Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 10:12:12 10:12:12

Ekspertai jau įvertino: vasara faina be kelnaičių.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/05/06 11:05:18 11:05:18

Lelis yra Lelis jo tokie post'ai, kad nevisi/visos supranta, o puolimas - gerausia gynyba

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/07 07:24:40 07:24:40

Įdomu, kokie tie ekspertai įvertino? Rinkos ekonomikos?

Hatšepsutaitė

H

1 įrašai

2011/05/07 09:28:46 09:28:46

Manau, jog graži moteris be kelnaičių nėra vien tik paauksuoti rėmeliai vasaros paveikslui. Graži moteris turi būti tarsi gyvas, grynas paveikslas, o su kelnaitėmis ji ar be – visai nesvarbu. Niekada nenusidėvintis grožio etalonas, tik keičiantis savo grožio pobūdį.
Ir nepainiokite, prašau, manęs su Borgia, bet moteriai svarbu:
1) Intelektas. Niekaip nesuprantu, kaip tuščiavidurė, vien savo išvaizda besirūpinant mergina gali būti patraukli. Moteris privalo puoselėti savo žinias. Knyga gražios moters namuose turi būti ne papuošalo vietoje, o nuolatinė palydovė. Moteris turi suprasti meną, muziką, literatūrą, dailę ir nebijoti išeiti į pikniką, sakykim, ant Tuul upės kranto be kelnaičių. Jos sprendimas išdrįsti pasirodyti be kelnaičių toks pats žavus kaip ir jos erudicija, kuri turi žavėti aplinkinius, o ne gąsdinti, kaip dažnai nutinka dėl vyrų nemokšiškumo ir bukagalviškumo ar bobų davatkiškumo.
2) Charakteris. Neįsivaizduoju gražios, protingos moters, iš pavydo konkurentei raunančios plaukus. Neįsivaizduoju ir ,,staugiančios" ant savo išrinktojo, verkiančios dėl nulūžusio nago, isterikuojančios, grasinančios, nemandagios. Graži, intelektuali moteris, kad ir be kelnaičių, niekada nerėks - gebės savo nepasitenkinimą išreikšti kultūringai. Visada jaus savo vertę ir nesižemins. Gebės užjausti ir suprasti kito nelaimę – supras vyrijos poreikius.
3) Leis vyrui būti vyru. Gal esu kiek per drąsi, bet manau, jog kvaila, kai dabartinės merginos ožiuojasi restorane ir kiša kelis litus, norėdamos sumokėti už savo kavą, nepasitenkinimo kupinu žvilgsniu palydi palydovą, atidarantį joms automobilio dureles ir t.t. Manau, kad toks elgesys tikrai nėra tinkamas nepriklausomybės ir savarankiškumo demonstravimo būdas. Savo vertę jaučianti moteris spindulioja tai aplinkiniams. Ir vyrui niekada nekils idėja, kad ji turi mokėti už kavą. Moteris turi būti moteriška, žavi, o kartais ir be kelnaičių. Ir kas čia tokio jau vulgaraus ir nepriimtino?
4) Plastika. Grubiais žingsniais vasaros vakarą žygiuojanti mergina, staigiais judesiais verčianti daiktus, sunkiai gebanti dėvėti aukštakulnius batus man neatrodo graži. Patrauklios moters judesiai, eisena yra tarsi šokis, švelniai banguojantis ir verčiantis vyrą grožėtis.
5) Kalbėjimo tonas. Manau, kad švelnus, šiek tiek prikimęs balsas taip pat suteikia grožio.
6) Išvaizda. Moteris turi būti graži tiek su makiažu, tiek ir be jo. Natūralūs, blizgantys, išpuoselėti plaukai, gyvos akys, prižiūrėta ir skaisti oda, natūrali šypsena, sutvarkyti rankų ir kojų nagai - visa tai būtina prisižiūrinčiai, save gerbiančiai moteriai. Kūno grožis taip pat svarbus. Nemanau, jog gražus yra tik dietų išsekintas, ligotai lieknas kūnas. Man gražu moteriška figūra - iškili krūtinė, liaunas liemuo, apvalūs klubai. Perlenkta ,,lazda" tiek į vieną, tiek į kitą pusę nesiderina su mano moteriško grožio suvokimu vasaros metui,kai gali išsprūsti ir be kelnaičių. Tai joks ne Olberso paradoksas – tai tik mano bendras minties projektas kartu su Borgia.

Yomayo biz

Y

1 įrašai

2011/05/07 10:28:27 10:28:27

Yomayo, norėjau šiandien patekti į savo mėgstamą svetainę 3w.kamasutra.lt, bet jos, pasirodo, nebėra, o gaila. Ten tiek seksulkų būta. Taip liūdna ir graudu pasidarė, bet pradžiugino ten išmesta lentelė, kad ši svetainė, atseit, bus geresnė, todėl ir atklydau čia. Gal galite kas paaiškinti, kas čia gero ir kokios merginos, ar drasios, o gal per drovios? Tiesa, pateikiu ir buvusios Kamasutra.lt svetainės lentelės turinį: „Norėdami likti sveiki ir neužsikėsti įvairiomis ligomis, ieškokite pastovaus partnerio, kadangi mylėdamiesi su žmogumi, mylitės ne tik su juo, bet ir su visais jo partneriais ir jo partnerių partneriais buvusiais iki jūsų. Būkite geri kitiems, kultūringi - tai labiau traukia, nei prievarta ar atviras savo lytinių organų demonstravimas. Galite ieškoti pastovaus partnerio pvz. čia: www.darnipora.lt“, kažin ką tai galėtų reikšti? Ar „DarniPora.lt“ verta savo reklamos, kas gali atsakyti į šį klausimą? Dėkoju iš anksto.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/07 15:32:37 15:32:37

Svečias:
Svečias:
Svečias: O kiek Borgijai metų, gal kas žino? Su vienu buvau susitikusi, bet gal jis ne tas buvo?

ania? jau kedenat plunksnas, sarkos

buta pries ka Borgijai plunksnos nerupi, jis pliku uzpakaliu megejas

Manau, kad Borgijai babcės jau neberūpi - jis, atrodo, impotentiškas. Tik šokoladą su marcipano įdaru bemėgsta. Dar mėlynes. Gaila žmogaus, o tokį šustriaką čia vaizdavo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/07 16:02:29 16:02:29

Kaip idomu pasirodo cia ir borgijos babciu besama cia ta ''docente'' kur analini su borgiu bande?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/07 16:55:49 16:55:49

Svečias: Kaip idomu pasirodo cia ir borgijos babciu besama cia ta ''docente'' kur analini su borgiu bande?

Labai klysti, analiniam daugiau stiprybės reikia, visgi kanalizacija - ne juokai, o labai rimta, anot mokslo galiūnų.

Viešnia

V

281 įrašai

2011/05/10 08:29:28 08:29:28

Lelis Borgia: „Du, Lady Scorpio, ich glaub dir hundert Lügen,
viel zu schön, um wahr zu sein.
Und hast du mir was verschwiegen,
Dir fallen tausend Gründe ein.
Deine Märchen kriegen Flügel,
holen das Blau vom Himmel her.
Du, Lady Scorpio, ich glaub dir hundert Lügen
und das fällt mir gar nicht schwer“- tai ne vargas ir ne R.M.Rilkė, tai suderinta kitoms, bet tinka ir Jums

Oho, negi įsimylėjai kokią kuosą, anot tavęs, be kelnaičių? Ar paklausei ar ji mėgsta mėlynes ir kiek meilužių jai leistumei be tavęs turėti, ką, Borgia? Tik nemeluok, atsakyk tiesiai.

Pirmalart

P

1 įrašai

2011/05/10 09:07:37 09:07:37

Nezinau ar tai gerai ar ne... Aisku patogu kai mamie nuogas vaikatau, bet kai po trefkes dzinsus reik detis ant nuogos desros tai nlb malonu... Kitas klausimas yra erekcijos... Jei su sortais man sukietetu tai matytusi akivaizdziai... Aš asmeniskai net eidamas i viesa baseina po šortais triusikus deduosi, kad nereiktu plaukioti puse valandos ir taikyti geru minciu terapijos;)))) aiaku cia merginu klausete, bet as parasiau is vyriskos puses...)) o kas liecia merginas tai man jau db stovi pagalvojus apie tai kad mergina su sijonu/suknele be kelnaiciu...)) noriu sexo;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume