Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Bijau kalbėti su partneriu

Bijau kalbėti su partneriu

gytare

G

76 įrašai

2010/04/30 11:35:03 11:35:03

Frida: Tai yra problema santykių pradžioje, po kurio laiko manau partneriai, kad ir kokie nepastabūs būtų atkreipia dėmesį, kada dejuoji iš malonumo, o kada nebūni susijaudinusi ir pradeda daryti TEISINGUS žingsnius.

deja, deja....buna ir tokiu stuobriu, kuriems sakai metu metais, kad man tai nepatinka, NEGIRDI! dar geriau, turbut net neisivaizduoja, kad moteris lovoje turi savo poreikiu mano, kad ji lovoje vien tam, kad jis turetu su kuo pasitenkinti.
Neissigalvoju, tai ilgamete santuokine patirtis...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/30 13:26:35 13:26:35

gytare:
Frida: Tai yra problema santykių pradžioje, po kurio laiko manau partneriai, kad ir kokie nepastabūs būtų atkreipia dėmesį, kada dejuoji iš malonumo, o kada nebūni susijaudinusi ir pradeda daryti TEISINGUS žingsnius.

deja, deja....buna ir tokiu stuobriu, kuriems sakai metu metais, kad man tai nepatinka, NEGIRDI! dar geriau, turbut net neisivaizduoja, kad moteris lovoje turi savo poreikiu mano, kad ji lovoje vien tam, kad jis turetu su kuo pasitenkinti.

Viena tai girdeti, antra isivaizduoti arba issivazduoti. Ziu, sekantis isivaizduos, kad jums seksas tryse visai neprosali.
"Lova" vieta kur moteris ir vyras keiciasi vaidmenimis.

Ilgametemis patirtimis nemojuokite, cia tokiu daug.

nenusimink

N

3 įrašai

2010/05/03 07:07:09 07:07:09

kai tarp partneriu yra tvirtas emocinis rysys, tokiu problemu kaip "baime kalbeti" neatsiranda. Todel siulau siek tiek daugiau nutolti nuo pacio sekso, ir labiau gilintis i pacius santykius.

DARIJA

D

9 įrašai

2010/05/03 08:28:03 08:28:03

Galbūt tai auklėjimo dalykas? Juk vienų šeimoje, gal ir apie seksą prie stalo kalbėti įprasta, o kitų - ir bučiuotis reikia tik dviese kambaryje

Jūra

J

13 įrašai

2010/05/04 07:30:00 07:30:00

kai įsimyli, nori būti idealus, o tokie probleminiai klausimai nustumiami nenorint drumsti romantikos

medutis

M

403 įrašai

2010/05/04 08:50:22 08:50:22

Tai leiskit paklaust, ponia, kas gi verčia tiek metų su tuo stuobriu būti? Ne paslaptis, kad seksas (prastas) labai dažnai tampa skyrybų priežastimi, ir nereikia to gėdytis ar vengti. Kaip sakant, tėvų ir vaikų nepakeisi, bet vyrą - gali visada! :]

gytare:

katinytis

K

42 įrašai

2010/05/04 12:11:20 12:11:20

apie NIEKA reikia ne galvoti, bent mano manymu, o jausti, megautis, ir atsipalaiduoti, leisti sau judeti,ar nagucius suleist... na cia kaip kam patinka ir gaunasi.. na galima galvoti ir apie partneri,jei tai uzveda, bet is vyriskos puses pasakysiu: - kartais geriau ne, ipac jei kokia savaitele nesimate ir t.t., kad peranksti nebaigti pvz.
Smagiausia ira baigt kartu, taip kad as visai nieko pries jei susnibzdetu i ausi tyliai kad jau. Buvo toks variantas kad mergaiciuke 2u kart o as niekaip ir ji man: "nebegaliu" -tuometu tikrai nekaip pasijauciau, na bet ka padarysi,bent kazkam buvo gera. Zinau ka pagalvosit, gaila, kad nevisos taip gali... tikrai gaila.
Ir sorry uz oftopic'a

samanta:
... O štai apie ką galvoti sekso metu - man yra sunkus klausimas, teoriškai turėčiau apie partnerį...bet praktiškai vargu ar tai įmanoma nuolat. Gal reikia įvairiai fokusuoti savo galvojimą - tai apie jį, tai apie save? O gal netgi NEGALVOTI APIE NIEKĄ?

AusmaNo1

A

2 įrašai

2010/05/05 13:30:36 13:30:36

nenusimink: kai tarp partneriu yra tvirtas emocinis rysys, tokiu problemu kaip "baime kalbeti" neatsiranda. Todel siulau siek tiek daugiau nutolti nuo pacio sekso, ir labiau gilintis i pacius santykius.

manau, kad cia paslepta ne tik baime, bet ir paciuose santyliuose kazkas netaip, ir tas "kazkas" ne taip arba jau buvo, arba tik dabar atsirado.
Bet kuriuo atveju pakalbejus su partneriu - pati atsipalaiduosi ir suzinosi visus atsakymus. O juk kai zinai atsakymus issiprendziama dauguma problemu. Baime liks tol, kol abu nepasikalbesit.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/06 10:19:36 10:19:36

Kaip užmegsti apie tai kalba tada? kokia pradžia būtų? Žinai, nepatiriu orgazmo, norėčiau, kad stimuliuotum mano klitoriu, gal tai padės?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 10:26:20 10:26:20

Kam kalbet? Paimk jo ranka ir parodyk kaip ir ka daryt. Pamates kaip svaigsti is malonumo nuo tinkamu prisilietimu jis tikrai kartos tai kiekviena karta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume