Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mylimas zmogus nebenori sekso.

Mylimas zmogus nebenori sekso.

Gabuciukas

G

71 įrašai

2010/09/26 16:44:05 16:44:05

buv.Ugnelė: Tas svečias tai aš:)
Ir lieku prie savo nuomonės: užsiimk kuo nors, kad ne vien apie seksą galvotum. Seksas - tik santykių dalis, be jų dar yra ir daug ko kito. Be to - seksas ne duodamas ir gaunamas, o žmonės mylisi, jeigu ką...
Ir išgirsk protingus Pasileidusios žodžius...

Nu gal ir teisios, bet kai pamatai, kad zmogus su kuriuo anksciau budavo taip gera, dabar viskas apsiverte aukstyn kojom. nu nebezinau ka daryt.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/26 17:25:28 17:25:28

Dažnai, kai žmonės apsigyvena kartu, atsiranda rutina, pamatai tą kitą žmogų kasdienį, nepapuoštą, su visom jo nuotaikų kaitom, ligom ir t.t. Ir jei žmonių santykiai rėmėsi tik seksu, viskas pradeda greitai ristis nuokalnėn žemyn. Kai bus jausmai, kai tu jam būsi įdomi ir kaip žmogus (dėl to ir sakau - užsiimk savim, dirbk, skaityk, tobulėk kaip asmenybė), tada gal jis pamatys tavyje kai ką daugiau, nei sekso partnerę, atsiras kitoks potraukis...

O beje, gyvenimas yra labai banguotas... Kas šiandien yra, dažnai rytoj jau kitaip.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/09/26 17:27:05 17:27:05

Jei tu su juo tik mėnesį gyveni (nes taip supratau iš aprašymo) - ar ne per anksti darai tragediją?

Gabuciukas

G

71 įrašai

2010/09/26 18:25:38 18:25:38

buv.Ugnelė: Dažnai, kai žmonės apsigyvena kartu, atsiranda rutina, pamatai tą kitą žmogų kasdienį, nepapuoštą, su visom jo nuotaikų kaitom, ligom ir t.t. Ir jei žmonių santykiai rėmėsi tik seksu, viskas pradeda greitai ristis nuokalnėn žemyn. Kai bus jausmai, kai tu jam būsi įdomi ir kaip žmogus (dėl to ir sakau - užsiimk savim, dirbk, skaityk, tobulėk kaip asmenybė), tada gal jis pamatys tavyje kai ką daugiau, nei sekso partnerę, atsiras kitoks potraukis...

O beje, gyvenimas yra labai banguotas... Kas šiandien yra, dažnai rytoj jau kitaip.

Bet negi ta rutina atsirado po triju dienu? Budavo, kol buvom Lietuvoj, praleisdavom po 3-5 dienas kartu. nieko panasaus nebudavo. As nesakau kad musu santykiai remiasi tik seksu. Ne. Yra buitis, yra pokalbiai (buvo, nes ir ju nebera). nebezinau ka daryt, stengiuosi visaip ji sudominti, galbut jam problemos viska uzgozia? nebezinau ka daryt...

Svetlana

S

980 įrašai

2010/09/27 01:16:59 01:16:59

O gal ji taip paveike uzsienis? Adaptacija, nostalgija, naujas darbas, nauja kalba etc - tai kelia nemenka stresa ir kiekvienas gali reaguoti savaip.As pati dabar uzsienyje gyvenu, zinau...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/27 05:38:39 05:38:39

Cia kaip narciziskai asmenybei erdves ir laiko pritruko.
Vienok. Dejosi ko neesa. Uzkariavo, tikslo neliko.

Sekso manjakui dvi savaites sekso nereik

"Teisingai" mergaite, i kaire. Mazu bus nelengva.

Serbentautas

S

1 įrašai

2010/09/27 12:57:18 12:57:18

Tikrai jo nespausk, gal zmogus is tikruju pervarges, pabandykite ramiai pasikalbeti arba pasiulyk jam isbandyti ka nors nauja arba tai ka jis labaisuiai megsta sekse

Garbana4

G

16 įrašai

2010/09/27 13:16:31 13:16:31

Gabuciukas: Papasakosiu nuo pradziu.
Jis buvo mergisius, sekso masina. Jis man buvo pirmasis. Buvo isdaves mane kelis kart. Atleidau (kalta - zinau). Kartu esame metus ir pora menesiu. Pries menesi apsigyvenome kartu. Jis pries pora menesiu isvaziavo i Anglija, as po menesio atvaziavau pas ji. Tris dienas mylejomes, viskas buvo gerai, taciau dabar nezinau kas nutiko.
Pirmiausia sake, kad pavarges po darbo (suprantama, 12 valandu sunkaus darbo). Veliau, gavo laisvu dienu darbe, pasiteisinimas buvo, kad nenori. Poto moteriskos ligos. Veliau mano problemos su sveikata, bet buvau ir esu visiskai pajegi myletis. O jis - nenori. Kaip suprasti? Jis teisinasi kad nenori sekso ne su manimi, o apskritai nenori sekso. Kitos moters nera. Lietuvoje myledavomes jei pavykdavo i diena po 2-3 kartus.o cia po 2 savaites nesimylim. Ka daryt, kaip sukelt jam aistra?

Na gal ir rutina, gal jausmai atšalo, bet yra ir kitokių priemonių. Pačiai būti geros nuotaikos, sutikti mylimą su šypsena. Atsipalaiduoti, panaudoti afrodiziakų, po vonios pvz. kvapiuojų aliejuku išsitepti kūną. Asmeniškai man kažkada padėdavo levandų kvapo, suveikdavo 100 procentu, vyras net ir nesuprasdavo, kas atsitiko, juk sako nenorėjau. Tiktai reikia pasiskaitinėti ir vartojant nepadauginti.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/27 13:29:02 13:29:02

Kažkodėl man atrodo, kad kai nebetraukia žmogus, aliejai nebepadeda. Nėriniuoti apatiniai taip pat.
Na, geriausiu atveju - tai vienkartinė pagalba.
Spiečiamas į kampą žmogus paprastai lenda po šluota.
Leisk jam laisvai kvėpuoti. Kai pats norės - ateis.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/27 14:04:29 14:04:29

Buv.Ugnelė: Kažkodėl man atrodo, kad kai nebetraukia žmogus, aliejai nebepadeda. Nėriniuoti apatiniai taip pat.
.

kitoje temoje buvau kitos nuomones. Juk buvo laikas kai visa tai veze?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume