Svečias: Noriu paklausti ar tos vienisos moterys ,kurios cia rado sau vyrus ,ar taip labai jau plonos buvo? Gerbiama Svetlana ir Ledi Skorpione gal irgi nebuvo tokios kudutes ,o rado gerus zmones,. Ir dar noriu paklausti ar tik grazuoles cia susiranda ar kitom tikrai nera jokiu sansu? Aciu uz informacija.
Turiu prisipazinti kad mano ugis 161cm, o svoris 52kg. Anketoje pazymejau kad esu liekna.Bet kiek man buvo juoko kai vienas vyrukas paziurejes i mano nuotrauka mandagiai parase: Atleiskite, as lieknuma kitaip suprantu". Dave suprasti kad esu stora! Nuotraukoje buvau prisitupusi, tad kiek stambesne atrodziau. Na, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. Mielosios, gal pasistenkite nebegalvoti apie savo kg, sakoma kai perdaug neimi i galva, sekasi geriau ir svorio nusimesti, ir drauga susirasti. Turiu pazistamu stambiu moteru, turinciu vyrus, draugus - nera viskas taip blogai . Mano brolio drauge, su kuria jis susipazino kazkurioje svetaineje, vyresne uz ji 6 metais, ir apkuni, o jie kartu jau bemaz 5 metai. O jei sustambesiu ir mane del to paliks ar priekaistaus vyras, gyventi neduos (pazistu ir tokia seima) - tai kam tada tokio vyro reikia? SANSAI VISADA YRA.