Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Sexuali

S

1 įrašai

2011/05/10 11:24:52 11:24:52

Na va koks seksualiai nusiteikes vyrukas

Prajuokino

P

1 įrašai

2011/05/10 11:55:43 11:55:43

Jo, seksulius neblogas. Man priminė seną tetos pasakojimą kaip anuomet DDP pliažuose mūsų vyrai gėda apturėdavo su tais stovinčiais pasididžiavimais, nes ten dauguma būdavo nudistų pliažai. Susirinkdavo būrys žioplių pasigrožėti į tokius barbarus iš Rytų, apspisdavo ratu ir vertindavo tokio seksulio galimybes. Tokie vyrai turėdavo dingti iš pliažo gėdą apturėję, palikę savo drauges ar žmonas. Būdavo daug juoko sugrįžus dėl tokių mūsų vyrų nuotykių.

James

J

4 įrašai

2011/05/11 05:36:15 05:36:15

Sveiki, vyrai! Kaip jūs tai darote šiandien? Ar pasirengę? Tikiuosi, kad viskas yra su Jumis gerai, mielieji. Nepraraskite tikėjimo, nepraleiskite progos, jūs tokie nuostabūs. Aš jus myliu. Jūsų profiliai puikūs. Aš jumis domiuosi, kad žinotumėte daugiau aš ieškau patikimų vyrų, meilių vyrų su tikra meile man, todėl atsakykite man, prašau, atsakykite į mano e-mail: [email protected] Aš pateiksiu jums savo nuotrauką ir mes kartu, drauge sukursime vieną dievišką šeimą. Please, laukiu nekantriai iki, brangieji. Noriu išgirsti iš jūsų gražių žinių greitu paštu (Nepamirškite, atstumas ir amžius, odos spalva neturi reikšmės, tačiau meilė klausimais paskirstyti į tikra meilė santykiai) yra begalinis. Šiandien jums ypatinga diena ir džiaugsmingas momentas, nes esate manęs ir būsite palaiminti mano tikėjimo jumis.

Hello, how are you doing today? i hope all is with you. Am miss faith james. Humble and honest, please i saw your lovely profile here in DarniPora.lt and i became very much interested in you to know you more and I'm seeking of a reliable, affectionate for a real love relationship . Please Reply me in my email ([email protected] ). So that i will give you my picture for you to me better and for us to come together as a one divine family. Please I am waiting impatiently to hear from your lovely mail soonest (Remember the distance, Age o color does not matter but love matters allot in a True love relationship)have an endless special day & joyful moment and be bless for me faith.

Kažkodėl nėr džiaugsmo

K

1 įrašai

2011/05/11 12:36:23 12:36:23

Atėjo pavasaris, sužydėjo gėlės, skaisčiai šviečia saulė, o džiaugsmo nėr. Krizė. Liūdna širdy ir nejauku dėl rytdienos. Tik vaikai dar gali džiaugtis, nesuvokdami į kokią duobę yra įvaryti jų tėvai. Esu mokytoja ir ta matau kasdien ir širdį suspaudžia. Ir išėjimas į gamtą be kelnaičių nebesuteikia tos pirminės palaimos, kuria patirdavau anksčiau. Daug kam pavasarį kyla svajingos mintys, vieni nori įsimylėti kiti bent jau šviečiant pirmajai saulei išeiti su kažkuo pasivaikščioti, pasibučiuoti ant suoliuko parke ar bent prisėdus ant upės kranto pasigrožėti žaliuojančia gamta, gražiais žmonėmis, vandeniu, o dabar visi bėga kas kaip išmano iš Lietuvos – lieka senoliai ir elitas, ir dar seimūnai su Vyriausybe ir Prezidente. Pavasaris turėtų simbolizuoti atsinaujinimą, žydėjimą, meilę, gyvenimo geismą, o to nėr. Vakar nusipirkau gražias kelnaites, bet kas iš to, kai neturiu tinkamo draugo šalia, o žiūrėkit, gegužio greit bus kaip ir nebūta. Ai, ką čia ir besakyt...

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/11 14:58:42 14:58:42

Kažkodėl nėr džiaugsmo: Atėjo pavasaris, sužydėjo gėlės, skaisčiai šviečia saulė, o džiaugsmo nėr. Krizė. Liūdna širdy ir nejauku dėl rytdienos. Tik vaikai dar gali džiaugtis, nesuvokdami į kokią duobę yra įvaryti jų tėvai. Esu mokytoja ir ta matau kasdien ir širdį suspaudžia. Ir išėjimas į gamtą be kelnaičių nebesuteikia tos pirminės palaimos, kuria patirdavau anksčiau. Daug kam pavasarį kyla svajingos mintys, vieni nori įsimylėti kiti bent jau šviečiant pirmajai saulei išeiti su kažkuo pasivaikščioti, pasibučiuoti ant suoliuko parke ar bent prisėdus ant upės kranto pasigrožėti žaliuojančia gamta, gražiais žmonėmis, vandeniu, o dabar visi bėga kas kaip išmano iš Lietuvos – lieka senoliai ir elitas, ir dar seimūnai su Vyriausybe ir Prezidente. Pavasaris turėtų simbolizuoti atsinaujinimą, žydėjimą, meilę, gyvenimo geismą, o to nėr. Vakar nusipirkau gražias kelnaites, bet kas iš to, kai neturiu tinkamo draugo šalia, o žiūrėkit, gegužio greit bus kaip ir nebūta. Ai, ką čia ir besakyt...

Nori, pasakysiu, kaip patirti dziaugsma?
Padziauk tas savo kelnaites parke ant artimiausios sakos visame grazume ir paeik i sona. Kazkas praeis ir pasisaipys, bet tau bus juokinga. Kazkas pasipiktins, bet tu irgi nusikvatosi. O kazkam gal labai ju reikes ir jas tiesiog paskolins. O tau sirdy bus gera, kad kazkas, kam tu kelnaiciu labai reikia, bet neturi pinigu, gavo jas dovanu.
Visada reikia savo geru pasidalinti su kitu

Su pavasariu!

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/12 05:54:30 05:54:30

Keista, bet ir aš pastebėjau, kad šį pavasarį nėr džiaugsmo žmonių veiduose. Gal nereiktų nusiminti ir pulti depresijon.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/12 06:03:21 06:03:21

Hatšepsutaitė: Manau, jog graži moteris be kelnaičių nėra vien tik paauksuoti rėmeliai vasaros paveikslui. Graži moteris turi būti tarsi gyvas, grynas paveikslas, o su kelnaitėmis ji ar be – visai nesvarbu. Niekada nenusidėvintis grožio etalonas, tik keičiantis savo grožio pobūdį.
Ir nepainiokite, prašau, manęs su Borgia, bet moteriai svarbu:
1) Intelektas. Niekaip nesuprantu, kaip tuščiavidurė, vien savo išvaizda besirūpinant mergina gali būti patraukli. Moteris privalo puoselėti savo žinias. Knyga gražios moters namuose turi būti ne papuošalo vietoje, o nuolatinė palydovė. Moteris turi suprasti meną, muziką, literatūrą, dailę ir nebijoti išeiti į pikniką, sakykim, ant Tuul upės kranto be kelnaičių. Jos sprendimas išdrįsti pasirodyti be kelnaičių toks pats žavus kaip ir jos erudicija, kuri turi žavėti aplinkinius, o ne gąsdinti, kaip dažnai nutinka dėl vyrų nemokšiškumo ir bukagalviškumo ar bobų davatkiškumo.
2) Charakteris. Neįsivaizduoju gražios, protingos moters, iš pavydo konkurentei raunančios plaukus. Neįsivaizduoju ir ,,staugiančios" ant savo išrinktojo, verkiančios dėl nulūžusio nago, isterikuojančios, grasinančios, nemandagios. Graži, intelektuali moteris, kad ir be kelnaičių, niekada nerėks - gebės savo nepasitenkinimą išreikšti kultūringai. Visada jaus savo vertę ir nesižemins. Gebės užjausti ir suprasti kito nelaimę – supras vyrijos poreikius.
3) Leis vyrui būti vyru. Gal esu kiek per drąsi, bet manau, jog kvaila, kai dabartinės merginos ožiuojasi restorane ir kiša kelis litus, norėdamos sumokėti už savo kavą, nepasitenkinimo kupinu žvilgsniu palydi palydovą, atidarantį joms automobilio dureles ir t.t. Manau, kad toks elgesys tikrai nėra tinkamas nepriklausomybės ir savarankiškumo demonstravimo būdas. Savo vertę jaučianti moteris spindulioja tai aplinkiniams. Ir vyrui niekada nekils idėja, kad ji turi mokėti už kavą. Moteris turi būti moteriška, žavi, o kartais ir be kelnaičių. Ir kas čia tokio jau vulgaraus ir nepriimtino?
4) Plastika. Grubiais žingsniais vasaros vakarą žygiuojanti mergina, staigiais judesiais verčianti daiktus, sunkiai gebanti dėvėti aukštakulnius batus man neatrodo graži. Patrauklios moters judesiai, eisena yra tarsi šokis, švelniai banguojantis ir verčiantis vyrą grožėtis.
5) Kalbėjimo tonas. Manau, kad švelnus, šiek tiek prikimęs balsas taip pat suteikia grožio.
6) Išvaizda. Moteris turi būti graži tiek su makiažu, tiek ir be jo. Natūralūs, blizgantys, išpuoselėti plaukai, gyvos akys, prižiūrėta ir skaisti oda, natūrali šypsena, sutvarkyti rankų ir kojų nagai - visa tai būtina prisižiūrinčiai, save gerbiančiai moteriai. Kūno grožis taip pat svarbus. Nemanau, jog gražus yra tik dietų išsekintas, ligotai lieknas kūnas. Man gražu moteriška figūra - iškili krūtinė, liaunas liemuo, apvalūs klubai. Perlenkta ,,lazda" tiek į vieną, tiek į kitą pusę nesiderina su mano moteriško grožio suvokimu vasaros metui,kai gali išsprūsti ir be kelnaičių. Tai joks ne Olberso paradoksas – tai tik mano bendras minties projektas kartu su Borgia.

Žinai, kad daug moterų neleidžia būti vyru - būti patinu, o tai labai blogai jiems. Jaučiasi uždaryti lyg kokiame narve ir, pasitaikius progai, pabėga.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/13 05:02:34 05:02:34

Man atrodo, kad moteris be kelnaičių ne tik kažkoks žavus nesusipratimas - „postpanties nonconsent“, bet ir neginčijamas faktas apie moterų paslaptingąjį libido – juridiškai tai atrodytų maždaug kaip „moters nesutikimas be kelnaičių“. Lietuvos teismai ne vieną kartą yra skelbę, kad toks reiškinys negalioja tol (suprask, kaip nori), kol moteris nebūna sužaveta pavasario, vasaros arba buvo pavasario persekiojama(„spring‘s harassment“), arba apsvaigusi nuo įkyrių minčių ir išėjusi į viešumą be kelnaičių, todėl nekalta ir jos dorovė nenukenčia. Gražios, žavios ir (ne)tyčia be kelnaičių arba nuogos merginos ir moterys šiandien tapo kasdienybe. Labiau išsilavinusios moterys parastai išbando šį būdą dažniau lygiai taip pat, kaip ir įvairias kitas seksualines praktikas. Vasarą moterys pirmiau nori sukurti erotinį ryšį su aplinka ir tik tada galvoti su kuo čia pasimylėjus, o vyrui seksas ir yra ryšys, o ne išėjimas į gatvę ar į gamtą be kelnaičių.

sveikuciai

S

1 įrašai

2011/05/13 11:52:06 11:52:06

Hi, i'm Tania. I am 19. I'm from Russia, Moscow. I never did something like that before ... well … I like you, because you look like a man I can trust. I found your profile in another’s account. Funny, isn't it? I’m free, cuz few days ago my boyfriend cheated on me. It was very painful. So now I want to find a person who'll be really love me. I'll be happy to find boyfriend from other part of the world. So if you interested in me please, write me something interesting about you. Aš jus myliu labai, labai! Skambink: [email protected]

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/15 14:57:48 14:57:48

Mokslininkai teigia, kad laimingos ir ilgai trunkančios santuokos pagrindas yra paveldimas turtas, kapitalas, o ne meilė. Visa tai paremta šaltu išskaičiavimu ir tokiu pat protu. Statistika rodo, jog dažniausiai santuoka nusiviliama tada, kai ji sudaroma meilės pagrindu. Todėl dabar jau maži vaikai supranta, kad laimingos šeimos pagrindas nėra meilė. Meilė gali suliepsnoti labai trumpam laiko tarpui. Ji - ne amžinoji ugnis. Kai meilė ir seksas prigęsta, svarbu, kas be jų dar sieja porą. Tai gali būti tik babsės, turtas, kapitalas, bendri darbai, interesai, pomėgiai, toks pat požiūris į gyvenimą. Todėl besirengiantiems susituokti žmonėms siūloma pagalvoti, ar juos kas dar be meilės sieja. Tik kvailiai mano, kad su mylimuoju ir palapinėje rojus. Tiesa, jis gali būti, bet tik neilgai. Finansiniai sunkumai yra pagrindiniai barnių ir skyrybų priežastys. Visaverčių santykių be sekso sunku įsivaizduoti. Santuokoje jis būtinas, tačiau abipusio supratimo nebuvimo kitose gyvenimo sferose seksas nepakeis. Moterys, norėdamos ištrūkti iš tokios realybės, kartais ryžtasi romantikai – išeina į gatvę be kelnaičių.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume