2010/02/20 07:56:36 07:56:36
Svečias: Svečias: Tamstai , zinoma ,neteko atsidurt su vyru lovoje, kuris buvo visiskas nulis, o manesi esas kietas...jei taip atsitiktu, suprastum, kodel verta diskutuot apie seksa viesai.
Manau tamstai neteko atsidurti lovoje su moterimi, kuri mane jog viska padarys vyras.
Kas turi "aparatuka' tas ir daro viska, na beveik viska .
2010/02/20 08:12:50 08:12:50
Svečias: Kas turi "aparatuka' tas ir daro viska, na beveik viska .
Ta kuri mano, kad butina tureti "aparatuka" taip ir bus.
Manau, protinga ir karsta moteris rinksis hiperseksualu vaikina, bet ne ta su "aparatuku".
Gyvenimas nestovi vietoje, ziurek, kad tas pilietis su aparatuku pasirinks zvejyba ant ledo Reiks naujo aparatuko ...
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/02/20 08:19:35 08:19:35
Svečias: Butent todel viesai diskutuoti ir reikia. Juk nesakysi partneriui lovoje, kad tu visiskas.... nefaina ir izeist nesinori, juk seip zmogus tai geras...
Na taip, negi kalbėsi su partneriu apie tokius dalykus? Čia tik forume taip galima...
2010/02/20 08:24:06 08:24:06
Paprasciau pakeisti partneri, nei ji mokyti elementariu dalyku. Jei jau ozys, tai oziu ir liks Nes po pasakymo, vyrai linke isizeisti.
2010/02/20 08:26:48 08:26:48
Svečias: Svečias: Butent todel viesai diskutuoti ir reikia. Juk nesakysi partneriui lovoje, kad tu visiskas.... nefaina ir izeist nesinori, juk seip zmogus tai geras...
Beje, moteri dar gali vyras pagal save pareguliuot, o vyrai-nuliai patys reguliuoja, pasireikst neduoda, nei patys moka, nei kitam leidzia...
Oi tik nereikia manyti, kad vyras prades regulioti*. Labiau tikiu, kad greiciau pasuks i kaire*.
Kai perzengi drovumo ribas, pamirsti egoizma, gal ir kalba dviem atsiris. Pavertus visa tai zaidimu, gal ir tas "dvidesimt minuciu" istems
Parasyk jam SMS, kad tu jo geidi ir "nori daryti tai visa nakti"
Siulai toki SMS nuliui rasyti? Uz ka man tokios kancios ir dar visa nakti?
2010/02/20 08:30:28 08:30:28
Svečias: Paprasciau pakeisti partneri, nei ji mokyti elementariu dalyku. Jei jau ozys, tai oziu ir liks Nes po pasakymo, vyrai linke isizeisti.
Vieni oziais gimsta, kiti tampa
Svečias: Siulai toki SMS nuliui rasyti? Uz ka man tokios kancios ir dar visa nakti?
As su zvakia salia lovos nestovejau. Kas yra Jusu manymu santykinis nulis nezinau!
2010/02/20 08:32:48 08:32:48
Bet kuriuo atveju ir vyrai, ir moterys turi mokytis sekso meno ir galvoti ka daro.
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/02/20 09:38:32 09:38:32
Gerai čia moteriškės pasisako apie vyrus- ožiai, nuliai (juk kalbama apie lovos reikalus)
Man tik įdomu kokio velnio miegat su visokiais nuliais ir ožiais? Nepagalvojot, kad tik tokių gal esat ir vertos?
2010/02/20 20:11:31 20:11:31
Wrapped_Up_In_Time: Xa, geras, nesitikejau cia rast tokiu vulgarybiu, nzn, paskaicius toks vaizdas susidaro, kad cia ne zmones rasytu, o tikru tikriausi gyvuliai. Nzn, ant kiek turi buti tuscias, degradaves zmogus, kad tokie dalykai yra pirmaleiliai ir pagrindiniai. Kas keiciausia, kad cia moterys raso suaugusios. Aisq nesakau, kad partneriu suderinamumas nera taip svarbu, cia aisq ir nuo paciu zmoniu priklauso, bet cia tai jau sakyciau virs visko...
Pritariu.
2010/02/20 20:16:03 20:16:03
Wrapped_Up_In_Time: Ka reiskia nesvarbu? Taip, tai yra malonumas, taciau man tai tikrai nera tas vienintelis ir svarbiausias dalykas, o tokios diskusijos atrodo zemos. Jeigu pora yra daug bendraujanti , mylinti, tai netgi ir kilusius kazkokius neatitikimus lovoje galima 90% procentu issprest, beto tiek vyrai, tiek moterys sekso metu turi stengtis patenkinti vienas kita, todel sitas "moterys kankinasi" skamba lb jau keistai , idomu kada vyrai kankinasi...tiek to... Vat kai zmones buna kartu del to, kad pasikrust, o vienas kitam kaip asmenybes net nera idomus, tada nebent seksas taip aukstai keliamas, o siaip as tik isreiskiau savo reakcija i sita tema ir joje pasisakusius, manau turiu tokia teise.
Da karta pritariu. Man tiktu ir impotentas, tik kad jis kaip asmenybe man butu idomus ar autoritetas. Zmones ir su sulauzytais stuburais kazkaip ismoksta myletis.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume