Leli, Tavo mintys labai įdomios ir norėčiau paklausti ką manai apie moteris kurios tampa meilužėmis, ar pateisintum jų elgesį?

Aušra 101
2011/05/28 12:56:36 12:56:36
Leli, Tavo mintys labai įdomios ir norėčiau paklausti ką manai apie moteris kurios tampa meilužėmis, ar pateisintum jų elgesį?
Lelis Borgia
2011/05/28 13:27:14 13:27:14
Nematau skirtumo: tiek vyrai, tiek moterys šiandien vienodai tampa meilužiais. Turtingos moterys gali sau tai leisti. Pirmiausia aš nepuolu nieko smerkti, neturėdamas pakankamai informacijos, nes priežasčių gali būti įvairiausių. Labai retai kalta būna tik viena pusė, o šiaip, imant visą visuomenę - vyrų ir moterų nuodėmės, blogi ar geri poelgiai, įpročiai išsilygina. Vyrai gi nusideda su moterimis, o ne su karvytėmis, vadinasi, paprasta aritmetika čia padėtų rasti teisingą atsakymą. Žinau tik vieną, matau, kad šiais laikais moterys sparčiai lenkia vyrus visose srityse. LR Prezidentė čia kitas atvejis - ji nesavarankiška ir be atitinkamų vyrų nieko nebūtų pasiekusi. Socialinės bangos(mados) produktas. Būtų buvusi tuščia vieta, kaip ir mano draugės, pažįstamos ir šiaip mielos pašnekovės. Apskritai nepriklausomų žmonių nėra - tiek vyrų, tiek moterų, tiek šalių ir sajungų.
Aušra 101
2011/05/28 13:29:48 13:29:48
ačiū Leli už nuomonę
Zybsius
2011/05/29 08:36:40 08:36:40
Ausrai.
Iskilo vienas klausimas, ar pati esi meiluze, ar vyras ja susirado? Ar virtualios liaudies balsas Tau padetu priimti kazkoki sprendima?
Mano nuomone-pirma reikia prie stulpo kalti ta, kuris isduoda, o ne pulti ant meiluzes( io).Kas per mada pulti ne ta, kuris salia, o kita-kur "isibrove", 'isarde", "nuviliojo".Kas cia, blyn, silpnaprociu tauta?Jeigu zmogus turi pasa,nera su "baltu bilietu", vadinasi gali ir turi atsakyti uz savo veiksmus PATS.Ta meiluze ar meiluzis, gali net neitarti, kad jos naujas "garbintojas", turi seima.O traukinukas jau buna isibegejes, kai suzino.Juk yra ivairiu atveju-vienos(i) zino apie seimini statusa ir ir tai buna lyg sutartis-be isipareigojimu.Kitu atveju-kad ir zinoma-bet "yra labai nelaimingas seimoje ir tik klausimas, kada pasuks skirtingais keliais".Ir suka..labai ilgai.Kankindamas ir zmona ir meiluze.Man koktu, kad susigriebiama lipdyti seima tada, kai jau buna akivaizdi neistikimybe.O pries tai viskas buvo tiesiog "idealu".Bet- "isibrove trecias".Ir aisku, kalciausia MEILUZE (is)..As manau, kad kalti tie DU zmones abu, kad ju seimoje atsirado plysiu.Vadinas, jie nebuvo nedalomas VIENETAS.Paskubejeo iteisint santykius-aistra raudonai akis uzliejo, gal gandras pagreitino ir pan.Visu pirma-tai yra seimoje gyvenanciu dvieju zmoniu reikalas.Jeigu jie neissisprendzia, o kimbama i kudlas meiluzei-nukreipiama ugnis nuo savo klaidu.Juk "esu auka".O toookia gera buvau-skalbiau, gaminau, vaikus auginau.O jis?!Bet ta daro VISOS.Tai ne didvyriskumas.Tai pareiga.Ir vien to neuztenka darniam gyvenimui.[b:21wqa0xh]Moterys, nebukit PIELOS. [/b:21wqa0xh] Nebukit piktos.Ismokit buti ISMINTINGOS.Tokiu niekada neiskeis.O jei iskeis-oriai ta priimkit.Pasaulis nesugrius,gal toks sprendimas atnes dar didesne pilnatve ir daug labiau mylima zmogu-juk patirtis turtina.Na, nesipeskit uz tuos,nutrukusius nuo lenciugo, sunis.Suprantu, kad ju maziau, kad EGO pazeista, bet.......Iskelta galva, rami sypsena, daug efektyviau, nei meiluzes persekiojimas ir rovimas plauku.Ir vyra (moteri) daug labiau graus sazine (o juk tikslas butent TOKS), jeigu tvyros RAMYBE.Ir grieztas mandagus "Ne".
Epilogas butu toks-meiluzes (iai) reikalingos jau vien tam, kad neuzmigtume ant lauru-padetu pazvelgti i save is salies.Pasitempti.Numesti svorio, keisti poziuri, pamatyti nusibodusi zmogu salia saves is NAUJO.[i:21wqa0xh]Reikia ne tik imti-bet ir duoti.[/i:21wqa0xh]
Aušra 101
2011/05/29 09:19:50 09:19:50
[quote="Zybsius"]Ausrai.
Iskilo vienas klausimas, ar pati esi meiluze, ar vyras ja susirado? Ar virtualios liaudies balsas Tau padetu priimti kazkoki sprendima?
Mano nuomone-pirma reikia prie stulpo kalti ta, kuris isduoda, o ne pulti ant meiluzes( io).Kas per mada pulti ne ta, kuris salia, o kita-kur "isibrove", 'isarde", "nuviliojo".Kas cia, blyn, silpnaprociu tauta?Jeigu zmogus turi pasa,nera su "baltu bilietu", vadinasi gali ir turi atsakyti uz savo ....
Zybsiau,
nei pati esu meilužė, nei vyras susirado, tiesiog vienos pažįstamos vyras buvo "prigautas", o tada ir nusprendžiau pabandyti išsiaiškinti ir paklausti tos virtualios liaudies kaip yra su tomis meilužėmis
ieva
2011/05/29 11:27:29 11:27:29
Nenusimink, Aušra, gyvenimas ilgas - būsi dar meiluže ne vienam. Paminėsi mano žodį prieš mirtį, kad buvau teisus.
Aušra 101
2011/05/29 11:42:37 11:42:37
Nenusimink, Aušra, gyvenimas ilgas - būsi dar meiluže ne vienam. Paminėsi mano žodį prieš mirtį, kad buvau teisus. [/quote
Na nors ir sakoma, kad "nespjauk į šulinį nes gali teks gert", labai tikiuosi kad man taip nebus
Lelis Borgia
2011/05/29 13:16:37 13:16:37
Niekada nesakykite niekada! Aušra, tu negali pakeisti žmogiškosios prigimties. Never say never: you can't change human nature!
ieva
2011/05/29 13:37:05 13:37:05
Sutinku su Zybsium. Kodėl moterys puola meilužes, o ne aiškinasi su savo vyru, kai jis pasuka į kairę? Iš savo patirties galiu pasakyti - yra daugybė vyrų, kurie naujoms draugėms nesako, kad yra vedę. Aišku, per laiką viskas paaiškėja, bet kartais viską nutraukti sunkoka būna jau abiems.
Net galiu pasakyti seką, kaip viskas vyksta: iš pradžių vyras sako, kad yra išsiskyręs, tada, kad išsiskyręs, tik dar dokumentai nesutvarkyti, bet gyvena atskirai. Galų gale paaiškėja, kad gyvenimas atskirai reiškia, jog dažniausiai miega skirtinguose kambariuose (nors ir tai tikriausiai nėra tiesa). Paskui pradeda suokti, kad negali palikti vaikų (arba žmonos) dėl kokių nors priežasčių, nors ir be tavęs gyventi negali.
Pirmą kartą patikėjau tokia istorija. Daugiau netikiu. Net kai pasako, jog išsiskyręs, niekada netikiu, neįsileidžiu į širdį. Tai va, jau dar du kartus tokia istorija kartojosi, skirtumas tik tas, kad nuo pat pradžių neleidau sau įsijausti, įsimylėti, tiesiog laukiau, kol pasitvirtino, kad vyriškis, sakantis, jog yra išsiskyręs, gyvena su šeima kartu ir , ko gero, taip niekada ir neišsiskirs, nors kitos moters šalia jam reikia nuolat.
Aišku, meilužių yra visokių, bet tikrai didelė dalis jų, bent jau iš pradžių, nežino, kad jos draugas vedęs. O tokių, kurių tikslas nuo pat pradžių išardyti šeimą ir vyrą nuvilioti nuo jos, mažuma.
Lelis Borgia
2011/05/29 14:02:43 14:02:43
Žmonos turi gebėti įsijausti į meilužės padėtį, į jos būseną, į jos vidinį pasaulį, prigimtį ir į jos vaidmenį, gerai žinodamos, kad racionalumas čia nepadės ir jų neišgelbės – teks dalintis vyru su meiluže. Teks didinti sekso efektyvumą ir kokybę. Žmonos ir meilužės proporcingumas jų gyvenime ir sekse taps labai svarbiu dalyku, gelbėjant santuoką. Teks surinkti kaip įmanoma tikslesnę informaciją apie meilužę - gauti jos duomenis. Žinokite, kad Tikėjimas ir Matymas dažnai būna klaidingi. Visada žmona turi būti pasirengusi peržiūrėti savo argumentus, nes kad galėtumėte kurti gėrį, teks verstis blogio privalumais. Ir kaip jau čia sakiau - niekada nesakykite niekada, nes jūs negalite pakeisti žmogaus, pakeisti vyro ar moters prigimties siekti geresnio, tobulesnio, šviežesnio, malonesnio, jaunesnio, mielesnio, intelektualesnio, kultūringesnio, dvasingesnio, stipresnio, supratingesnio vyro ar moters. O meilužėms patarčiau gerai įsidėmėti, ką aš čia pasakiau, jei norite nurungti gero vyro žmoną. That was my Fog and Logic of Love, - L.Borgia