Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → baime myletis su kitu

baime myletis su kitu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/22 20:28:17 20:28:17

laukine vysnia: Petro komentarai apvainikavo foruma kaip braskes ant torto,su kuo visus ir sveikinu

Taip, kur gi ne . Akys lūžta. Gal čia ia tyčia kažkas "izdevajetsia" . Ir ta pagarba...kokia čia pagarba, jei rašai žmogau taip kad neina skaityti

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/23 01:44:47 01:44:47

Čia ne ne tyčia-čia Petras savo nuomonę pasakė. Nesvarbu, kad rašyti nemoka, svarbu, kad galvoja.

samanta:
laukine vysnia: Petro komentarai apvainikavo foruma kaip braskes ant torto,su kuo visus ir sveikinu

Taip, kur gi ne . Akys lūžta. Gal čia ia tyčia kažkas "izdevajetsia" . Ir ta pagarba...kokia čia pagarba, jei rašai žmogau taip kad neina skaityti

Bugatti

B

8 įrašai

2010/01/23 06:52:12 06:52:12

samanta: Jei mylėčiau vyrą, niekada nesutikčiau taip daryti .

Bet gi pati puikiai žinai, kad šiais laikais mažai kas ką bemyli - tik seksuoja ir babkinasi. Buvo tokia apklausa Kauno, Vilniaus ir Klaipėdos mokyklose ir dauguma moksleivių meilę tapatina seksui. Jiems meilė yra seksas ir ne kitaip. Tai apie ką čia kalbame? Meluojame vienas kitam ir tiek.

Svečias

S

689 įrašai

2010/01/23 06:56:18 06:56:18

laukine vysnia:
mangofruit0406: Seksopatologas
19621116: Nemanau kadjai su vienu savo vyru nepatiri orgazma o patirsi su kitai arba grupeja! Nemanau tai ira kaskas paslepta tavija, tavo jausmuose, kurios neisleidi is gilumos galvos o stengies daugeu galvoti kaska kita ir deltuo negali patirty tuo ko noretum, Gal reiketu nueiti pas psixologa anonimiskai ir pasitarti atvirai tokiu klausimu. nes tik reikia ryzto tam ir pasirengimo, galne vyriskos ites ira problema o pacioja,. O lakstyti paskitu tai ne iseitis, kam greuti savo gyvenima vien tik del nepakankamo sexse. Su pagarba Petras.
nebuvau didele mango...gerbeja,bet uz sita komentara negaliu nepadekoti,prajuokino is esmes gerb.Petro komentarai apvainikavo foruma kaip braskes ant torto,su kuo visus ir sveikinu

Tai jau,-su pagarba ne Petras

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/23 08:11:00 08:11:00

Nemanau kadjai su vienu savo vyru nepatiri orgazma o patirsi su kitai arba grupeja! Nemanau tai ira kaskas paslepta tavija, tavo jausmuose, kurios neisleidi is gilumos galvos o stengies daugeu galvoti kaska kita ir deltuo negali patirty tuo ko noretum, Gal reiketu nueiti pas psixologa anonimiskai ir pasitarti atvirai tokiu klausimu. nes tik reikia ryzto tam ir pasirengimo, galne vyriskos ites ira problema o pacioja,. O lakstyti paskitu tai ne iseitis, kam greuti savo gyvenima vien tik del nepakankamo sexse. Su pagarba Petras.[/quote][/quote]nebuvau didele mango...gerbeja,bet uz sita komentara negaliu nepadekoti,prajuokino is esmes gerb.Petro komentarai apvainikavo foruma kaip braskes ant torto,su kuo visus ir sveikinu [/quote]

O man patinka gerb. Petro komentarai. Matosi, kad žmogus labai nuoširdus, mąstantis, su tokiu vyru - kaip už mūro sienos, niekur nenuklys, ir padorus, ir siela kaip krištolas. Na, su raštingumu sunkiau, bet jeigu atidžiai viską bent 2 kartus perskaitysite, tikrai suprasite Ir aktyvus žmogus, ne tinginys, daug rašantis... Man labai pakelia nuotaiką jo komentarai - akivaizdu, kad dar yra Lietuvoje nesugadintų žmonių Perskaičius paskui taip ir norisi šypsotis visą dieną...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/23 08:41:01 08:41:01

mangofruit0406: Čia ne ne tyčia-čia Petras savo nuomonę pasakė. Nesvarbu, kad rašyti nemoka, svarbu, kad galvoja.

Tik va jo mąstymo vaisiai manęs nuo šiol nepasieks, nevarginsiu savęs daugiau skaitydama klampų kratinį.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/23 08:50:04 08:50:04

Bugatti:

Bet gi pati puikiai žinai, kad šiais laikais mažai kas ką bemyli - tik seksuoja ir babkinasi. Buvo tokia apklausa Kauno, Vilniaus ir Klaipėdos mokyklose ir dauguma moksleivių meilę tapatina seksui. Jiems meilė yra seksas ir ne kitaip. Tai apie ką čia kalbame? Meluojame vienas kitam ir tiek.

Man atrodo suaugę dėl to ir atsakingi, kad jaunieji sutapatina meilę su seksu ir babkinimusi. Suaugę yra nusivylę meile ir perduoda tą nusivylimą savo vaikams. Bet aš kad ir nusivyliau kadaise, vis tiek ja tikiu ir šiuo metu ji mane aplankė: būtent meilė, ne seksas pirmiau ir jokių babkių . Mano jaunutė dukra taip pat sėkmingai kuria rimtus santykius su vaikinu, matau, kad pas juos meilė, o ne seksas, kuriam laikas dar neatėjo... Tikėkite meile - kuo tikėsite, tą ir turėsite. Daug girdėjau žmonių nuomonių tokių kaip jūsų, bet slapta jie visi tikisi mylėti ir būti mylimi. Kodėl mums reikia vienas kitam meluoti? Kam dėl pinigų, kam dėl sekso? Geraiu palaukti žmogaus, kuriam nebus svarbūs jūsų seksualiniai sugebėjimai ir jūsų pinigai. Manote, tokių nėra? Kaip manysite, taip turėsite.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/23 09:02:01 09:02:01

ugnelė:
O man patinka gerb. Petro komentarai. Matosi, kad žmogus labai nuoširdus, mąstantis, su tokiu vyru - kaip už mūro sienos, niekur nenuklys, ir padorus, ir siela kaip krištolas. Na, su raštingumu sunkiau, bet jeigu atidžiai viską bent 2 kartus perskaitysite, tikrai suprasite Ir aktyvus žmogus, ne tinginys, daug rašantis... Man labai pakelia nuotaiką jo komentarai - akivaizdu, kad dar yra Lietuvoje nesugadintų žmonių Perskaičius paskui taip ir norisi šypsotis visą dieną...

Patiktų ir man, bet niekaip nesusidoroju su savo susierzinimu, kai reikia suprasti, kas parašyta ne vieną kartą skaitant... Na, man gera pamokėlė, kaip priimti ne tik kitaip mąstančius, bet ir kitaip RAŠANČIUS . Dėl "nesugadinto žmogaus" ir "tyros kaip krištolo sielos" aš taip neteigčiau. Tegu tik neįsižeidžia žmogus, nes tiesiai jam netaikau, tik prielaidą išsakau, kad toks rašymas kartais gali priminti ir zonos universitetą (norėčiau būti neteisi, greičiausiai ir esu...).

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/23 10:19:32 10:19:32

samanta:
ugnelė:

Patiktų ir man, bet niekaip nesusidoroju su savo susierzinimu, kai reikia suprasti, kas parašyta ne vieną kartą skaitant... Na, man gera pamokėlė, kaip priimti ne tik kitaip mąstančius, bet ir kitaip RAŠANČIUS . Dėl "nesugadinto žmogaus" ir "tyros kaip krištolo sielos" aš taip neteigčiau. Tegu tik neįsižeidžia žmogus, nes tiesiai jam netaikau, tik prielaidą išsakau, kad toks rašymas kartais gali priminti ir zonos universitetą (norėčiau būti neteisi, greičiausiai ir esu...).

Na, kadangi aš esu linksmas žmogus, tai man jokio susierzinimo jo komentarai nesukelia, aš dažniausiai labai ilgai po to kvatojuosi... Ir jei per pora kartų nepavyksta iššifruoti, tai trečią kartą beskaitant viskas tampa aišku.
Dabar jau suprantu, kaip vargsta lietuvių kalbos mokytojos, taisydamos kai kurių savo mokinių darbus

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/23 10:25:54 10:25:54

samanta:
Bugatti:

Man atrodo suaugę dėl to ir atsakingi, kad jaunieji sutapatina meilę su seksu ir babkinimusi. Suaugę yra nusivylę meile ir perduoda tą nusivylimą savo vaikams. Bet aš kad ir nusivyliau kadaise, vis tiek ja tikiu ir šiuo metu ji mane aplankė: būtent meilė, ne seksas pirmiau ir jokių babkių . Mano jaunutė dukra taip pat sėkmingai kuria rimtus santykius su vaikinu, matau, kad pas juos meilė, o ne seksas, kuriam laikas dar neatėjo... Tikėkite meile - kuo tikėsite, tą ir turėsite. Daug girdėjau žmonių nuomonių tokių kaip jūsų, bet slapta jie visi tikisi mylėti ir būti mylimi. Kodėl mums reikia vienas kitam meluoti? Kam dėl pinigų, kam dėl sekso? Geraiu palaukti žmogaus, kuriam nebus svarbūs jūsų seksualiniai sugebėjimai ir jūsų pinigai. Manote, tokių nėra? Kaip manysite, taip turėsite.

Šaunuolė Samanta, tikra teisybė... Kuo tikėsite, tą ir turėsite... Daug žmonių apsimeta, užsideda kaukes, o iš tikro visi nori būti mylimi. Niekas nemiršta nuo sekso trūkumo. Žmonės liūdi, depresuoja, žudosi, nuo meilės trūkumo, šilumos trūkumo. Tad nesuveskite visko tik į seksą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume