2011/05/01 13:55:01 13:55:01
Meldžiamasis, kaip tu? Tikiuosi, kad viskas yra gerai, kaip man malonu kreiptis į Jus po Dotarłeś jūsų kontakto, kuris tikrai interesų mane atsižvelgdamas ryšių su jumis, jeigu jūs turite su manimi nori, nesvarbu jūs su kelnaitėmis ar be. Čia yra mano elektroninio pašto adresas ([email protected]) kaip i bus laukia išgirsti iš tavęs. Jūsų mylinti Jessica.
My dear, how are you? I hope that all is ok, as is my pleasure to contact you after gotten your contact which really interest me in having communication with you if you will have the desire with me. here is my email ([email protected]) as I will be waiting to hear from you. Yours Jessica
2011/05/01 14:09:24 14:09:24
Jessica Love: Meldžiamasis, kaip tu? Tikiuosi, kad viskas yra gerai, kaip man malonu kreiptis į Jus po Dotarłeś jūsų kontakto, kuris tikrai interesų mane atsižvelgdamas ryšių su jumis, jeigu jūs turite su manimi nori, nesvarbu jūs su kelnaitėmis ar be. Čia yra mano elektroninio pašto adresas (
[email protected]) kaip i bus laukia išgirsti iš tavęs. Jūsų mylinti Jessica.
My dear, how are you? I hope that all is ok, as is my pleasure to contact you after gotten your contact which really interest me in having communication with you if you will have the desire with me. here is my email (
[email protected]) as I will be waiting to hear from you. Yours Jessica
Jessica Love, Borgia Love, kelnaites - no, no... O Borgia, tau ir sekasi
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/05/01 14:22:52 14:22:52
besarmaciai. Visa ekonomika sugriausit.
2011/05/01 14:25:51 14:25:51
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: besarmaciai. Visa ekonomika sugriausit.
gali ir tu Jessicai parasyti
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/05/01 15:08:32 15:08:32
Gal as apseisiu be Jesiku. Jesikai kelnaites no no no. vejas pusti ir pripusti. o man labiau patinka su kelnaitem buti, o iki troleibuso toli eiti, lauke salta buti.
2011/05/01 15:57:50 15:57:50
O kas čia nuostabaus? Esant tokiam baisiam liberalų ir banko suorganizuotam ekonomikos nuosmukiui, dėl kurio moterims nebelieka daugiau alternatyvų užsidirbti pinigų kaip tik užpakaliu ar gerkle, tenkinant turčių liberalius nukrypimus sekso srityje. Manot, kad tai labai malonus darbas tenkinti iškrypėlių užgaidas? Dabar kiekvienas snarglys prašo oralinio.
2011/05/01 16:16:53 16:16:53
Pasipiktinusi: O kas čia nuostabaus? Esant tokiam baisiam liberalų ir banko suorganizuotam ekonomikos nuosmukiui, dėl kurio moterims nebelieka daugiau alternatyvų užsidirbti pinigų kaip tik užpakaliu ar gerkle, tenkinant turčių liberalius nukrypimus sekso srityje. Manot, kad tai labai malonus darbas tenkinti iškrypėlių užgaidas? Dabar kiekvienas snarglys prašo oralinio.
Oooooo, kokia prostitute pragydo.... Mars mokytis, tai bent sugebesi turguj bulves pardavineti ir sau duonai uzsidirbti Kiekviena valkata nori nieko nedirbdama babkiu tureti Uzpakaliu dirbti ir belieka tamstai
2011/05/01 16:38:22 16:38:22
Svečias: Pasipiktinusi: O kas čia nuostabaus? Esant tokiam baisiam liberalų ir banko suorganizuotam ekonomikos nuosmukiui, dėl kurio moterims nebelieka daugiau alternatyvų užsidirbti pinigų kaip tik užpakaliu ar gerkle, tenkinant turčių liberalius nukrypimus sekso srityje. Manot, kad tai labai malonus darbas tenkinti iškrypėlių užgaidas? Dabar kiekvienas snarglys prašo oralinio.
Oooooo, kokia prostitute pragydo.... Mars mokytis, tai bent sugebesi turguj bulves pardavineti ir sau duonai uzsidirbti Kiekviena valkata nori nieko nedirbdama babkiu tureti Uzpakaliu dirbti ir belieka tamstai
O tu nenori bulves gatvėje pardavinėti? Sakai esąs kilmingas ir dar raštingas, ar taip? Tik pamiršai parašyti kieno sąskaita.
2011/05/01 17:36:18 17:36:18
eik pasveikink savo mama geriau ir paklausk ar labai ji tavim didziuojasi
2011/05/01 18:54:39 18:54:39
Svečias: eik pasveikink savo mama geriau ir paklausk ar labai ji tavim didziuojasi
Negi ir tau Pippa Middleton galvą apsuko, kad toks jau piktas ir labai jau moralizuojantis? Marš babkių kalt, o tai ir paprastos barbės su pradiniu išsilavinimu iš kaimo negausi. Ir tik nepergyvenk dėl mano mamos - ji manimi didžiuojasi, o aš ja.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume