Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Bijau kalbėti su partneriu

Bijau kalbėti su partneriu

Ritaaa

R

4 įrašai

2010/04/14 07:42:54 07:42:54

Sveiki. Noriu pasikonsultuoti. Bijau partneriui pasakyti, kad as patiriu tik klitorini orgazma. Man su juo labai gera, bet sekso metu daznai pati bandau save sujaudinti. Man nepatogu jo prasyti, kad jis tai darytu. Tikrai negaliu perlipti per save... Del to, arba nepatiriu orgazmo, arba turiu gelbeti sau rankomis. Ar sekso metu tureciau galvoti apie save ar apie ji?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/14 08:06:12 08:06:12

Kalbėti apie savo poreikius yra naudinga ir reikalinga abiems. Jei jums bus gera, tas gerumas persiduos ir partneriui, jei jums negera - atitinkamai. Vadinasi galvojate apie abu. Jūsų padėtis gera tuo, kad jūs tiksliai galite pasakyti, ko jums reikia intymiuose veiksmuose. Todėl galite drąsiai sakyti jam, sėkmės .

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/16 11:50:31 11:50:31

Cia turbut nemazai moteru turi tokiu problemu ,kai sekso metu pradeda galvoti apie smotkes, babkes, vaikus, orgazmas bus ar ne.. ir tt. Tokiais momentais, neretai, mes vyrai bunam bejegiai.
Sunku kazka patart, kai su zvake salia nestoviu : )

gytare

G

76 įrašai

2010/04/16 14:54:26 14:54:26

samanta: Kalbėti apie savo poreikius yra naudinga ir reikalinga abiems. Jei jums bus gera, tas gerumas persiduos ir partneriui, jei jums negera - atitinkamai. Vadinasi galvojate apie abu. Jūsų padėtis gera tuo, kad jūs tiksliai galite pasakyti, ko jums reikia intymiuose veiksmuose. Todėl galite drąsiai sakyti jam, sėkmės .

Samantos patarimai, kaip visada, ismintingi

tik...teoriskai tai mes visi zinom, kad reikia kalbeti, bet va per save perlipti ir prabilti...galiu pasakyti is patirties, kad net jei partneris buna idealus siuo atzvilgiu, tai yra, jis pats paklausia, ko noretum, kad tau butu geriau, vistiek sunku apie tai kalbeti

as manau, kad geriausia, mylejimosi metu, tiesiog draugo ranka svelniai nukreipti ten, kur noretum, kad ji butu....

Ritaaa

R

4 įrašai

2010/04/20 08:41:19 08:41:19

Hm.... gal aš bijau pačio fakto, kad NORIU, kad jis ten liestų? Kad noriu jo to PRAŠYTI... Kad reikės jam parodyti, kad man to reikia....

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/20 09:20:16 09:20:16

Visi dideli darbai prasideda nuo mazu.
Parodyk. Manau, jam tai turetu patikti labiau nei tau atrodo

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/20 09:37:46 09:37:46

gytare:
as manau, kad geriausia, mylejimosi metu, tiesiog draugo ranka svelniai nukreipti ten, kur noretum, kad ji butu....

Labai geras patarimas nukreipti ranką. Kas sugeba bendrauti veiksmais, o ne žodžiais ir dar yra suprantamas - tai aukštasis pilotažas. O štai apie ką galvoti sekso metu - man yra sunkus klausimas, teoriškai turėčiau apie partnerį...bet praktiškai vargu ar tai įmanoma nuolat. Gal reikia įvairiai fokusuoti savo galvojimą - tai apie jį, tai apie save? O gal netgi NEGALVOTI APIE NIEKĄ?

gytare

G

76 įrašai

2010/04/20 09:38:44 09:38:44

Ritaaa: Hm.... gal aš bijau pačio fakto, kad NORIU, kad jis ten liestų? Kad noriu jo to PRAŠYTI... Kad reikės jam parodyti, kad man to reikia....

Visiskai suprantu, ka nori pasakyti. Ir tai tikrai priklauso nuo partnerio. Vienas negirdi netgi tada, kai sakai, kas tau nepatinka....kitas pats klausia, ko noretum.
Jei sunku kalbeti tiesiogiai, juk gali ir aplinkiniais keliais pasakyti, ko noretum...kodel nepradejus nuo to, kad pati paklaustum draugo, ko nori? jei jis pasidalintu savo norais, tai gal ir pati atsivertum?

Kita vertus, jei klausi patarimo, o pati turi isankstini atsakyma: as ir to bijau, ir ano...tai jokie patarimai nepades, nes niekas uz tave to nepadarys.

Ritaaa

R

4 įrašai

2010/04/29 11:01:27 11:01:27

Galvoju, gal kažkas su panašia patirtimi susidure ir sugalvojo, kaip baime nugaleti savo....

Frida

F

10 įrašai

2010/04/30 10:35:57 10:35:57

Tai yra problema santykių pradžioje, po kurio laiko manau partneriai, kad ir kokie nepastabūs būtų atkreipia dėmesį, kada dejuoji iš malonumo, o kada nebūni susijaudinusi ir pradeda daryti TEISINGUS žingsnius.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume