Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mielos Damos, su kokiais apatiniais vyrai Jums seksualiausi?

Mielos Damos, su kokiais apatiniais vyrai Jums seksualiausi?

Bijaibijoti

B

26 įrašai

2010/08/18 17:15:27 17:15:27

tindi rindi:
Bijaibijoti: Su švariais!!! Buvo keletas kartų kai, nuėmus vyrukui apatinius, radau ten..."prirūdijusį" klyną. Brrrrrr Nežinau kodėl, bet mano gyvenime pasitaikė ne vienas, kuris žiūrėjo į mane lyg į ufonautę, kai jam aiškinau, kad vyrai, lygiai taip pat kaip moterys, PRIVALO savo apatinį trikotažą keisti kas dieną

Nu ko as galiu pasakyt ? Toks toki traukia

O apie priešybių trauką girdėti neteko?

tindi rindi

T

2 įrašai

2010/08/18 20:41:51 20:41:51

Bijaibijoti:
tindi rindi:
Bijaibijoti: Su švariais!!! Buvo keletas kartų kai, nuėmus vyrukui apatinius, radau ten..."prirūdijusį" klyną. Brrrrrr Nežinau kodėl, bet mano gyvenime pasitaikė ne vienas, kuris žiūrėjo į mane lyg į ufonautę, kai jam aiškinau, kad vyrai, lygiai taip pat kaip moterys, PRIVALO savo apatinį trikotažą keisti kas dieną

Nu ko as galiu pasakyt ? Toks toki traukia

O apie priešybių trauką girdėti neteko?

Teko teko ,tik va senoliu isminties apie anot taves priesybiu trauka - nera ,o ir tiksliuju mokslu niekada nemegau

Nesusimastei,kad apie tavo "radinius" nelabai malonu skaityti:) Taip ir norisi pasiteirauti , kokio velnio tu ten kisi nosi ? Aiskini kazkam kazka ir dar giriesi kokie nevalos pas tave lankosi Total kosmar

Bijaibijoti

B

26 įrašai

2010/08/18 22:03:43 22:03:43

"Nesusimastei,kad apie tavo "radinius" nelabai malonu skaityti:) Taip ir norisi pasiteirauti , kokio velnio tu ten kisi nosi ? Aiskini kazkam kazka ir dar giriesi kokie nevalos pas tave lankosi Total kosmar [/quote]"

...O skaityti apie išprievartavimus, homoseksualizmą, impotenciją ir pan. tau skaityti tur būt labai malonu, a? Nes juk ir apie tai šiame forume diskutuojama, bet tu "nesiputoji" Ir išvis- ko taip LIGUISTAI ir ASMENIŠKAI suregavai į mano pasaisakymą? Ar ne todėl, kad, anot taip tavo mėgiamos liaudies išminties, "vagie, kepurė dega"?

Kai dėl manęs tai viskas aišku- esu jau didelė mergaitė, tad savo gyvenime teko pamatyti visko. Tokių, apie kuriuos rašiau, deja, taip pat...Ir mano pirminis pasisakymas šioje temoje turėjo du tikslus: konkrečiai atsakyti į užduotą konkretų klausimą; sugėdinti tuos, nuo kurių tenka pabėgti nė nedrįstant paaiškinti kodėl,.

malvina0120

M

163 įrašai

2010/08/19 09:09:24 09:09:24

Gerai, kad man neteko tokio "malonumo" patirti. "prirūdijusį" klyną - pasisakymas lengvai tariant šokiravo

Pasišiaušelė

P

7 įrašai

2010/08/19 12:49:22 12:49:22

Jei patinka vyras, tai tiks ir be apatinių. O skiriant pasimatymą reikėtu numatyti ir bendras maudines, tada nereikės išsigalvoti įvairių nesamonių.

Svečias

S

689 įrašai

2010/08/20 05:44:15 05:44:15

malvina0120: man labai sexualu sortukai...
Joookiu budu ne seimyniniai. ...

O tai ne vienas ir tas pats?

l.a.i.m.i.n.g.a.

L

6 įrašai

2010/08/20 05:47:58 05:47:58

svečias:

Aisku, kad ne. sortukai priglude, o semyniniai tabaluoja

vuotep

V

1 įrašai

2010/08/20 06:35:14 06:35:14

l.a.i.m.i.n.g.a.:
svečias:

Aisku, kad ne. sortukai priglude, o semyniniai tabaluoja

Prigludusiu ilgai nesioti negalima labai kenkia vyru sveikatai

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/20 07:45:56 07:45:56

Aisku, kad ne. sortukai priglude, o semyniniai tabaluoja[/quote]

Normalūs ir tie šeimyniniai, jei trim išmierom ne per dideli

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/20 08:01:04 08:01:04

seksualu tai kas konkreciam vyrui tinka prie figuros.
man asmeniskai seksualu stringai, nors kas dien nenoreciau, kad juos nesiotu, tuomet jie nebeatrodytu taip seksualiai.
BB

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume