint santykius-aistra raudonai akis uzliejo, gal gandras pagreitino ir pan.Visu pirma-tai yra seimoje gyvenanciu dvieju zmoniu reikalas.Jeigu jie neissisprendzia, o kimbama i kudlas meiluzei-nukreipiama ugnis nuo savo klaidu.Juk "esu auka".O toookia gera buvau-skalbiau, gaminau, vaikus auginau.O jis?!Bet ta daro VISOS.Tai ne didvyriskumas.Tai pareiga.Ir vien to neuztenka darniam gyvenimui.[b:2tqsu85r]Moterys, nebukit PIELOS. [/b:2tqsu85r] Nebukit piktos.Ismokit buti ISMINTINGOS.Tokiu niekada neiskeis.O jei iskeis-oriai ta priimkit.Pasaulis nesugrius,gal toks sprendimas atnes dar didesne pilnatve ir daug labiau mylima zmogu-juk patirtis turtina.Na, nesipeskit uz tuos,nutrukusius nuo lenciugo, sunis.Suprantu, kad ju maziau, kad EGO pazeista, bet.......Iskelta galva, rami sypsena, daug efektyviau, nei meiluzes persekiojimas ir rovimas plauku.Ir vyra (moteri) daug labiau graus sazine (o juk tikslas butent TOKS), jeigu tvyros RAMYBE.Ir grieztas mandagus "Ne".
Epilogas butu toks-meiluzes (iai) reikalingos jau vien tam, kad neuzmigtume ant lauru-padetu pazvelgti i save is salies.Pasitempti.Numesti svorio, keisti poziuri, pamatyti nusibodusi zmogu salia saves is NAUJO.[i:2tqsu85r]Reikia ne tik imti-bet ir duoti.[/i:2tqsu85r]

Labai teisingas komentaras.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/29 18:03:39 18:03:39

Lelis Borgia: Niekada nesakykite niekada! Aušra, tu negali pakeisti žmogiškosios prigimties. Never say never: you can't change human nature!

Mielas Leli, nemaišykite dviejų skirtingų dalykų : žmogiškos prigimties ir aukštos moralės, kuri tą prigimtį tiek "nusodina", kad būna neįmanoma tapti meilužę (-iu) vedusiajam. Žinau ką kalbu - iš savo patirties.Esu pakankamai brandaus amžiaus, mačiau pakankamai daug įvairių žmonių, pati esu viena iš.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/29 18:09:07 18:09:07

Lelis Borgia: nes jūs negalite pakeisti žmogaus, pakeisti vyro ar moters prigimties siekti geresnio, tobulesnio, šviežesnio, malonesnio, jaunesnio, mielesnio, intelektualesnio, kultūringesnio, dvasingesnio, stipresnio, supratingesnio vyro ar moters. L.Borgia

Čia yra pasaka be galo, nes visada atsiras dar mielesnis, dar intelektualesnis, dar...-esnis partneris , todėl beprasmiška ieškoti meilužių kaip nesubrendėliui, o geriau mokytis kurti darnius santykius su savo žmogumi. Man asmeniškai nuolatinės meilužių paieškos būdingos tik labai nebrandžiai asmenybei, atsiprašau. kažkam gal meilužė pasitarnaus kaip santykių stiprintoja, o kažkam kaip griovėja - nelygu poros ypatumai.

Aušra 101

A

31 įrašai

2011/05/29 18:20:03 18:20:03

svetlana:
Lelis Borgia: nes jūs negalite pakeisti žmogaus, pakeisti vyro ar moters prigimties siekti geresnio, tobulesnio, šviežesnio, malonesnio, jaunesnio, mielesnio, intelektualesnio, kultūringesnio, dvasingesnio, stipresnio, supratingesnio vyro ar moters. L.Borgia

Čia yra pasaka be galo, nes visada atsiras dar mielesnis, dar intelektualesnis, dar...-esnis partneris , todėl beprasmiška ieškoti meilužių kaip nesubrendėliui, o geriau mokytis kurti darnius santykius su savo žmogumi. Man asmeniškai nuolatinės meilužių paieškos būdingos tik labai nebrandžiai asmenybei, atsiprašau. kažkam gal meilužė pasitarnaus kaip santykių stiprintoja, o kažkam kaip griovėja - nelygu poros ypatumai.

Visiškai pritariu Jūsų nuomonei

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/29 18:20:31 18:20:31

Graži išimtis negali virsti taisykle. Reikia vadovautis visumos dalykais, o ne išimtimis, kuria jūs, Šviesuoliuke, matomai, esate. Man nėra tekę spręsti ištikimybės - neištikimybės problemų su moterimis, nes elgiuosi draugiškai ir gerų, patikimų draugių niekada nei atsisakau, nei išduodu ar parduodu, nesvarbu buvo, yra ar bus seksualinis ryšys, nes man ne jis svarbiausias, o žmogaus gebėjimas vienas kitą papildyti, mokėjimas garbingai ir abipusiai naudingai draugauti, oriai mylėti, bendrai kažką kurti ir sukurti, ir, žinoma, supratingumas. Aš, kaip Vandenis, nesu nei centruotas, nei muštas ant sekso, bet laisvė man svarbiausia. O kokie yra žmonės ir mano pažįstami, bendradarbiai ar kaimynai, manau, kad irgi žinau ir suvokiu. Sekso aš tikrai nesureikšminu, su kuriuo būna visokių nutikimų ir kuriozų.

Aušra 101

A

31 įrašai

2011/05/29 18:25:23 18:25:23

Lelis Borgia: bet laisvė man svarbiausia.

Va čia tai mintis......

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/29 18:42:39 18:42:39

svetlana:

Taip, Svetlana, jūs esate visiškai teisi.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/29 19:09:20 19:09:20

svetlana:

Ne, tai ne pasaka, o Réalité de la vie. Negi manote, kad aplink tiek daug nebrandžių asmenybių, iš kurių ne viena valdo pasaulį, finansus ar dar ką nors tokio reikšmingo, stipraus ir gražaus? Na, manau, kad taip tiesiog negali būti. Gyvenimas nėra žinios iš mokyklinių vadovėlių, kuriuose tiesos nelabai ir daug.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/29 19:17:47 19:17:47

Lelis Borgia:
svetlana:

Ne, tai ne pasaka, o Réalité de la vie. Negi manote, kad aplink tiek daug nebrandžių asmenybių, iš kurių ne viena valdo pasaulį, finansus ar dar ką nors tokio reikšmingo, stipraus ir gražaus? Na, manau, kad taip tiesiog negali būti. Gyvenimas nėra žinios iš mokyklinių vadovėlių, kuriuose tiesos nelabai ir daug.

Brandi asmenybė - tai ne vien tokia, kuri sugebėjo sukurti biznį ir sėkmingai jame išsilaikyti ar kitaip kurti stiprų, gražų pasaulį - [color=#BF0000:3j63jelu]tai tėra sugebėjimai, talentai jei taip norite - kas su branda nieko bendro neturi.[/color:3j63jelu]. Deja to dar negana būti brandžiai asmenybei. Brandumą be kita ko parodo sugebėjimas sukurti darnią be išdavysčių šeimą. (Neištikimybė=išdavystė).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume