Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksualinė patirtis

Seksualinė patirtis

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/11/17 11:25:35 11:25:35

Ugnelė.: [Na taip, viskas čia labai teisingai, su viskuo besąlygiškai sutinku, tik va klausimas.
Neprovokuoju, bet pasitikslinimui: kas yra po tuo ,,dėl tavęs einu iš namų į karą''?

Gi šiandien vyras tokiai jam visapusiškai atsidavusiai damai geriausiu atveju gali pasiūlyti sumesti skudurus į krūvą (kas, spėju, labiau patogu jam nei jai:), o atsibodus tuos skudurus išsinešti, moteriai apie tai pranešus SMS, idant nekiltų jai bereikalingų klausimų ir ji jo nesunervintų.
Be to, iš vyrų pasisakymų įvairiose temose supratau, kad dabar lyčių lygybė, todėl jų mylimosios neturi būti barakudos ir privalo išsilaikyti pačios, jokiu būdu nelįsdamos į vyrų piniginę. Net su pavaišinimu kava iškyla baisiausios problemos.
Taigi: kas man nesusipratėlei paaiškins, kas tai yra - dėl tavęs einu iš namų į karą???

Neradau Jusu pacios frazes kurioje mintis mazdaug tokia. Kai moterims pirmoje vietoje vaikai ir puodai. O nakti tas gyvulys neduoda miegoti. Tai jos vyras neis i kara!
Kalbesiu tik uz save.
Nesenai suzinojau Jos svajone, seima, pakeliauti. Gal ir vaikeli susilaukti. Gal kokia sodyba?! Musio laukas darbo vieta. Tikslo siekimas, tai "mamuto" dydis. As pasinaudosiu savo istekliais, kad tos svajones virstu realybe. Kaip ten bus parodys "laikas".
As taip pat daug skaitydavau DP. Mano nuomone tokia.
Skaitalai kurie pasiekia musu akis, dazno kilme vakarai. Lietuva akmens amziuje. Nemaza dalis gyvenanciu, psichologiskai kastruoti vyrai ir moterys.
Todel manes nestebina tokios temos kaip “kas moka uz kava”

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/11/17 14:07:47 14:07:47

Klausimas buvo provokacinis. Mano nuomonės neatspindi, pats tai žinai. Tai buvo cituota daugumos forumo nuomonė. Šiaip pati turiu sau atsakymą į jį.
Esmė tame, kad kuo daugiau čia paskaitau vyrų nuomonių, tuo labiau nesuprantu kai kurios vyriškos pozicijos. Reikalavimai moterims lyg ir nemaži, o dėl kavos puodelio ginčai... na, nėra žodžių...

Mano draugė, jai 28-eri, 5 metus gražiai ir ištikimai draugauja su vaikinuku. Norėtų šeimos, vaikų. Viskas natūralu, jam 32, abu dirbantys. Savaitgaliia kartu, atostogos irgi. Kiekvienas visada moka už save, keliones, teatrus.
Po tiek metų jai pasiūlymas ,,sumesti skudurus'', dėl ko nors daugiau - o ką, tau taip negerai???
Skudurus sumetė, gyveno metus kartu, viskas gerai.
Pasakyti tiesiai - noriu ištekėti, noriu vaikus gimdytii santuokoje - jai neapsiverčia liežuvis, mūsų visuomenėje vyras gi medžiotojas.
Kai po tiek metų ji nuėjo su kolega kavos ir kažkokia kibirkštėlė atsirado jos akyse, ji jo akyse tampa ,,paleistuvių paleistuvė''.
Tai va, tada kartais ir kyla va tokie klausimai...

O su tavim sutinku 100%. Ir viskas pas tave bus gerai, matysi...

C

1075 įrašai

2010/11/17 14:40:35 14:40:35

O tai kam sergi svetimom ligom?! Ar tikrai tau reikalingos svetimos nuomones "kas moka uz kava"?
Kam tau reikalingas supratimas apie vyrus, kuriu atsakymai, del kavos puodelio, neatitinka tavo idealogijos?
Juk puikiai zinai, kad i pora tinka tik vienodos brandos ir idealogijos zmogus.
Kam buvo reikalingas pravokacinis klausimas?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 14:43:15 14:43:15

pasipildysiu. Juk tau nereik daugumos, tau reik tik vieno!

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/11/17 15:02:51 15:02:51

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: O tai kam sergi svetimom ligom?! Ar tikrai tau reikalingos svetimos nuomones "kas moka uz kava"?
Kam tau reikalingas supratimas apie vyrus, kuriu atsakymai, del kavos puodelio, neatitinka tavo idealogijos?
Juk puikiai zinai, kad i pora tinka tik vienodos brandos ir idealogijos zmogus.
Kam buvo reikalingas pravokacinis klausimas?

Svetimom ligom nesergu. Bet mane aplinkui supa žmonės.
Norėjosi išgirsti ir suprasti kitą nuomonę - moterys ir vyrai kartais gi mąsto ir mato skirtingai.
Straipsnio nuorodą tu įkėlei, iš tikro atsakymo iš tavęs ir laukiau, kad viduje pasitikrinčiau ar galvoju teisingai.
Prieštarauti neturiu kur, net jei norėčiau:)

O šiaip nustebinai, kiek galima pažinti žmogų vien iš pasisakymų čia...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 16:15:42 16:15:42

[quote:10o8aad7]O šiaip nustebinai, kiek galima pažinti žmogų vien iš pasisakymų čia...[/quote:10o8aad7]
jei tas zmogus raso tai ka galvoja, o ne provokuoja diskutuotojus...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/11/17 16:34:29 16:34:29

Šiaip jau žmonės visi turėtų rašyti tai, ką galvoja.
Bet kartais reikia klausimą pasukti kitu kampu ir tada jis priverčia susimąstyti.
Beveik į visas gyvenimiškas situacijas pažvelgus ne iš pasakotojo, ar besiskundžiančio, ar dar kokio kito asmens pozicijų, galime gauti dažnai visai priešingą problemos vaizdą.
Šiuo atveju galima mano klausimas buvo: kiek šiuolaikiniai vyrai pasiruošę padaryti už tai, be ko jie negali išgyventi.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti

C

14 įrašai

2010/11/17 17:19:42 17:19:42

Nesupratau svecio.
Oi Ugnel, pasakei taip, jog moterims sekso nereik. Nuskambejo taip, lyg jos tai daro tik del vyru.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/11/17 18:42:19 18:42:19

Tai čia taip tik nuskambėjo... Tiesmukai išverstas straipsnis.
Mintyse to nebuvo, nors turbūt sutiktum, kad vyro poreikio Nr.1 pozicija ne kurių moterų poreikių skalėje gali kažkiek smuktelti...
Lygiai taip, kai bandau įsivaizduoti, kiek ,,mano meilė vyrui'' padidėtų, jei materialine prasme būtų nuraškytos visos žvaigždės nuo dangaus.

C

1075 įrašai

2010/11/18 05:21:01 05:21:01

Ugnelė.: Tai čia taip tik nuskambėjo... Tiesmukai išverstas straipsnis.
Mintyse to nebuvo, nors turbūt sutiktum, kad vyro poreikio Nr.1 pozicija ne kurių moterų poreikių skalėje gali kažkiek smuktelti...
.

Hm. Tai cia tik laiko klausimas. Zirkles turejau galvoje.

Ugnelė.: įsivaizduoti, kiek ,,mano meilė vyrui'' padidėtų, jei materialine prasme būtų nuraškytos visos žvaigždės nuo dangaus.

O cia nuo asmenybes priklauso. Is asmenines patirties, tai nei kiek.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume