Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/10 17:46:54 17:46:54

Meškutė – nerami moters vietelė, norinti įminti mįslę. „Užmink man mįslę“- puikus Tillie Olsen romanas. Jis tau padėtų surasti kilmingų draugų ir pagauti amžinąsias vertybes. Bėgsi, lėksi pakol suprasi, kad gyvenimas - džiaugsmas. Suprasi, kad kiekvieną kartą, kai tik nepaklusi savo vidiniam balsui, jausiesi netekusi energijos, jėgų, jausies taip, lyg būtų mirusi tavo siela, o tu šito taip nenori, ypač gegužį, ypač vasarą. Jus šaukia svarbios moteriškos priežastys: išsilavinimas, vaikų auklėjimas, meilė, neapykanta, pavydas, saldus kerštas, žmogžudysčių, smurto ir skurdo panaikinimas. Ir ne tik šios. Jus šaukia balsai, kurie reiškia meilę, palaimą, draugystę, darbą, pasiaukojimą ir mirtį. Raskite būda įvykdyti savo užduotis ir lėkdamos gatve be kelnaičių. Moters švelnumas - nuostabi savybė: nėra nieko stipresnio už jos švelnumą ir nieko švelnesnio už tikrąją jos meškutės tvirtybę. Prasidės tyras gyvenimas suradus pusiausvyrą – aukščiausią palaimą tau. Ir jokia tai ne psichologinė problema, o tikėjimas naujomis galimybėmis ir drąsa jomis pasinaudoti.

Lady_scorpio

L

76 įrašai

2011/04/10 17:58:19 17:58:19

Lelis Borgia: Meškutė – nerami moters vietelė, norinti įminti mįslę. „Užmink man mįslę“- puikus Tillie Olsen romanas. Jis tau padėtų surasti kilmingų draugų ir pagauti amžinąsias vertybes. Bėgsi, lėksi pakol suprasi, kad gyvenimas - džiaugsmas. Suprasi, kad kiekvieną kartą, kai tik nepaklusi savo vidiniam balsui, jausiesi netekusi energijos, jėgų, jausies taip, lyg būtų mirusi tavo siela, o tu šito taip nenori, ypač gegužį, ypač vasarą. Jus šaukia svarbios moteriškos priežastys: išsilavinimas, vaikų auklėjimas, meilė, neapykanta, pavydas, saldus kerštas, žmogžudysčių, smurto ir skurdo panaikinimas. Ir ne tik šios. Jus šaukia balsai, kurie reiškia meilę, palaimą, draugystę, darbą, pasiaukojimą ir mirtį. Raskite būda įvykdyti savo užduotis ir lėkdamos gatve be kelnaičių. Moters švelnumas - nuostabi savybė: nėra nieko stipresnio už jos švelnumą ir nieko švelnesnio už tikrąją jos meškutės tvirtybę. Prasidės tyras gyvenimas suradus pusiausvyrą – aukščiausią palaimą tau. [color=#FF00FF:1f549hks]Ir jokia tai ne psichologinė problema, o tikėjimas naujomis galimybėmis ir drąsa jomis pasinaudoti. [/color:1f549hks]

Taip, taip, anokia čia psichologinė problema - tai tik tikėjimas galimybe susijaudinti ir drąsa patirti malonumą viešoje vietoje, kai normaliom sąlygom to nesugebi.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/10 19:08:58 19:08:58

Žinai ką, Lady Scorpio, galų gale, žmonės, neatsižvelgdami į visus tragiškus žmonių, vyrų ir panelių, nuopuolius visgi išsaugojo žmonių giminę šitoje senoje planetoje vardu Žemė, tinkamai naudodami meškutės privalumus ir tikėjimą galimybėmis ir drąsa jomis pasinaudoti. Taip kad ryžkis ir tu išeiti puikų vasaros vakarą be kelnaičių.

Lady_scorpio

L

76 įrašai

2011/04/10 19:53:00 19:53:00

Lelis Borgia: Žinai ką, Lady Scorpio, galų gale, žmonės, neatsižvelgdami į visus tragiškus žmonių, vyrų ir panelių, nuopuolius visgi išsaugojo žmonių giminę šitoje senoje planetoje vardu Žemė, tinkamai naudodami meškutės privalumus ir tikėjimą galimybėmis ir drąsa jomis pasinaudoti. Taip kad ryžkis ir tu išeiti puikų vasaros vakarą be kelnaičių.

Norit pasakyti, kad tam reikia drąsos ir ryžto? Kurgi ne. Turėtų būti įsteigta nominacija ''Už ypatingą drąsą ir ryžtą'' Neįkalbinėkit, neisiu į gatvę be kelnaičių - man su galva ir jausmais viskas tvarkoj, tad kelnaitės nevaržo.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/10 20:14:53 20:14:53

Nejaugi? Vadinasi, man su galva negerai? O kodėl VSD nepranešei? Ar seniai, Lady Scorpio, tai pastebėjai?
Bet visgi žodžiai tau, kad užmigtum šiąnakt drąsi su kelnaitėm:
R.M. Rilke
Žodžiai, kad užmigtum

Norėčiau ką nors liūliuoti, pabūti kam nors draugu.
Tave, lyg lopšy užklotą, lydėt į miegus iš miegų.
Norėčiau tik vienas žinot namuos, kad naktį buvo vėsu.
Norėčiau klausytis miškų tolumos, tavęs ir pasaulių visų.
Susišaukia laikrodžiai dūžiais. Gilus man verias laikų šulinys.
Praeina gatve prašalaitis vėlus ir svetimus lodo šunis.
Paskui bus tyla. Ant tavęs išsiskleis mano akys tamsoj ir budės,
ir švelniai laikys tave, ir paleis jeigu daiktas koks sujudės.

Iliuziją vertė A. Gailius

Lady_scorpio

L

76 įrašai

2011/04/10 20:41:54 20:41:54

Lelis Borgia: Nejaugi? Vadinasi, man su galva negerai? O kodėl VSD nepranešei? Ar seniai, Lady Scorpio, tai pastebėjai?
Bet visgi žodžiai tau, kad užmigtum šiąnakt drąsi su kelnaitėm:
R.M. Rilke
Žodžiai, kad užmigtum

Norėčiau ką nors liūliuoti, pabūti kam nors draugu.
Tave, lyg lopšy užklotą, lydėt į miegus iš miegų.
Norėčiau tik vienas žinot namuos, kad naktį buvo vėsu.
Norėčiau klausytis miškų tolumos, tavęs ir pasaulių visų.
Susišaukia laikrodžiai dūžiais. Gilus man verias laikų šulinys.
Praeina gatve prašalaitis vėlus ir svetimus lodo šunis.
Paskui bus tyla. Ant tavęs išsiskleis mano akys tamsoj ir budės,
ir švelniai laikys tave, ir paleis jeigu daiktas koks sujudės.

Iliuziją vertė A. Gailius

Pastebėjau ką? Jūs be kelnaičių? Mamma mia Nepastebėjau. Laimei (o varge?)

Drąsi aš tiek su kelnaitėm, tiek be kelnaičių. Bet miegu tai be kelnaičių. Tikiuosi, tie A. Gailiaus išversti žodžiai vis tiek tinka. Ačiū. Myliu. R. M. Rilkę. Ramios nakties.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/11 04:24:51 04:24:51

„Du, Lady Scorpio, ich glaub dir hundert Lügen,
viel zu schön, um wahr zu sein.
Und hast du mir was verschwiegen,
Dir fallen tausend Gründe ein.
Deine Märchen kriegen Flügel,
holen das Blau vom Himmel her.
Du, Lady Scorpio, ich glaub dir hundert Lügen
und das fällt mir gar nicht schwer“- tai ne vargas ir ne R.M.Rilkė, tai suderinta kitoms, bet tinka ir Jums

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/14 06:39:43 06:39:43

Lelis Borgia: Raskite būda įvykdyti savo užduotis ir lėkdamos gatve be kelnaičių. Moters švelnumas - nuostabi savybė: nėra nieko stipresnio už jos švelnumą ir nieko švelnesnio už tikrąją jos meškutės tvirtybę. Prasidės tyras gyvenimas suradus pusiausvyrą – aukščiausią palaimą tau. Ir jokia tai ne psichologinė problema, o tikėjimas naujomis galimybėmis ir drąsa jomis pasinaudoti.

Suras meskutes gauruotos savo uzduotis geguze lekdamos gatve be kelnaiciu. Diena ir nakti, prasides tyras gyvenimas, ko daugiau reik.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/15 10:02:34 10:02:34

Nu to tak jak na Litwe!

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/15 14:43:03 14:43:03

Lelis Borgia: Meškutė – nerami moters vietelė, norinti įminti mįslę. „Užmink man mįslę“- puikus Tillie Olsen romanas. Jis tau padėtų surasti kilmingų draugų ir pagauti amžinąsias vertybes. Bėgsi, lėksi pakol suprasi, kad gyvenimas - džiaugsmas. Suprasi, kad kiekvieną kartą, kai tik nepaklusi savo vidiniam balsui, jausiesi netekusi energijos, jėgų, jausies taip, lyg būtų mirusi tavo siela, o tu šito taip nenori, ypač gegužį, ypač vasarą. Jus šaukia svarbios moteriškos priežastys: išsilavinimas, vaikų auklėjimas, meilė, neapykanta, pavydas, saldus kerštas, žmogžudysčių, smurto ir skurdo panaikinimas. Ir ne tik šios. Jus šaukia balsai, kurie reiškia meilę, palaimą, draugystę, darbą, pasiaukojimą ir mirtį. Raskite būda įvykdyti savo užduotis ir lėkdamos gatve be kelnaičių. Moters švelnumas - nuostabi savybė: nėra nieko stipresnio už jos švelnumą ir nieko švelnesnio už tikrąją jos meškutės tvirtybę. Prasidės tyras gyvenimas suradus pusiausvyrą – aukščiausią palaimą tau. Ir jokia tai ne psichologinė problema, o tikėjimas naujomis galimybėmis ir drąsa jomis pasinaudoti.

Ar tai čia tas romanas apie meškutę?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume