Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Sociologas

S

1 įrašai

2011/05/02 16:09:49 16:09:49

Lietuvos moterys labiausiai vertina vyrų gebėjimą materialiai aprūpinti šeimą, o tokių vyrų Lietuvoje labai mažai, koks 10 procentų, todėl jaunos moterys masiškai išvyksta vyrų ieškoti į Švediją, Norvegiją, Britaniją ir Arabų Emyratus. Mažiau vertina vyrų pagalbą atliekant buities darbus ir mokėjimą rūpintis vaikais, jei vyras yra turtingas - moteris pati pasirūpina vaikais be jokių priekaištų vyrui. Sociologiniai duomenys surinkti Jonavos rajone – išaiškintos vyrų savybės, kurias labiausiai vertina moterys Lietuvoje. O kiek Jonavos rajono merginų vaikšto vasarą be kelnaičių taip ir nepavyko išsiaiškinti. Labai jau uždaro būdo pasirodė besančios.

ji

J

98 įrašai

2011/05/03 08:45:28 08:45:28

Kaip nenešiosi, kai šitaip atšalo - net prisnigo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/04 17:44:01 17:44:01

Dundukės nešioja

pimpukas

P

7 įrašai

2011/05/04 21:17:33 21:17:33

Svečias: Dundukės nešioja

gal dziundziukes nenesioja? jai jau rasyti nesamone, tai bent i tema. ar zinai, kas yra tema?

pyzdukas

P

1 įrašai

2011/05/04 21:20:53 21:20:53

Rudnosiukas turetu zinoti. Eime paklausim.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/05 06:08:16 06:08:16

Nešiojame mes vasarą kelnaites ar ne - tai dabar priklauso tik nuo oro ir paklausos.

Ai,

A

1 įrašai

2011/05/05 08:41:09 08:41:09

žinot, panos nemėgsta geruokšlių vyrukų: tokių dorų ir sąžiningų kvailiukų. Taip ir vyrukai nemėgsta kelnėtų merginų. Labiau myli ištvirkėles ir labiau joms atsiveria. Joms akivaizdžiai labiau tinka banditai ir kiti mafijozai nei šiaip sąžiningi darbštuoliai, bet be pinigėlių. Juk ne viena paslapčia sau sako, kad už bandito jaučiasi kaip už mūro, nes toks sugeba pinigėlius ir kitų gerą į namus tempti. Moka kokiam doruokšliui - darbštuoliukui Joneliui į snukį užvažiuoti ir pasisavinti jo turtą - parvilkti savo brangiajai žmonelei ar meilužėms. Blogoms mergaitėms ir blogiems berniukams priklauso viskas - net Bin Ladenas, o kitiems belieka tik onanizmas, kaip sako mano draugas. Jis dar man vakar sakė, kad Bin Ladeną nukalė tiesiai per akį. Va toks yra žavus blogiukų pasaulis, nors man labiau patinka romantikai, o kai tokių nėra - tenka tenkintis blogiukais ir saugotis nepageidaujamo nėštumo. Nebijokime išeiti ir be kelnaičių, kartais to taip reikia. Tai taip romantiška, drąsu ir gan malonu.

Monika

M

29 įrašai

2011/05/05 09:04:01 09:04:01

Aš taip pasiilgau vasaros, o jos kaip nėr taip nėr.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/05 14:46:07 14:46:07

Ai,: žinot, panos nemėgsta geruokšlių vyrukų: tokių dorų ir sąžiningų kvailiukų. Taip ir vyrukai nemėgsta kelnėtų merginų. Labiau myli ištvirkėles ir labiau joms atsiveria. Joms akivaizdžiai labiau tinka banditai ir kiti mafijozai nei šiaip sąžiningi darbštuoliai, bet be pinigėlių. Juk ne viena paslapčia sau sako, kad už bandito jaučiasi kaip už mūro, nes toks sugeba pinigėlius ir kitų gerą į namus tempti. Moka kokiam doruokšliui - darbštuoliukui Joneliui į snukį užvažiuoti ir pasisavinti jo turtą - parvilkti savo brangiajai žmonelei ar meilužėms. Blogoms mergaitėms ir blogiems berniukams priklauso viskas - net Bin Ladenas, o kitiems belieka tik onanizmas, kaip sako mano draugas. Jis dar man vakar sakė, kad Bin Ladeną nukalė tiesiai per akį. Va toks yra žavus blogiukų pasaulis, nors man labiau patinka romantikai, o kai tokių nėra - tenka tenkintis blogiukais ir saugotis nepageidaujamo nėštumo. Nebijokime išeiti ir be kelnaičių, kartais to taip reikia. Tai taip romantiška, drąsu ir gan malonu.

nu kiek galima ta pati per ta pati zaunyti..... Borgija, na paziurek i veidrodi - ar tavo metams tokios nesamones?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/05 16:24:16 16:24:16

O kiek Borgijai metų, gal kas žino? Su vienu buvau susitikusi, bet gal jis ne tas buvo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume