Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Oralinis seksas ir baigimas :)

Oralinis seksas ir baigimas :)

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/06 07:06:14 07:06:14

Svečias:
Svečias: Sveiki, turiu labai rimta klausima. Esu vaikinas ir as su mergina dar nesam kalti. Esme ta kad ji man atliko oralini, man tai labai patiko ir viskas buvo super tik vienas dalykas....as nepatyriau orgazmo po beveik valandos oralinio, ji sustojo po to, nes pasijuto, kad ji manes nejaudina. Ji daro nepriekaistingai viskas, tai kas man yra kad nebaigiu???p.s. jei nekalti nereiskia kad nepilnameciai aciu uz bet kokia pagalba nes jauciuosi ziauriai...

Greiciausiai psichologinis barjeras, drovumas, neismanymas,emocinis perdegimas ir tt. Pradziai labiau tiktu atpalaiduojantis masazas su laiminga pabaiga

Ir beje, jau kalti esat , oralinis taip pat yra lytinis aktas.

paimk an dancio

P

1 įrašai

2012/12/31 06:00:17 06:00:17

[quote][/quote]galiu pasakyt,kad virs 25m visos ima y burna,tik vienos nenori kad uzbaiktum y burna,o kitom tas pats,svaigsta ir tiek,bet visos jau buna ragave spermos,nes sako "neskanu bus" , "apsivemsiu" ir t.t. ,tas pats kai ir y uzpakaliuka pasiulai pasimylet,sako : "man skaudes", bande jau,jeigu zino

jei paciulpsi,pasakysiu :)

J

1 įrašai

2012/12/31 07:31:46 07:31:46

[quote:2l2ln2o4][/quote:2l2ln2o4]

.............: Sis klausimas labiau skirtas moterims. Su vyru santuokoje gyvenome 9 metus. Per ta laika daug isbandem sekse, bet as niekada neleidau vyrui oralinio metu pabaigti man i burna, veido ar panasei. Dabar galvoju, ar tik as viena tokia, ar ir kitos moterys nepraktik. tokio sekso. Vyras daznai prase, bet as atsisakydavau. Jis man priekaistu neturejo. Klausiu todel, kad galbut vyrams tai labai svarbu. Aciu uz atsakymus

vyrai visada kazko nori...uzbaigti y burna cia daugiau fantazijos reikalas,man pvz tik ydomumas

sex

S

2 įrašai

2013/02/18 13:06:39 13:06:39

Nu jei jau per oralini sexnenuleidi, tai jau sunku ka nors ir bepasakyti. Gal mergina netinkama.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/03 06:46:49 06:46:49

Jei vyras praso, tai ar sunku padaryti? Jus nepatenkinat sutuoktinio seksualiniu noru ir statot santuoka i pawoju. Jei vyras nepriekaistauja dar nerehgskia, kad jumis nenusiwilia.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/03 20:48:20 20:48:20

Svečias: Jei vyras praso, tai ar sunku padaryti? Jus nepatenkinat sutuoktinio seksualiniu noru ir statot santuoka i pawoju. Jei vyras nepriekaistauja dar nerehgskia, kad jumis nenusiwilia.

o jus aisku vyras, ane? Pats paciulpkit kitam vyrui kol jis jums i burna pabaigs, ir tada snekekit

Viešnia

V

281 įrašai

2013/06/07 15:13:48 15:13:48

Tiek oralinis, tiek analinis seksas yra šlykštu ir nenatūralu, užtai ir sukelia ligas, nes burna žmogui duota ne bybius čiulpt, o užpakalis skirtas šalinimui, o ne kad ten kas nors savo galus kaišiotų. Šlykštu, nesuprantu, kokioj ištvirkusioj visuomenėj mes gyvenam, kad tokie dalykai toleruojami, laikomi vos ne norma, atseit, jei tu esi prieš tokį seksą, tai esi senamadiška ir t.t. Jau geriau būti senamadiškai nei bybį čiulpt ir po to sirgt visokiom infekcijom ar leistis krušamai per šikną kaip kokiam gėjui ir po to pastoviai vaikščioti apsišikus, nes nebegali sulaikyti išmatų. Vyrai tai daro su noru, bet moterys ir merginos dažniausiai yra verčiamos patenkinti vyrus oraliniu ar analiniu būdu. Merginos, nebūkit durnos ir pasiųskit n..... tokius vyrus, kurie prieš jūsų valią verčia tai daryti, nes jiems labiau nei jūsų norai ar sveikata rūpi savo iškrypėliškus įgeidžius patenkinti, tai kokia čia meilė?

1375363415

1

4 įrašai

2013/08/01 14:38:59 14:38:59

Nu jau nu jau.. prisiskaityti galima visokių čia nuomonių... kaip ir kokiam šmelfyje.lt ar 18888minučių.lt. Bet reikia gerbti kitus už nuomonę. O dabar mano nuomonė - visas oralinio sekso ritualas man asmeniškai galimas tik artimų santykių metu, kai partneriai pasitiki vienas kitu ir jaučia begalinę trauką. Esu ne kartą savo buvusiems ir esamam vaikinui padariusi siurprizą - oralinio metu, artejant prie didžiojo O nesustodavau ir tesdavau iki ... prarijimo ir patvirtinau sau faktą - vyrus tai veda iš proto. Geraja prasme. Dėl mano vaikino spermos - ji man nebuvo šlykšti, tačiau buvo kur tobulėt. Pernelyg sūri (o taip, šlykštėkitės davatkėlės:)))) Tai panaršę internetuos suradom galybę būdų kaip tą pakeisti - juk tai organizmo išskyros, tokios pat kaip seilės, tad kadangi jos išsiskiria iš organizmo, jų sudėtyje yra visos medžiagos, kurios yra patekę ir kaupiasi tame organizme. Jeigu tinkamai sureguliuosi mitybą ir atsisakysi žalingų įpročių - uhh... seksualinis gyvenimas tampa ohoho. ypač vyrui Taigi, galima maitintis sveikai, vartoti daug ananasų ir kitų panašių produktų, kurie gerina spermą, tačiau mes išsirinkom greitesnį būdą- vaikinas įsigijo maisto papildų skoniui pagerinti "[url:whve6t6r]http://www.intymu.com/geresniam-seksui/geresniam-seksui-jam/spermos-atstatymui/yummy-cum-drops[/url:whve6t6r]" ir jau po poros savaičių, kai vėlgi padariau siurprizą vaikinui, nustebau ir pati - spermos skonis buvo žymiai geresnis, tad mūsų žaidimai tapo dar malonesni.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/04 01:38:27 01:38:27

Gal yra moteru norinciu oralinio Kaunas 860588065

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/04 05:04:22 05:04:22

O kiek pajegus susimoketi? Tik jau nekaulyk is mamos pinigeliu tam reikalui, o pats uzsidirbk.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume