Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Su kokio svorio mergina mylėtumėtės

Su kokio svorio mergina mylėtumėtės

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 14:02:46 14:02:46

Piktzole33: na va...paskaitinejau cia truputi ir supratau,kad apkunios moterys yra baisu,slykstu,nenormalu..kad tokioms,kaip as aplamai neverta gyventi...o tik sportuoti,skaiciuoti kalorijas...ir sedet kazkur pasislepus,kol nepasieksi to skaiciaus ant svarstykliu,pagal kuri tave jau laikys zmogumi,o ne begemotu,lasininiu ar dar kaip...tai gal skelbkit genocida apkunioms MOTERIMS? nes vyru niekas taip del apkunumo neuzgaulioja :

Sveika, nereikia visko suprasti rimtai ir imti i galva, vardindamas lasininius ir banginius dalyvis norejo mane nuraminti:) be to kaip jau isitikinau, jis tikrai neisreiskė visų vyru nuomones, nes daugiausiai vyru sake, kad jiems svoris sekso metu nera svarbu ir svarbiausiai moteryse dvasiniai dalykai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 16:12:07 16:12:07

Svečias:
Piktzole33: na va...paskaitinejau cia truputi ir supratau,kad apkunios moterys yra baisu,slykstu,nenormalu..kad tokioms,kaip as aplamai neverta gyventi...o tik sportuoti,skaiciuoti kalorijas...ir sedet kazkur pasislepus,kol nepasieksi to skaiciaus ant svarstykliu,pagal kuri tave jau laikys zmogumi,o ne begemotu,lasininiu ar dar kaip...tai gal skelbkit genocida apkunioms MOTERIMS? nes vyru niekas taip del apkunumo neuzgaulioja :

Sveika, nereikia visko suprasti rimtai ir imti i galva, vardindamas lasininius ir banginius dalyvis norejo mane nuraminti:) be to kaip jau isitikinau, jis tikrai neisreiskė visų vyru nuomones, nes daugiausiai vyru sake, kad jiems svoris sekso metu nera svarbu ir svarbiausiai moteryse dvasiniai dalykai.

Sako ir sako daugybę kartų, ir užgaulioja. Visa tai šiame forume. Man tik kartais įdomu -ar tyčia, ar tikrai taip galvoja? Gal ir tikrai, nors į akis niekada negirdėjau ir gerbėjų turiu. Bet paskaičius čia, atrodo, kad ūgis+ 10-15 kg reiškia, kad iš karto geriau nusišauti (kalbu ne apie jaunikles, o kiek vyresnes moteris).
Ir temų pavadinimai patys ką sako:"Ji stora", "su kokio svorio mergina mylėtumėtės?" Didesnį absurdą sunku sugalvoti. Gal žmonės prieš seksą pasilipa ant svarstyklių ir pasitikrina? O jei viskas buvo gerai ir truputį priaugai?
Žodžiu, paskutiniu metu forume vien "fizinės" temos. Ar tai reiškia, kad esam visiški bedvasiai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 16:47:25 16:47:25

Noriu paklausti ar tos vienisos moterys ,kurios cia rado sau vyrus ,ar taip labai jau plonos buvo? Gerbiama Svetlana ir Ledi Skorpione gal irgi nebuvo tokios kudutes ,o rado gerus zmones,. Ir dar noriu paklausti ar tik grazuoles cia susiranda ar kitom tikrai nera jokiu sansu? Aciu uz informacija.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 17:00:16 17:00:16

Taip, įdomu būtų sužinoti, ar nors viena moteris, kurios svoris nebuvo idealus, rado sau draugą čia?
Dėl Svetlanos atsakymo suabejočiau, nes jos pasisakymai labai panašūs į agitaciją visada, todėl manau, kad ir dabar būtų atsakymas -taip, aš turiu (turėjau) viršsvorio, bet čia sutikau draugą. (Labai atsiprašau, jei įžeidžiau, bet įspūdis toks, kad tai nėra realus žmogus su realia istorija, o tik sukurtas teigiamas personažas dvasiai palaikyti. Čia tik mano nuomonė).

Subrendęs meilei

S

92 įrašai

2011/02/22 17:03:48 17:03:48

Visų pirma atsakysiu į klausimą,ne svoryje esmė, meilei, tuo labiau seksui kilogramai netrukdo. Netgi priešingai, moterys turinčios kelis papildomus kilogramus man atrodo aistringesnės, labiau padūkusios, drąsesnės:)
Dabar keli žodžiai apie autorę (nes ji čia įdomiausia). Labai abejoju kad ji rašo nuoširdžiai, tikėtina kad čia koks šmikis apsimeta neitin protinga mergina ir kikena sulaukęs tokių įdomių patarimų, mokymų, pastabų. Aš taip pat smagiai pakikenau:)
Tačiau jeigu tu išties tikra, tai nustok girtis kad turi galimybes, perki brangius rūbus, daraisi įvairias grožio procedūras, esi išsilavinus (kuo labai abejoju) nes tai daugiau negu kvaila. Visa tai rodo, kad tu labai rūpiniesi savo išvaizda, o koks rezultatas? Nei tu pati, nei tavo vaikinai nėra tavo išvaizda patenkinti. Taigi viskas ką darai - šuniui ant uodegos.
Šiaip tavo svoris kaip ir normalus, sunku aišku pakomentuoti tavęs nemačius. Bet kaip žmogus šiek tiek nusimanantis apie sportą įvertinęs tavo ūgį, tai kad sportuoji, prisižiūri maistą turėtai sverti apie 53-55 kg. Net neabejoju, kad dėl to kalti tavo maitinimosi įpročiai. Žinok svarbu ne tik ką valgai, bet ir kaip, kada. Kreipkis padėsiu, šitoj sritį aš labai kompetetingas:)

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/22 18:07:39 18:07:39

Svečias: Noriu paklausti ar tos vienisos moterys ,kurios cia rado sau vyrus ,ar taip labai jau plonos buvo? Gerbiama Svetlana ir Ledi Skorpione gal irgi nebuvo tokios kudutes ,o rado gerus zmones,. Ir dar noriu paklausti ar tik grazuoles cia susiranda ar kitom tikrai nera jokiu sansu? Aciu uz informacija.

Turiu prisipazinti kad mano ugis 161cm, o svoris 52kg. Anketoje pazymejau kad esu liekna.Bet kiek man buvo juoko kai vienas vyrukas paziurejes i mano nuotrauka mandagiai parase: Atleiskite, as lieknuma kitaip suprantu". Dave suprasti kad esu stora! Nuotraukoje buvau prisitupusi, tad kiek stambesne atrodziau. Na, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. Mielosios, gal pasistenkite nebegalvoti apie savo kg, sakoma kai perdaug neimi i galva, sekasi geriau ir svorio nusimesti, ir drauga susirasti. Turiu pazistamu stambiu moteru, turinciu vyrus, draugus - nera viskas taip blogai . Mano brolio drauge, su kuria jis susipazino kazkurioje svetaineje, vyresne uz ji 6 metais, ir apkuni, o jie kartu jau bemaz 5 metai. O jei sustambesiu ir mane del to paliks ar priekaistaus vyras, gyventi neduos (pazistu ir tokia seima) - tai kam tada tokio vyro reikia? SANSAI VISADA YRA.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 18:10:37 18:10:37

svetlana:
Svečias: Noriu paklausti ar tos vienisos moterys ,kurios cia rado sau vyrus ,ar taip labai jau plonos buvo? Gerbiama Svetlana ir Ledi Skorpione gal irgi nebuvo tokios kudutes ,o rado gerus zmones,. Ir dar noriu paklausti ar tik grazuoles cia susiranda ar kitom tikrai nera jokiu sansu? Aciu uz informacija.

Turiu prisipazinti kad mano ugis 161cm, o svoris 52kg. Anketoje pazymejau kad esu liekna.Bet kiek man buvo juoko kai vienas vyrukas paziurejes i mano nuotrauka mandagiai parase: Atleiskite, as lieknuma kitaip suprantu". Dave suprasti kad esu stora! Nuotraukoje buvau prisitupusi, tad kiek stambesne atrodziau. Na, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. Mielosios, gal pasistenkite nebegalvoti apie savo kg, sakoma kai perdaug neimi i galva, sekasi geriau ir svorio nusimesti, ir drauga susirasti. Turiu pazistamu stambiu moteru, turinciu vyrus, draugus - nera viskas taip blogai . Mano brolio drauge, su kuria jis susipazino kazkurioje svetaineje, vyresne uz ji 6 metais, ir apkuni, o jie kartu jau bemaz 5 metai. O jei sustambesiu ir mane del to paliks ar priekaistaus vyras, gyventi neduos (pazistu ir tokia seima) - tai kam tada tokio vyro reikia? SANSAI VISADA YRA.

nu va.. del to ir rado vyra ,kad liekna , o druckem jokiu sansu...

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 18:17:02 18:17:02

Svečias: Taip, įdomu būtų sužinoti, ar nors viena moteris, kurios svoris nebuvo idealus, rado sau draugą čia?
Dėl Svetlanos atsakymo suabejočiau, nes jos pasisakymai labai panašūs į agitaciją visada, todėl manau, kad ir dabar būtų atsakymas -taip, aš turiu (turėjau) viršsvorio, bet čia sutikau draugą. (Labai atsiprašau, jei įžeidžiau, bet įspūdis toks, kad tai nėra realus žmogus su realia istorija, o tik sukurtas teigiamas personažas dvasiai palaikyti. Čia tik mano nuomonė).

Miela(s) Svecias, nuosirdziai uztikrinu jus , kad esu visiskai tikra su realia istorija. Ir dargi esu vidutinio svorio ar netgi liekna.Nes isgalvoti personaza dvasiai palaikyti gal per daug altruistiska musu laikais, kai nemazai nusivylusiu zmoniu ta dvasia nori kaip tik nusmukdyti (atsiprasau,niekam konkreciai netaikau). Be to, kiekienas dazniauiai rupinasi savimi..Kai esi laimingas, norisi aplink save matyti tokius pat laimingus ar besiekiancius laimes zmones. Norisi kad visi kas iesko, zinotu kad surasti IMANOMA. Jau nuo mazens norejau kad visi zmones butu laimingi-pasaulis tuomet grazesnis.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/22 18:17:57 18:17:57

Svečias:
Svečias: Taip, įdomu būtų sužinoti, ar nors viena moteris, kurios svoris nebuvo idealus, rado sau draugą čia?

Miela(s) Svecias, nuosirdziai uztikrinu jus , kad esu visiskai tikra su realia istorija. Ir dargi esu vidutinio svorio ar netgi liekna.Nes isgalvoti personaza dvasiai palaikyti gal per daug altruistiska musu laikais, kai nemazai nusivylusiu zmoniu ta dvasia nori kaip tik nusmukdyti (atsiprasau,niekam konkreciai netaikau). Be to, kiekienas dazniauiai rupinasi savimi..Kai esi laimingas, norisi aplink save matyti tokius pat laimingus ar besiekiancius laimes zmones. Norisi kad visi kas iesko, zinotu kad surasti IMANOMA. Jau nuo mazens norejau kad visi zmones butu laimingi-pasaulis tuomet grazesnis.

Cia buvo mano:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 18:21:51 18:21:51

o kazi kitos irgi cia labai grazios ir labai lieknos ,kurios susirado? o ir tie vyrai kurie susipazista ar jie yra labai isvaizdus man idomu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume