Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksualinė prievartos pėdsakai

Seksualinė prievartos pėdsakai

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/14 18:15:11 18:15:11

ladona:
Svečias: Jauciu spaudima. Kiek susitinku su vyrais, visi jie istroske sekso. taip tiesiogiai nepasako, bet suprasti galima. Aisku, tai naturelu, bet.. Buvau pries penkis metus isprievartauta ir dabar uzsisklendziau po to laiko neturejau sekso Gal galite kazka patarti?

[quote:u24s7y2a]

patarimas paprastas uzmirsti, viska istrinti is atminties..atleisti prievartautojui ir pabandyti i si ivyki pazvelgti is kitos puses, gal but atrasi bent maza dalele ir savo kaltes...[/quote:u24s7y2a]

Ka reiskia atleisti prievartautojui? Kas cia per nesamone? As tau atleidziu kad tu mane isprievartavai... koks absurdas. Kokios dar savo kaltes?

73vx2h

7

1 įrašai

2010/06/14 20:29:57 20:29:57

pala pala nenulėk i lankas niekas nesako kad turi atleist prievartautojui taciau daugelis vyrų niekuo dėti kad tave prievartavo koks nevisprotis,jei tu ju netoleruopji ir blogai jautiesi su vyrais bendraudama tai ir nebendrauk cia tavo asmeninis reikalas kaip elgtis.be to ka cia tada veiki pazinciu forume jai tau jie taip trugdo gyvenk sau viena ir jausiesi nevarzoma ir laisva,nori kazka irodyt tai yrodyk tam kam reikia o ne visiem subendrinus visi taves neprievartavo.

asssssssssss

A

1 įrašai

2010/06/15 10:10:33 10:10:33

sorki, mane pvz. isprievartavo labai normalus vyras, kurio menesio pajamos siekia iki 40000Lt, kuris dirba viename didz. televizijos kanale komerc. direktoriumi, kuris turi zmona dirbancia ministerijoje... ir as nemanau, kad as buvau kazkuom kalta, pati tikrai neatsiguliau... o kai tas atsitiko... as prasiau Dievo, kad jis manes tik nesumustu ir nenuzudytu... ta akimirka kitu minciu galvoje nebuvo... buvo taip slykstu, zodziais nenupasakosi

xxx

X

308 įrašai

2010/06/15 17:06:07 17:06:07

tu matai kokiu iskrypėlių ant svieto yra o dedasi gerais zmonėmis. paskyk kokio kanalo neziurėsiu jų televizijos.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/15 17:12:39 17:12:39

asssssssssss: sorki, mane pvz. isprievartavo labai normalus vyras, kurio menesio pajamos siekia iki 40000Lt, kuris dirba viename didz. televizijos kanale komerc. direktoriumi, kuris turi zmona dirbancia ministerijoje... ir as nemanau, kad as buvau kazkuom kalta, pati tikrai neatsiguliau... o kai tas atsitiko... as prasiau Dievo, kad jis manes tik nesumustu ir nenuzudytu... ta akimirka kitu minciu galvoje nebuvo... buvo taip slykstu, zodziais nenupasakosi

tipo tu cia apsimeti tokia krasnavica, kad toooooks vyras isdure savo zmona kuri dirba ministerijoj ir isdulkino tave? na nesvaik kad tokia asaba esi. matyt tau labai jo babkes rupejo kitaip nezinotum kiek jis uzdirba. dabar galesi visiems girtis su kokiu pergulejai.

assssssssss

A

1 įrašai

2010/06/15 17:21:22 17:21:22

na tas vyras isprievartavo mane per 1 pasimatyma ir staiga kita diena pastebejau, kaip tas ponas ivaziuoja i kiema netoli manes... tai ir paaiskejo, kad mes kaimynai ir jis mane mates anksciau, o as jo ne. Tai ir pasidomejau jo seima ir ar verta tiesos ieskoti. Paaikejo, kad geriau ne

xxx

X

308 įrašai

2010/06/15 17:29:44 17:29:44

keista as visus kaimynus pazystu o ko ėjai i pasimatyma su vedusiu vyru ant svetimos laimės i dangų nenujosi lazda turi du galus

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/15 17:47:49 17:47:49

1 vyras niekada neisprievartauja 1 moters jei ji pati nenori.
ir ka reiskia per pirma pasimatyma?
vadinasi ejai su vedusiu vyru i pasimatyma.
va ir baigesi laime.
o gal norejai uzsidirbti?

assssssssssssss

A

1 įrašai

2010/06/15 19:37:17 19:37:17

Svečias: 1 vyras niekada neisprievartauja 1 moters jei ji pati nenori.
ir ka reiskia per pirma pasimatyma?
vadinasi ejai su vedusiu vyru i pasimatyma.
va ir baigesi laime.
o gal norejai uzsidirbti?

gal jus trenkti? o nepagalvojot, kad jis man nepasake, jog vedes ir kaimyn u viso rajono nepazistu, o tik artymiausius o ne per kelis kiemus.... be to jis man nesake, kokios jos pamainos... ir nepazistu nei vienos , kuri klaustu vyra per pirma pasimatyma apie pinigus. As galvojau, kad man reikia psicgol. pagalbos, bet kiek matau jums jos reikia labiau...arba jums tiesiog logikos truksta. Visada buna pirmas pasimatymas ir dar nieks nera pradejes nuo 2, nepabuves 1. Debilai o ne komentatoriai

aaaaaassssssssssssssss

A

1 įrašai

2010/06/15 19:41:35 19:41:35

xxx: keista as visus kaimynus pazystu o ko ėjai i pasimatyma su vedusiu vyru ant svetimos laimės i dangų nenujosi lazda turi du galus

nieko keista, kad sedit pazintyse ir neturit 2 puses... daugiau nekoment. jusu kvailu komentaru, nes man iki jusu zemo lygio labai toli, gero gyvenimo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume