Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mielos Damos, su kokiais apatiniais vyrai Jums seksualiausi?

Mielos Damos, su kokiais apatiniais vyrai Jums seksualiausi?

Antiauklė

A

1 įrašai

2010/08/16 12:50:49 12:50:49

Lady_scorpio:
Svečias: Su šeimyniniais triusikais, išmargintais širdelėmis, drugeliais, taškeliais, gėlytėmis ir kitais įvairiaspalviais šūdžiukais. Vyrai juk patys triusikų tai neskalbia. Skalbia bobos - tai mes čia viską geriausiai ir žinom, kokie vyrai netikėliai higienos ir elementarios švaros srityse.

Susirūpinkite dvasios ir elementarios kultūros higiena. Baisiai jau primityviai skambate. Mielos nusivylusios namų šeimininkės, žmonės į forumą ateina, kad išgirstų, ką kiti mąsto, ir išsakytų savo požiūrį, o ne tam, kad išlietų tulžį ir pamazgas. Gerbkite save ir kitus ir pasijusite laimingesnės.

Miela Lady_Scorpio. Žmonės čia ateina įvairiais tikslais ir jei jau pasakė tokią nuomonę - vadinaisi tai jų nuomonė.

Vienas kažkokias banalybes apie iškrypėlius, jūs - dar kitokiu auklėjimu užsiimat. Negi tikrai manote, kad žmonės tokie kvaili ir nieko nesupranta?

Nustokime auklėti kitus. Gerbkime vienas kitą tiek, kad laikytumėme vienas kitą protingais žmonėmis.

rami

R

18 įrašai

2010/08/16 14:53:39 14:53:39

Su kokybiškais žinoma...

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/08/16 17:46:05 17:46:05

Miela Lady_Scorpio. Žmonės čia ateina įvairiais tikslais ir jei jau pasakė tokią nuomonę - vadinaisi tai jų nuomonė.

Vienas kažkokias banalybes apie iškrypėlius, jūs - dar kitokiu auklėjimu užsiimat. Negi tikrai manote, kad žmonės tokie kvaili ir nieko nesupranta?

Nustokime auklėti kitus. Gerbkime vienas kitą tiek, kad laikytumėme vienas kitą protingais žmonėmis.[/quote]
Dėkui, pastabas priimu. Dalis tiesos Jūsų komentare yra. Tik... nereikia ir manęs auklėti. Pažadu, išsiauklėsiu.

skavius

S

270 įrašai

2010/08/16 18:04:05 18:04:05

stop perverts: Atleiskit, bet sitoki saldu kreipimasi galejo parasyti tik iskrypelis. Jie megsta tokius zodelius kaip "Damos...", "rasykite savo fantazijas"..... [o as smaukysiu, smaukysiu...] Net nesivarginkit, moterys. Nebent tokios alkanos, kad ant stulpo liptumet. Normalus vyras dometusi kas patinka konkreciai moteriai, o ne visoms is eiles....

Na, ir kaip nesikeikt? Jei kreipiasi "Ei, mergos, karocia...", tai negerai, nekulturinga, jei kreipiasi pagarbiai, maloniai, tai jau kazkoks iskrypelis... jei pirma kart susipazinus su moterim pabuciuoji jai i ranka, tai jau ziuri itariai tarsi i koki padlaizi. Matyt nevisom cia patinka dzentelmeniski vyrai...
O kas cia tokio, kad paklausiau visu moteru? Paprastai kiek teko pakalbet tokiom temom su pavienem merginom, tai dazna kuklinasi lyg pagalvosiu ka ne taip.

Beja, suzinot yra naudinga, tada kiekvienas galetu padaryti staigmena ir nesuklysti, uzsidejus tikrai tinkama trikotaza ar kt. apranga.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 19:25:35 19:25:35

"Ei, mergos, karočė ar duosit?"- tai čia dar normaliai paklausiama tiesiai šviesiai, kad be reikalo nesitampyt ir laiko negaišt.

svetuke

S

8 įrašai

2010/08/17 14:37:01 14:37:01

Be jokių apatinių patys pačiausi

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/17 15:03:45 15:03:45

man tai graziausia su stringais, o ant priekio kad butu tokia raukta kepuryte, syki maciau raudona su taskeliais kaip musmires. ir dar labai grazu, kai ant tos musmires gyva muse nutupia, o taip ir buna, kai kavalieriai tik seksovais triusikais rupinasi, o ne svara

Bijaibijoti

B

26 įrašai

2010/08/17 19:15:19 19:15:19

Su švariais!!! Buvo keletas kartų kai, nuėmus vyrukui apatinius, radau ten..."prirūdijusį" klyną. Brrrrrr Nežinau kodėl, bet mano gyvenime pasitaikė ne vienas, kuris žiūrėjo į mane lyg į ufonautę, kai jam aiškinau, kad vyrai, lygiai taip pat kaip moterys, PRIVALO savo apatinį trikotažą keisti kas dieną

tindi rindi

T

2 įrašai

2010/08/17 19:27:01 19:27:01

Bijaibijoti: Su švariais!!! Buvo keletas kartų kai, nuėmus vyrukui apatinius, radau ten..."prirūdijusį" klyną. Brrrrrr Nežinau kodėl, bet mano gyvenime pasitaikė ne vienas, kuris žiūrėjo į mane lyg į ufonautę, kai jam aiškinau, kad vyrai, lygiai taip pat kaip moterys, PRIVALO savo apatinį trikotažą keisti kas dieną

Nu ko as galiu pasakyt ? Toks toki traukia

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/17 20:25:17 20:25:17

tindi rindi:
Bijaibijoti: Su švariais!!! Buvo keletas kartų kai, nuėmus vyrukui apatinius, radau ten..."prirūdijusį" klyną. Brrrrrr Nežinau kodėl, bet mano gyvenime pasitaikė ne vienas, kuris žiūrėjo į mane lyg į ufonautę, kai jam aiškinau, kad vyrai, lygiai taip pat kaip moterys, PRIVALO savo apatinį trikotažą keisti kas dieną

Nu ko as galiu pasakyt ? Toks toki traukia

Sakote ufonautiškas noras, kad vyras turi būti švarus????
aišku, bijai laai jau poetiškai ir vaizdžiai papasakojo, kad iškilo tik klausimas - o kodėl?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume