Maniskis man yra graziausias pasaulyje:).Bet is pradziu taip nemaniau, zinoma. Dabar matau kitu zvilgsniu.Pati save laikau simpatiska,savita, bet ne katalogo grazuole - velgi kaip kas mato:).

Svetlana
2011/02/22 18:28:32 18:28:32
Maniskis man yra graziausias pasaulyje:).Bet is pradziu taip nemaniau, zinoma. Dabar matau kitu zvilgsniu.Pati save laikau simpatiska,savita, bet ne katalogo grazuole - velgi kaip kas mato:).
ieva
2011/02/22 19:41:12 19:41:12
Taigi, Svetlana savo pavyzdžiu patvirtino - sekasi tik lieknoms. Ką gi, teks važiuoti į Indiją, ten dar mėgstamos stambesnės
ieva
2011/02/22 19:57:16 19:57:16
na ka jus cia vienu pavyzdziu jau etiketes klijuojate ,gal vienai laiknai ir pasiseke
Svetlana
2011/02/22 20:13:25 20:13:25
Ot dabar tik mano pavyzdys ir svarbus? Sekasi visokioms,ne nuo svorio priklauso gi.
ieva
2011/02/22 20:46:21 20:46:21
idomu, ar daug cia tokiu vyresniu 50 kg serianciu yra?
ieva
2011/02/22 21:10:07 21:10:07
Jauciu manes klausia. Suradau ir ne viena norinti draugauti. Gal is DP ir maziau (cia aplamai maziau bendraujanciu), bet is kitu svetainiu taip. Nei as liekna nei ka, greiciau apkunoka (15kg per daug). Bet kadangi jauciuosi grazi, tai ir esu grazi ne tik sau, bet ir vyrams.
Studentė
2011/02/23 02:06:57 02:06:57
Dabar keli žodžiai apie autorę (nes ji čia įdomiausia). Labai abejoju kad ji rašo nuoširdžiai, tikėtina kad čia koks šmikis apsimeta neitin protinga mergina ir kikena sulaukęs tokių įdomių patarimų, mokymų, pastabų. Aš taip pat smagiai pakikenau:)
Visų pirma, aš, Vaidukai, ne šmikė, o jauna mergina. Ir nieko nesugalvojau, ir negaliu aš sverti 55 kg, nes kai tiek sveriau, atsirado su sveikata problemu, pradėjau jausti silpnumą, buvo trumpam sutrikusios mėnesinės ir pan. Nors taves asmeniskai nepazįstu ir nzn, gal tikrai galetum duoti naudingu patarimu apie mityba, nors is tikruju maitinuosi irgi pagal taisykles, stengiuosi nuo septiniu vakaro nieko nevalgyti, derinu maista (nevalgau mesos su bulvem) na ir pan., dar zadu propaguoti dieta pagal kraujo grupe. Neįsizeiskit dėl tos temos, svoris visada buvo aktualu, as ir uzvedziau tema, nes sulaukiau patyciu, tai noriu suprast, ka zmones galvoja, nes kaip jau ne karta rasiau ir pati save laikau normalia. Siaip tai kurios, galvojat, kad turit problemu su vaikinais del svorio, tai yra ne tiesa, nes svarbu ir tai kaip bendrauji su vaikinais, kiek pastangu idedi ir pan.
bailamorena
2011/02/23 07:47:39 07:47:39
Tu ka??? tavo idealus svoris. IDEALUS. As 174, ir sveriu 60 kg. Ir manau, kad salia esanciam vyrui noretusi, kad buciau putlesne, nes sonkaulius galima skaiciuoti.. Kur dar liesesne? Mylek save tokia, kokia esi, ir tave pamils... Ot merginos su tuo svoriu, tikrai perlenkei lazda...
imb
2011/02/23 11:57:25 11:57:25
Žinoma, nutukusios ir apsileidusios moterys yra pykinančiai šlykščios ir kelia nemalonias emocijas, ką jau ten kalbėti apie mylėjimasį su tokiais begemotais... Baisu, kad tokie nutukę žmonės apskritai nesigėdi lįsti į viešumą ir savo neestetiška išore gadina gerą nuotaiką kitiems. Ar tokio atsakymo tikėjotės, mielosios?
O iš tiesų, tai štai ką pasakysiu - visos moterys, kurios nepiktnaudžiauja kosmetika, laikosi elementarių higienos reikalavimų ir skoningai moteriškai rengiasi yra nuostabios. O ypač yra nuostabios tos, kurios nekompleksuoja dėl savo išorės, yra patenkintos savo kūnu ir nesistengia jo keisti pagal kažkokias įsisvaizduojamas madas. O kalbant apie apkūnumą?.. Gydytojai anatomai sako, kad liauną paauglės sudėjimą išlaiko tik 10 procentų subrendusių moterų ir taip yra gamtos surėdyta. Vadinasi - paauglėms norma yra būti gazelėmis, o brandžioms moterims norma yra turėti didesnius ar mažesnius apvalumus. Ir tai yra nuostabu. Dar nuostabiau galėtų būti, jei visos moterys tai suprastų ir sureikšmindamos laikmečio madą neprisivarytų sau kompleksų. Žinoma, faktas ir tai, kad nuostabi apkūni moteris niekad netiks skustam treninginiui, nes nesiderins prie jo bmw. Tačiau visiems kitiems tokia moteris bus geidžiamiausias variantas. Vėl gi - tik tuo atveju, jei jinai mylės save tokią, kokia yra.
Studentė
2011/02/24 15:19:30 15:19:30
Dėl kosmetikos norėjau paklausti, buvo komentaras, kad kai kuriem vyram nepatinka, kai mergina naudoja daug kosmetikos. Na as asmeniskai, tai kosmetika naudoju, na aisku su saiku, bet be jos neisivaizduoju savęs, nes mano veido bruozai labai svelnūs, blakstienos sviesios, na ir turi butinai dazytis, tada tikrai geriau atrodau:) Esu girdejus is vaikinu, kad vieniems lb patinka pasidaziusios, bet esu girdejusi is keleto pazįstamų vaikinų, kad jiems geriau merginos, kurios visai nesidazo. Kokia vaikinu nuomone apie tai?