2010/02/20 20:43:25 20:43:25
bla bla bla...pasakei ir nebeliko
tikrai, Lietuvoj jaučiasi toks vyrų trūkumas, kad net impotentai tinka. Bi tik vyro smarvė būtų.
Viesnia: Wrapped_Up_In_Time: Ka reiskia nesvarbu? Taip, tai yra malonumas, taciau man tai tikrai nera tas vienintelis ir svarbiausias dalykas, o tokios diskusijos atrodo zemos. Jeigu pora yra daug bendraujanti , mylinti, tai netgi ir kilusius kazkokius neatitikimus lovoje galima 90% procentu issprest, beto tiek vyrai, tiek moterys sekso metu turi stengtis patenkinti vienas kita, todel sitas "moterys kankinasi" skamba lb jau keistai , idomu kada vyrai kankinasi...tiek to... Vat kai zmones buna kartu del to, kad pasikrust, o vienas kitam kaip asmenybes net nera idomus, tada nebent seksas taip aukstai keliamas, o siaip as tik isreiskiau savo reakcija i sita tema ir joje pasisakusius, manau turiu tokia teise.
Da karta pritariu. Man tiktu ir impotentas, tik kad jis kaip asmenybe man butu idomus ar autoritetas. Zmones ir su sulauzytais stuburais kazkaip ismoksta myletis.
2010/02/21 20:41:39 20:41:39
Mangofruit: bla bla bla...pasakei ir nebeliko
tikrai, Lietuvoj jaučiasi toks vyrų trūkumas, kad net impotentai tinka. Bi tik vyro smarvė būtų.
Viesnia: Wrapped_Up_In_Time: Ka reiskia nesvarbu? Taip, tai yra malonumas, taciau man tai tikrai nera tas vienintelis ir svarbiausias dalykas, o tokios diskusijos atrodo zemos. Jeigu pora yra daug bendraujanti , mylinti, tai netgi ir kilusius kazkokius neatitikimus lovoje galima 90% procentu issprest, beto tiek vyrai, tiek moterys sekso metu turi stengtis patenkinti vienas kita, todel sitas "moterys kankinasi" skamba lb jau keistai , idomu kada vyrai kankinasi...tiek to... Vat kai zmones buna kartu del to, kad pasikrust, o vienas kitam kaip asmenybes net nera idomus, tada nebent seksas taip aukstai keliamas, o siaip as tik isreiskiau savo reakcija i sita tema ir joje pasisakusius, manau turiu tokia teise.
Da karta pritariu. Man tiktu ir impotentas, tik kad jis kaip asmenybe man butu idomus ar autoritetas. Zmones ir su sulauzytais stuburais kazkaip ismoksta myletis.
Gerai, kad mes skirtingos. Man seksualiausia vyro kūno dalis yra jo intelektas. Ir, beje, man Lietuvoje vyrų pakanka, ir nereikia, kaip kai kam čia metų metais sėdėti ir apie vyrus svaigti.
2010/02/21 21:50:24 21:50:24
O jūs žinote ką reiškia gyventi su impotentu? Gyvenote? Taipogi sėdite forume ir postringaujate apie vyrus, todėl nereikia kalbėti apie kitus.. Tik jūsų postringavimai panašūs į nusivylusios , pasiruošusios bet kam,idant turėtų ką apsikabinti moters, kuri nesugeba susirasti normalaus vyro ir postringauja apie meilę intelektui. ne su intelektu teks lovoje gulėti, o su kūnu, jeigu ką. bet kiekvienam savo.
sėkmės ieškant intelekto.
Viešnia: Mangofruit: bla bla bla...pasakei ir nebeliko
tikrai, Lietuvoj jaučiasi toks vyrų trūkumas, kad net impotentai tinka. Bi tik vyro smarvė būtų. [quote="Viesnia
Gerai, kad mes skirtingos. Man seksualiausia vyro kūno dalis yra jo intelektas. Ir, beje, man Lietuvoje vyrų pakanka, ir nereikia, kaip kai kam čia metų metais sėdėti ir apie vyrus svaigti.
2010/02/25 13:11:20 13:11:20
Manau esminis faktas kuris sujaudina moteri tai butent vyro uz kurio galetu "pasislepti", tiksliau gal butu kaip tam posakyje: pasijustu lyg uz sienos, lyg uz muro. Galetu juo pasitiketi, kad jis ja apsaugos, protu ar kunu perfrazuoti ivairiai galima, nes vienas zmogus liesas gali savo ismintim buti daug stipresnis uz stipru stambesni ir tai moteri patraukti. Taipogi yra moteru kuriom patinka apkunus vyrukai, kurie taip pat yra "DIDELI" ir jos jauciasi puikiai su jais, kitas kultinis manau jau varijantas pasportave vaikinukai, kurie kaip zinia "turi" buti stiprus. Ar is tiesu taip yra reiktu pagalvoti. Cia tik mano mintis, bet man atrodo cia pasamone suzaidzia moteriai, kuris vyras patrauklus, faktas, kad silpni vyrai nebent isprievartavimui patrauklus butu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume