Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Trūksta sekso

Trūksta sekso

Zoja

Z

11 įrašai

2010/05/03 12:08:08 12:08:08

Man atrodo, grazus vyrai neturetu tokiu problemu tureti. O jei nemoki moters suvilioti arba sazines balso bijai, nu tada neviliok.O jei kompleksu turi, nu tai tada drozk arba juos nugalek. Net neatkasu, kur cia pagrindine probleMA? Ar kad tu moteru nenori apgaudineti, ar rimtu santykiu nenori, ar keksei pinigu gaila? Ar nori, kad pacios ce imtu rasyti?

medutis

M

403 įrašai

2010/05/03 18:42:27 18:42:27

Neverta menkint žmogaus dėl jo amžiaus. Seksualinį piką vyrai pasiekia 20-25 metų, moterims gi tas didesnis poreikis seksui atsiranda ~30-35. Jauniems vyrams dažnai dar per sudėtinga sugalvot kaip tą poreikį patenkint, tad įvyko natūrali reakcija - žmogus išreiškė šiokį tokį nusivylimą, nesupratimą, kodėl jis jaučia tokį alkį seksui - galbūt forumo atsakymai padės išsiaiškinti. Moterys gi, suprasdamos savo būseną, sugeba žymiai gudriau (kadangi bręsta anksčiau ir piką pasiekia būdamos vyresnės) susitvarkyt su savo poreikiais.

trikapeikis intelektualas: tai kaip forumas, isleidziam sia persona i klubeli ar ne? kogero sesiolika jau, visas vyras!

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/04 05:46:25 05:46:25

Nesuprantu ka man norite pasakyti. Poreikis seksui trumpai kalbant kyla is hormonu audru. Kiti poreikiai is kitokiu audru . Tai naujiena? Ar norite man pasakyti, kad kiekvienas cia esantis turetu pasiskelbti, kada ko nori? Na ir pasiskelbe, kas is to?
Ar cia norima diskutuoti, kodel vyrams pikas 25, o moterims kelio pradzia?

Zoja

Z

11 įrašai

2010/05/04 07:00:51 07:00:51

Medutis nori pasakyti, kad Jusu komentaras apie amziu neadekvatus, hmmmm...

palūžusi_siela

P

4 įrašai

2010/05/14 20:21:41 20:21:41

Kaip atsikratyti įtampos be malkų skaldymo? Su pirmu pasitaikiusiu irgi negaliu... a?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/05/14 21:47:40 21:47:40

ot matai kokia neteisi esi-paziurek tema "noriu sekso-kekse"-kiekvienam savo;)

Diore:
Svečias: Sveiki, forumiečiai... čia visi su tokiomis konkrečiomis problemomis, o mano VA TRŪKSTA. Ir ką darba? Kentėti? Manau, kad nueisiu šiandien į kokį klubelį ir nusičiupsiu kokią ištroškusią labiau.. Moterys sakys - nesąžininga, bet kad jos tai neduoda. Atseit pačios tokio poreikio neturėtų...

Tau neduoda kas? Zmona, drauge? Ar tau truksta todel, kad neturi antros puses? Zinai, moterys turi poreiki seksui, bet dauguma ju to nori tik su mylimu ir mylinciu zmogumi. Nusiciupti vakarui ar nakciai galima, aisku, bet tai taves nesusildys. Po to jausies tik blogiau. Verciau pazabok savo instinktus. Del saves paties.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/15 06:31:36 06:31:36

palūžusi_siela: Kaip atsikratyti įtampos be malkų skaldymo? Su pirmu pasitaikiusiu irgi negaliu... a?

kaip atsikratyti įtampos be malkų skaldymo? Nueiti paskaldyti malkų, tiesiogine, ne perkeltine, prasme

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume