Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mylimas zmogus nebenori sekso.

Mylimas zmogus nebenori sekso.

Gabuciukas

G

71 įrašai

2010/09/26 10:51:48 10:51:48

Papasakosiu nuo pradziu.
Jis buvo mergisius, sekso masina. Jis man buvo pirmasis. Buvo isdaves mane kelis kart. Atleidau (kalta - zinau). Kartu esame metus ir pora menesiu. Pries menesi apsigyvenome kartu. Jis pries pora menesiu isvaziavo i Anglija, as po menesio atvaziavau pas ji. Tris dienas mylejomes, viskas buvo gerai, taciau dabar nezinau kas nutiko.
Pirmiausia sake, kad pavarges po darbo (suprantama, 12 valandu sunkaus darbo). Veliau, gavo laisvu dienu darbe, pasiteisinimas buvo, kad nenori. Poto moteriskos ligos. Veliau mano problemos su sveikata, bet buvau ir esu visiskai pajegi myletis. O jis - nenori. Kaip suprasti? Jis teisinasi kad nenori sekso ne su manimi, o apskritai nenori sekso. Kitos moters nera. Lietuvoje myledavomes jei pavykdavo i diena po 2-3 kartus.o cia po 2 savaites nesimylim. Ka daryt, kaip sukelt jam aistra?

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/09/26 12:08:32 12:08:32

ojjojoi
Visų pirma, manau, tu nežmoniškai įsiutusi ant jo, tiek už praeitį, tiek už dabartį ir sekso tiesiog reikalauji - vien kokiais epitetais jį apibėrei. Koks blogietis jis tau beatrodytų - jis vistiek tai jaučia. O žmonės nemėgsta spaudimo

Jei yra kita moteris - anksčiau ar vėliau paaiškės. Ir nelabai ką tai keičia.

O ką tau daryti? Nori - būk pikta nekalta mergaitė, kurią suviliojo blogietis sekso mašina. Jei taip tęsi - po to turėtų sekti "suviliojo ir paliko".

O nori - subręsk, pereik į aukštesnį lygį ir būk moterimi.
Nuleisk savo garą, nepasitenkinimą kažkur kitur ir kurk santykius, kurie remiasi ne vien aistra. Ir... suviliok jį, o ne tikėkis, kad čia tavęs turi siekti visą laiką. Santykiai - tai ping-pongas. Dabar kamuoliukas tavo pusėje.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/26 14:20:22 14:20:22

gal nenori ,,bėdos'' prisidaryt o su apsauga neįdomu juokauju žinoma!

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/26 14:33:46 14:33:46

o tu kanors apart sekso dar zinai?

Gabuciukas

G

71 įrašai

2010/09/26 15:01:20 15:01:20

Pasileidusi: ojjojoi
Visų pirma, manau, tu nežmoniškai įsiutusi ant jo, tiek už praeitį, tiek už dabartį ir sekso tiesiog reikalauji - vien kokiais epitetais jį apibėrei. Koks blogietis jis tau beatrodytų - jis vistiek tai jaučia. O žmonės nemėgsta spaudimo

O ką tau daryti? Nori - būk pikta nekalta mergaitė, kurią suviliojo blogietis sekso mašina. Jei taip tęsi - po to turėtų sekti "suviliojo ir paliko".

Nuleisk savo garą, nepasitenkinimą kažkur kitur ir kurk santykius, kurie remiasi ne vien aistra. Ir... suviliok jį, o ne tikėkis, kad čia tavęs turi siekti visą laiką. Santykiai - tai ping-pongas. Dabar kamuoliukas tavo pusėje.

Esme ta, kad kai jam reikejo sekso, daviau noriu to ar nelabai. Aisku, atleidau isdavystes, bet nepamirsau. Taciau nebeprikaisioju, nera tikslo. Pati matau kad kitos jis neturi. Pyktis ima nebent del to, kad sugebejo patenkint ne viena mergina, tam , kad mane isduotu, o nesugeba patenkint manes. Anksciau budavo kad lovoj visad jis stengiasi, o dabar stengiuosi as, ir tai - nevisada gaunu ko noriu ar ko reikia. Viskas atsimusa tarsi i siena. Nebesibuciuojam, nesiglamonejam. sunku..

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/26 15:21:22 15:21:22

na tai i darba eik, knyga paskaityk... daugiau neturi kuo uzsiimti apart sekso? moterys greit atsibosta, kai nieko negali vyrui duoti daugiau nei seksas.

Gabuciukas

G

71 įrašai

2010/09/26 15:47:59 15:47:59

Svečias: na tai i darba eik, knyga paskaityk... daugiau neturi kuo uzsiimti apart sekso? moterys greit atsibosta, kai nieko negali vyrui duoti daugiau nei seksas.

Ir dirbu, ir knyga paskaitau, nepergyvenk. Atrodo, moteris nori sekso - oho, tragedija, ji daugiau nieko nezino, taip? o vyras nori sekso - tai cia normalu. Kvaila poziuri cia isdestei. Moterys kaip ir vyrai turi tokia pat teise noreti sekso. Ir cia tik Tavo nuomone, kad matai, as daugiau nieko negaliu duot apart sekso. Klysti.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/09/26 15:56:02 15:56:02

Gabuciukas:
Pasileidusi: ojjojoi

Esme ta, kad kai jam reikejo sekso, daviau noriu to ar nelabai. Aisku, atleidau isdavystes, bet nepamirsau. Taciau nebeprikaisioju, nera tikslo. Pati matau kad kitos jis neturi. Pyktis ima nebent del to, kad sugebejo patenkint ne viena mergina, tam , kad mane isduotu, o nesugeba patenkint manes. Anksciau budavo kad lovoj visad jis stengiasi, o dabar stengiuosi as, ir tai - nevisada gaunu ko noriu ar ko reikia. Viskas atsimusa tarsi i siena. Nebesibuciuojam, nesiglamonejam. sunku..

Tikrai kad sunku kai tokios mintys sukasi Ir atstumta ir išduota ir negaunanti, ko jautiesi turinti teisę reikalauti (būtent, reikalauti) ir dar velniava..
tiesiog - pristabdyk arklius ir pagalvok - ko tu dar nori pati sau viena, be jo. Svečias teisingai sako. Kai įsikabini ragais ir nagais, o vyras tampa vieninteliu tavo pašnekovu ir linksmintoju - įsigrįsta. Užsiimk pati savimi. O po to - santykiai pasitaisys arba ne, seksas sugrįš arba ne. Neforsuok.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/09/26 15:58:41 15:58:41

Gabuciukas:
Svečias: na tai i darba eik, knyga paskaityk... daugiau neturi kuo uzsiimti apart sekso? moterys greit atsibosta, kai nieko negali vyrui duoti daugiau nei seksas.

Ir dirbu, ir knyga paskaitau, nepergyvenk. Atrodo, moteris nori sekso - oho, tragedija, ji daugiau nieko nezino, taip? o vyras nori sekso - tai cia normalu. Kvaila poziuri cia isdestei. Moterys kaip ir vyrai turi tokia pat teise noreti sekso. Ir cia tik Tavo nuomone, kad matai, as daugiau nieko negaliu duot apart sekso. Klysti.

aj, nesišakok, ne tą svečias sakė, mano manymu.

seksas - ne teisė

pasikartosiu - buksuoja jūsų santykiai. ir kuo daugiau spausi, nes "turi tokią teisę" - tuo labiau buksuos.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/26 16:27:35 16:27:35

Tas svečias tai aš:)
Ir lieku prie savo nuomonės: užsiimk kuo nors, kad ne vien apie seksą galvotum. Seksas - tik santykių dalis, be jų dar yra ir daug ko kito. Be to - seksas ne duodamas ir gaunamas, o žmonės mylisi, jeigu ką...
Ir išgirsk protingus Pasileidusios žodžius...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume