2012/10/10 08:32:49 08:32:49
Nu ce ir diskusiju privire. As tai manau, kad jei nesinori, tai ir nereikia nieko daryt ko nesinori. Nors oralinis gi patynka visiems ir moterims ir vyrams. Tik reike pasitarti kas kam patinka ir nedaryti kas nepatinka. Man pavizdziui patynka, bet as neverciu daryt merginos ko nenori. Radau gerai rašo http://intymu.blogas.lt/ apie oralini yra straipsniuku.
2012/10/16 12:56:51 12:56:51
Na jo erotines prekes reiktu pirkti tik is ju. As vat asmeniskai labai domejausi oraliniu seksu ir baisiai ilgai savo mergike snekinau del pabaigos. Deja ji vis nepasirase ir nepasirase, bet pasnekejes su sex shop Intymu.com man pasiule kelis variantus,kurias pasidalinsiu. Geresniam skanesniam ir siaip kad kvapas butu bent jau neblogas pabaigimui ant veido rekomendacija isigyti [url:23fr0gwj]http://www.intymu.com/geresniam-seksui-vibratoriai/kitaip/yummy-cum-drops.html[/url:23fr0gwj] spermos kvapas, skonis ir zinoma net isvaizda siek tiek pasikeis ir Jūsu moterys net netaip jau uzsispyrusios bus. Na ir dar vienas atradimas, kuri parekomendavo oraliniam seksuo naudoti tai [url:23fr0gwj]http://www.intymu.com/geresniam-seksui-vibratoriai/kitaip/meer-sperma.html[/url:23fr0gwj] labai veiksminga ir padeda meiles zaidimais dziaugtis ilgiau ir siaip sie du deriniai pasakiski.
2012/10/17 14:38:53 14:38:53
Valgyk , varske su medum, bananus, ananasa, nevalgyk sokolado, negerk kavos ir alkoholio, nevalgyk rukytu mesos gaminiu, nieko astraus irgi, po 2 dienu galesi duoti i burna , net apsilaizys.
2012/10/17 19:09:32 19:09:32
Svečias: Valgyk , varske su medum, bananus, ananasa, nevalgyk sokolado, negerk kavos ir alkoholio, nevalgyk rukytu mesos gaminiu, nieko astraus irgi, po 2 dienu galesi duoti i burna , net apsilaizys.
Cia tas grupinio specas pataria?Seniu pimpalai slykstus rauksleti,kiausai nutyse,gali bananais su medum tepti--nepades
2012/10/19 01:50:32 01:50:32
kiausus i salta vandeni pamerk o pati matei
2012/11/06 22:05:42 22:05:42
is dalies palaikau aurima... o ka kiti cia kalbat ne manau kad turetu dominti visuomene, nes tokie zmones neaisku kur, kaip ir kada gyveno ir kas juos uzaugino. mano mociute turbut taip pat nepritartu kad zmones oraliniu uzsieminetu.. bet cia tas pats kaip anksciau zmones apie sexa bijodavo kalbeti, taip dar atsiranda zmoniu kurie apie oralini bijo kalbet arba ji smerkia. koks jums skirtumas, kuom zmones uzsiima. Jei jiems patinka taip daryt tada valio. turetume labiau dziaugtis zmoniu laime o ne versti juos gyventi taip pat nuobodziai kaip tie pilki zmones kurie nesupranta kas tai.
2012/12/05 20:17:59 20:17:59
Sveiki, turiu labai rimta klausima. Esu vaikinas ir as su mergina dar nesam kalti. Esme ta kad ji man atliko oralini, man tai labai patiko ir viskas buvo super tik vienas dalykas....as nepatyriau orgazmo po beveik valandos oralinio, ji sustojo po to, nes pasijuto, kad ji manes nejaudina. Ji daro nepriekaistingai viskas, tai kas man yra kad nebaigiu???p.s. jei nekalti nereiskia kad nepilnameciai aciu uz bet kokia pagalba nes jauciuosi ziauriai...
2012/12/05 20:51:27 20:51:27
Svečias: Sveiki, turiu labai rimta klausima. Esu vaikinas ir as su mergina dar nesam kalti. Esme ta kad ji man atliko oralini, man tai labai patiko ir viskas buvo super tik vienas dalykas....as nepatyriau orgazmo po beveik valandos oralinio, ji sustojo po to, nes pasijuto, kad ji manes nejaudina. Ji daro nepriekaistingai viskas, tai kas man yra kad nebaigiu???p.s. jei nekalti nereiskia kad nepilnameciai aciu uz bet kokia pagalba nes jauciuosi ziauriai...
Ji tau valanda dare oralini???? Viespatie svenciausias Tai is kur tiek sveikatos pas ja buvo??? Ji turbut visiems sostines vyrams daro oralini, jei tokia istverminga ir patyrus O tavo daiktas dar gyvas??? Po menesio busi invalidas, garantuoju
2012/12/05 21:06:34 21:06:34
Svečias: Svečias: Sveiki, turiu labai rimta klausima. Esu vaikinas ir as su mergina dar nesam kalti. Esme ta kad ji man atliko oralini, man tai labai patiko ir viskas buvo super tik vienas dalykas....as nepatyriau orgazmo po beveik valandos oralinio, ji sustojo po to, nes pasijuto, kad ji manes nejaudina. Ji daro nepriekaistingai viskas, tai kas man yra kad nebaigiu???p.s. jei nekalti nereiskia kad nepilnameciai aciu uz bet kokia pagalba nes jauciuosi ziauriai...
Ji tau valanda dare oralini???? Viespatie svenciausias Tai is kur tiek sveikatos pas ja buvo??? Ji turbut visiems sostines vyrams daro oralini, jei tokia istverminga ir patyrus O tavo daiktas dar gyvas??? Po menesio busi invalidas, garantuoju
Man pirmajam dare, ji tai dare dirbdama ranka ir burna pakaitomis. Nemanau kad imanoma daryti blogai oralini ar panasiai, tai klausiu ka man daryti ?
2012/12/06 07:01:53 07:01:53
Svečias: Sveiki, turiu labai rimta klausima. Esu vaikinas ir as su mergina dar nesam kalti. Esme ta kad ji man atliko oralini, man tai labai patiko ir viskas buvo super tik vienas dalykas....as nepatyriau orgazmo po beveik valandos oralinio, ji sustojo po to, nes pasijuto, kad ji manes nejaudina. Ji daro nepriekaistingai viskas, tai kas man yra kad nebaigiu???p.s. jei nekalti nereiskia kad nepilnameciai aciu uz bet kokia pagalba nes jauciuosi ziauriai...
Greiciausiai psichologinis barjeras, drovumas, neismanymas,emocinis perdegimas ir tt. Pradziai labiau tiktu atpalaiduojantis masazas su laiminga pabaiga
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume