Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → baime myletis su kitu

baime myletis su kitu

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/23 14:45:49 14:45:49

Matyt nepaskaitei ką turi apie save parašęs anketoje-"moku neapkęsti, bet neapykantos nerodyti"(kažkas daug maž) krištolinis žmogus taip nerašytų. Čia aukso grynuolis;) neapdorotas dar darnios poros forumo;)

ugnelė:

O man patinka gerb. Petro komentarai. Matosi, kad žmogus labai nuoširdus, mąstantis, su tokiu vyru - kaip už mūro sienos, niekur nenuklys, ir padorus, ir siela kaip krištolas. Na, su raštingumu sunkiau, bet jeigu atidžiai viską bent 2 kartus perskaitysite, tikrai suprasite Ir aktyvus žmogus, ne tinginys, daug rašantis... Man labai pakelia nuotaiką jo komentarai - akivaizdu, kad dar yra Lietuvoje nesugadintų žmonių Perskaičius paskui taip ir norisi šypsotis visą dieną...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/23 15:00:02 15:00:02

tai atrodo ilgai laukti nereiks

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/23 15:39:37 15:39:37

mangofruit0406: Matyt nepaskaitei ką turi apie save parašęs anketoje-"moku neapkęsti, bet neapykantos nerodyti"(kažkas daug maž) krištolinis žmogus taip nerašytų. Čia aukso grynuolis;) neapdorotas dar darnios poros forumo;)
ugnelė:

O man patinka gerb. Petro komentarai. Matosi, kad žmogus labai nuoširdus, mąstantis, su tokiu vyru - kaip už mūro sienos, niekur nenuklys, ir padorus, ir siela kaip krištolas. Na, su raštingumu sunkiau, bet jeigu atidžiai viską bent 2 kartus perskaitysite, tikrai suprasite Ir aktyvus žmogus, ne tinginys, daug rašantis... Man labai pakelia nuotaiką jo komentarai - akivaizdu, kad dar yra Lietuvoje nesugadintų žmonių Perskaičius paskui taip ir norisi šypsotis visą dieną...

Merginos, na nebūkite tokios širšės! Kiekviename dalyke reikia įžvelgti ir jo teigiamąsias puses! Man, pvz., tai patys smagiausi komentarai! Kai po 3-io perskaitymo pagaliau daeina, ką gerb. Petras norėjo pasakyti, tai nuotaika visam pusdieniui būna pataisyta Ir jau tikrai kad jo su niekuo nesupainiosi! Taip, kaip ir gerb.Lelio Borgios!

19621116

1

110 įrašai

2010/01/23 16:46:39 16:46:39

makaliuke: Patarkit vyras ,noretu pasimylet su kita moteriske, ( na patikekit lovoje nesam tinginiai ,as taip pat ismoninga ) ima begalinis pyktis ,bet yra dvi iseitis arba as skiriuosi ( Vyras nesutinka) ,arba isbandau sita ( apsikeitima poroje grupinis ) manau kad noreciau visdelto pabandyti , nes ir kaip stengiuosi vaginal orgazmo nepatiriu ) o gal su kitu tai imanoma ,bet va problema daugiau vyru nesu turejusi.... kazkokia baime .. ir vyro galvoju pavydesiu ,bet manau jeigu jis taip gali . o ko man jo cia pavydet? na man sunku apsispresti ( Prasau nesijuokit , jei imanoma ,ka patarkit, aciŪ)

Nesuprantamai kad vyras pragyvenes ilgesni laiko su viena ir nori kita tai jau einama riba kad laikas kreiptis pagalbos ir bandyti taipogi spresti patiem. Jiug seima tai viskas, laime ,dziaugsmas, nelaimes, skausmas, daugelis panasiu patirimu. nesiskuskit kitem zmonem kurie istikrujiu negali padeti tuokiu reikalu ir tai nejokinga ira, jai kam jokinga tai ko negyvenatia iki siol porose. Su pagarba Petras.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/23 17:21:35 17:21:35

tai gal tada už vertėją mums pabūsi, padėsi iššifruoti užkoduotą su pagarba Petras kalbą?

ugnelė:

Merginos, na nebūkite tokios širšės! Kiekviename dalyke reikia įžvelgti ir jo teigiamąsias puses! Man, pvz., tai patys smagiausi komentarai! Kai po 3-io perskaitymo pagaliau daeina, ką gerb. Petras norėjo pasakyti, tai nuotaika visam pusdieniui būna pataisyta Ir jau tikrai kad jo su niekuo nesupainiosi! Taip, kaip ir gerb.Lelio Borgios!

19621116

1

110 įrašai

2010/01/23 17:40:00 17:40:00

mangfruti, tai tuokie jokialei kad kartais buna skaudus kai kam, pamastyk joktis ir isgirs nusiskundimus kitu, ieik i jiu vidu ir suprask, apsivilkes jos ar jo oda kurioja nuskreustas buna.Petras.

FBI

F

8 įrašai

2010/01/23 17:42:16 17:42:16

Tema apie Gerb. Petro komentarus ...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/23 17:54:26 17:54:26

o kur Tu Petrai su pagarba per pamokas mokykloje būdavai, kai reikėjo lietuvių klabos mokintis?
Ačiū, aš nenoriu niekieno kailyje būti-man savo kailio užtenka

19621116: mangfruti, tai tuokie jokialei kad kartais buna skaudus kai kam, pamastyk joktis ir isgirs nusiskundimus kitu, ieik i jiu vidu ir suprask, apsivilkes jos ar jo oda kurioja nuskreustas buna.Petras.

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/23 18:02:46 18:02:46

Nu ko pristojot prie žmogaus...

Į temą geriau rašytumėt. Gal jam lietuvių kalba nesisekė. Ot būtina tuoj kąsti kitokiam (kitaip rašančiam, kitaip mąstančiam ir pan.) nei visi žmogui.

FBI

F

8 įrašai

2010/01/23 18:14:48 18:14:48

Jei y tema ..., bijai vilko , neik y miska

Tokiu atveju , manyciau , reiktu pabandyti su kitu vyru ,o tik poto ryztis tokiems virazams porose....., jei is vis to prireiks ..., kada nors

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume