Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksualinė prievartos pėdsakai

Seksualinė prievartos pėdsakai

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/10 14:38:40 14:38:40

Jauciu spaudima. Kiek susitinku su vyrais, visi jie istroske sekso. taip tiesiogiai nepasako, bet suprasti galima. Aisku, tai naturelu, bet.. Buvau pries penkis metus isprievartauta ir dabar uzsisklendziau po to laiko neturejau sekso Gal galite kazka patarti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/10 19:07:22 19:07:22

vaikščiok pas psichoterapeutą. padės susigaudyti savyje ir susigyventi su tuo, kas įvyko. nori artumo, bet jo bijai..

as..........

A

1 įrašai

2010/06/11 06:21:15 06:21:15

Svečias: vaikščiok pas psichoterapeutą. padės susigaudyti savyje ir susigyventi su tuo, kas įvyko. nori artumo, bet jo bijai..

mane irgi pries labai daug metu isprievartavo, todel irgi bijau vyru ir visa laika laikau tam tikra atstuma, o einat i 1 pasimtyma visa laika drebu is baimes. Blogiausia, kad laikui begant prisiminimai tik stipreja, o as zinau, kad tas zmogus vaiksto sau laimingas ir nenubaustas nes as tada neturejau finansiniu galimybiu, o jis labai turtingas buvo ir yra. Dabar sutikau ji ir pasakiau , kad kersysiu jam, o jis pasake, kad pakeknks visai mano seimai: tevam, broliui ir blogiausia, kad jis visada bus stipresnis uz mane, nes turi labai itakingu pazinciu... o as jam niekas

ladona

L

4 įrašai

2010/06/11 18:27:54 18:27:54

Svečias: Jauciu spaudima. Kiek susitinku su vyrais, visi jie istroske sekso. taip tiesiogiai nepasako, bet suprasti galima. Aisku, tai naturelu, bet.. Buvau pries penkis metus isprievartauta ir dabar uzsisklendziau po to laiko neturejau sekso Gal galite kazka patarti?

[quote:1ezro459][/quote:1ezro459] patarimas paprastas uzmirsti, viska istrinti is atminties..atleisti prievartautojui ir pabandyti i si ivyki pazvelgti is kitos puses, gal but atrasi bent maza dalele ir savo kaltes...

xxx

X

308 įrašai

2010/06/11 19:14:56 19:14:56

vat butent ir savo kaltės nes pasaulis margas yra visokiu tu vyrų ne tik prievartautojų bet ir žudikų ka tuom noriu pasakyt ,kad pasaulis margas todel pirmiausia reikia galvot su kuo bendrauji ir nesislaistyt kur papuola po visokius klubus daznas atvejis kai būna ipiesusios ar apsirūkiusios isivelia i neaiskiops reputacijos kompanijas paskui verkia.arba su visokiais kaliniais recidyvistais ir visokiais kitokiais nusikaltėliais meilę plėsia kol i snukį negauna kodel taip buna o gi jų pinigai ir laisvas gyvenimas apakina ir galvoja uzpakaliu o ne galva,siuo parasymu nenorėjau izeist tų kurios buvo atsitiktinės aukos gaila bet deja dar ir taip būna kad atsirandi reikiamu laiku ne toje vietoje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/12 09:40:14 09:40:14

ladona:
Svečias: Jauciu spaudima. Kiek susitinku su vyrais, visi jie istroske sekso. taip tiesiogiai nepasako, bet suprasti galima. Aisku, tai naturelu, bet.. Buvau pries penkis metus isprievartauta ir dabar uzsisklendziau po to laiko neturejau sekso Gal galite kazka patarti?

[quote:21vmplxx]

patarimas paprastas uzmirsti, viska istrinti is atminties..atleisti prievartautojui ir pabandyti i si ivyki pazvelgti is kitos puses, gal but atrasi bent maza dalele ir savo kaltes...[/quote:21vmplxx]

Gerbiamas guodėjau, o kodėl nepabaigei minties ir nepasakei - pasiimk virvę ir eik kartis?
Kas čia per nesąmonė, tave išprievartavo, tai pati kalta, nes sijoną per trumpą nešiojai.
Šeip jau padorio musulmonų šeimos ir nuplauna savo garbę išprievartautos moters krauju..

Lygiai kaip ir xxx - nebūna atsitiktinių aukų. Vistiek pati bus kalta - kam stovėjo ne toje vietoje, kam kalbėjosi su nteinkamu žmogum, kam nesikalbėjo, kam išvis gimė...

O nuo tokio kaltės jausmo ir negali mergina atsigauti - kaip ir ji auka, bet vistiek kalta jaučiasi.. Ir dar ta kaltė, kad atseit pinigų pritrūko, už savo garbę pakovoti.. O gal drąsos...
Nieko tam prevartautojui atleisti nereikia. Reikia pirmiausia sau atleisti, nes tavo kaltės tame nėra. Ir tada to noro keršyti ir tuo paiu - beviltiškumo i bejėgiškumo jausmo nebus..

ladona

L

4 įrašai

2010/06/12 17:03:48 17:03:48

Svečias:
ladona:

[quote:3r7017qe]
patarimas paprastas uzmirsti, viska istrinti is atminties..atleisti prievartautojui ir pabandyti i si ivyki pazvelgti is kitos puses, gal but atrasi bent maza dalele ir savo kaltes...

Gerbiamas guodėjau, o kodėl nepabaigei minties ir nepasakei - pasiimk virvę ir eik kartis?
Kas čia per nesąmonė, tave išprievartavo, tai pati kalta, nes sijoną per trumpą nešiojai.
Šeip jau padorio musulmonų šeimos ir nuplauna savo garbę išprievartautos moters krauju..
..zmones yra skirtingi..isprievartavimo atvejai taip pat, padariniai taip pat skirtingi, tai priklauso nuo dvasines stiprybes, pasaulejautos ir pasauleziuros ,... todel sunku kazka patarti...man buvo lengviau atleisti sau ir prievartautojui, kai dalele kaltes prisiemiau sau,..siuo atveju geriausias vaistas yra laikas...

Lygiai kaip ir xxx - nebūna atsitiktinių aukų. Vistiek pati bus kalta - kam stovėjo ne toje vietoje, kam kalbėjosi su nteinkamu žmogum, kam nesikalbėjo, kam išvis gimė...

O nuo tokio kaltės jausmo ir negali mergina atsigauti - kaip ir ji auka, bet vistiek kalta jaučiasi.. Ir dar ta kaltė, kad atseit pinigų pritrūko, už savo garbę pakovoti.. O gal drąsos...
Nieko tam prevartautojui atleisti nereikia. Reikia pirmiausia sau atleisti, nes tavo kaltės tame nėra. Ir tada to noro keršyti ir tuo paiu - beviltiškumo i bejėgiškumo jausmo nebus..[/quote:3r7017qe]

xxx

X

308 įrašai

2010/06/12 19:10:50 19:10:50

o tai pasakiau ka galvoju kas cia per tema jeigu ka mes toms aukoms juk negalim praeities pakeist jeigu jau taip.taigi cia sauksmas tyruose ,galim tik netoleruot tokio elgesio su moterimis nors ir taip netoleruojam.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/13 12:53:40 12:53:40

ladona:
[quote:156muj9p]

patarimas paprastas uzmirsti, viska istrinti is atminties..atleisti prievartautojui ir pabandyti i si ivyki pazvelgti is kitos puses, gal but atrasi bent maza dalele ir savo kaltes...[/quote:156muj9p]

Taip viskas paprasta, tiek ir tereikia, bet..jei zmogus sugebes visa tai atlikti, galima drasiai ji skelbti sventuoju.
O del savo kaltes... galim save kaltint tik del savo sprendimu tuo metu, bet nererikia saves kaltinti del susiklosciusiu aplinkybiu. Tik zinokit, kad vyrai taip pat buna prievartaujami, tik jie kitaip i tai reaguoja.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/13 16:38:27 16:38:27

xxx: o tai pasakiau ka galvoju kas cia per tema jeigu ka mes toms aukoms juk negalim praeities pakeist jeigu jau taip.taigi cia sauksmas tyruose ,galim tik netoleruot tokio elgesio su moterimis nors ir taip netoleruojam.

Aš irgi pasakiau ką galvoju - atispeikėkit

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume