Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Trūksta sekso

Trūksta sekso

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/16 12:11:29 12:11:29

Sveiki, forumiečiai... čia visi su tokiomis konkrečiomis problemomis, o mano VA TRŪKSTA. Ir ką darba? Kentėti? Manau, kad nueisiu šiandien į kokį klubelį ir nusičiupsiu kokią ištroškusią labiau.. Moterys sakys - nesąžininga, bet kad jos tai neduoda. Atseit pačios tokio poreikio neturėtų...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/16 12:38:36 12:38:36

tai kaip forumas, isleidziam sia persona i klubeli ar ne? kogero sesiolika jau, visas vyras!

Lijundra

L

52 įrašai

2010/04/16 13:25:16 13:25:16

Kodėl gi ne, visad atsiras, kurios duoda ir dar pačios paprašo, tik vyrai tokias labai smerkia. Juk tiek vyrai, tiek moterys turi kūniškų poreikių, kuriuos nors retkarčiais, bet reikėtu patenkinti...

gytare

G

76 įrašai

2010/04/16 14:45:26 14:45:26

trikapeikis intelektualas: tai kaip forumas, isleidziam sia persona i klubeli ar ne? kogero sesiolika jau, visas vyras!

super atsakymas!

Diore

D

70 įrašai

2010/04/16 20:41:49 20:41:49

Svečias: Sveiki, forumiečiai... čia visi su tokiomis konkrečiomis problemomis, o mano VA TRŪKSTA. Ir ką darba? Kentėti? Manau, kad nueisiu šiandien į kokį klubelį ir nusičiupsiu kokią ištroškusią labiau.. Moterys sakys - nesąžininga, bet kad jos tai neduoda. Atseit pačios tokio poreikio neturėtų...

Tau neduoda kas? Zmona, drauge? Ar tau truksta todel, kad neturi antros puses? Zinai, moterys turi poreiki seksui, bet dauguma ju to nori tik su mylimu ir mylinciu zmogumi. Nusiciupti vakarui ar nakciai galima, aisku, bet tai taves nesusildys. Po to jausies tik blogiau. Verciau pazabok savo instinktus. Del saves paties.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 14:38:41 14:38:41

Svečias: Sveiki, forumiečiai... čia visi su tokiomis konkrečiomis problemomis, o mano VA TRŪKSTA. Ir ką darba? Kentėti? Manau, kad nueisiu šiandien į kokį klubelį ir nusičiupsiu kokią ištroškusią labiau.. Moterys sakys - nesąžininga, bet kad jos tai neduoda. Atseit pačios tokio poreikio neturėtų...

"Kitas svecias"
Nagi moterys! Kurios turi per daug, padekit zmogui

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 06:25:58 06:25:58

Ei ei, kas gi neduoda, aisku nei zmonos nei drauges neturiu, jei cia kiurksau. Savaitgali nenusikabinau jokios panos, nesuprantu kas daros... Pacios mergos skundziates skundziates, o jau kai vyrukas atvirai iskloja, tai jau negerai...Matai boboms cia mazvaikiska problema, paskaitykit, kad susilaikymas ne tik ner naudynga, bet dar ir zalinga gali but, moters uz pinigos irgi man nerejkia...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 06:38:36 06:38:36

Kreipkis i labdaros organizacijas, jai pinigu neturi. Kodel tau turi kazkas dykai dalinti?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 06:47:20 06:47:20

Svečias: Ei ei, kas gi neduoda, aisku nei zmonos nei drauges neturiu, jei cia kiurksau. Savaitgali nenusikabinau jokios panos, nesuprantu kas daros... Pacios mergos skundziates skundziates, o jau kai vyrukas atvirai iskloja, tai jau negerai...Matai boboms cia mazvaikiska problema, paskaitykit, kad susilaikymas ne tik ner naudynga, bet dar ir zalinga gali but, moters uz pinigos irgi man nerejkia...

Jums turbūt per įlgas kelias susipažinti, į kavinę nusivesti, gamta pasigrožėti, mintimis, nuomonėmis pasidalinti - ir visa tai ne per vieną dieną, o gali ir mėnesius užtrūkti. Moteriai, ieškančiai nevienadienių rimtų santykių su ateities perspektyva tik tai yra priimtina. Tokie santykiai turi išliekamąją vertę, tuomet ir seksas (su mylimu žmogumi) visai kitoko žavesio turi - jis ir sielą paliečia, o ne vien kūną... Jei jums toks kelias yra per sunkus, tuomet užjaučiu - galite ilgai kamuotis. Nebent rasite ištekėjusią, kuriai vyras abejingumą rodo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 09:36:42 09:36:42

Kelias ne per ilgas, bet taip su moterim laika leidi, o jei nesusiklijuoja, paskiau ta rauda naktimis, rasineja, o tu susitinki is gailescio. Negi nera tiesiog istvirkusiu siek tiek, megstanciu gyvenimo malonumus motereliu? Ir kas ten dar mano finansine padetimi domejosi? Nesiskundziu as ja, vat.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume