2010/01/21 16:11:06 16:11:06
Patarkit vyras ,noretu pasimylet su kita moteriske, ( na patikekit lovoje nesam tinginiai ,as taip pat ismoninga ) ima begalinis pyktis ,bet yra dvi iseitis arba as skiriuosi ( Vyras nesutinka) ,arba isbandau sita ( apsikeitima poroje grupinis ) manau kad noreciau visdelto pabandyti , nes ir kaip stengiuosi vaginal orgazmo nepatiriu ) o gal su kitu tai imanoma ,bet va problema daugiau vyru nesu turejusi.... kazkokia baime .. ir vyro galvoju pavydesiu ,bet manau jeigu jis taip gali . o ko man jo cia pavydet? na man sunku apsispresti ( Prasau nesijuokit , jei imanoma ,ka patarkit, aciŪ)
2010/01/21 17:13:56 17:13:56
Kas čia per šeimos šiais laikais? Kas per pasiūlymai?? Nx tokį vyrą-nori kitų bobų-lauk per duris ir viso gero
Nė vienas savo moterį mylintis vyras per dvidešimt metrų neprileistų artyn kito vyro.. Kas čia per meilė??
makaliuke: Patarkit vyras ,noretu pasimylet su kita moteriske, ( na patikekit lovoje nesam tinginiai ,as taip pat ismoninga ) ima begalinis pyktis ,bet yra dvi iseitis arba as skiriuosi ( Vyras nesutinka) ,arba isbandau sita ( apsikeitima poroje grupinis ) manau kad noreciau visdelto pabandyti , nes ir kaip stengiuosi vaginal orgazmo nepatiriu ) o gal su kitu tai imanoma ,bet va problema daugiau vyru nesu turejusi.... kazkokia baime .. ir vyro galvoju pavydesiu ,bet manau jeigu jis taip gali . o ko man jo cia pavydet? na man sunku apsispresti ( Prasau nesijuokit , jei imanoma ,ka patarkit, aciŪ)
2010/01/21 19:52:44 19:52:44
Man tai atrodo nenormalu. Nepyk, makaliuke.
2010/01/21 20:16:31 20:16:31
Gal jis kalba apie svingeriu seksa?
O šiaip jei vyras tikrai myli moterį, tai kitos nedomina jo.
2010/01/21 20:17:13 20:17:13
makaliuke: Patarkit vyras ,noretu pasimylet su kita moteriske, ( na patikekit lovoje nesam tinginiai ,as taip pat ismoninga ) ima begalinis pyktis ,bet yra dvi iseitis arba as skiriuosi ( Vyras nesutinka) ,arba isbandau sita ( apsikeitima poroje grupinis ) manau kad noreciau visdelto pabandyti , nes ir kaip stengiuosi vaginal orgazmo nepatiriu ) o gal su kitu tai imanoma ,bet va problema daugiau vyru nesu turejusi.... kazkokia baime .. ir vyro galvoju pavydesiu ,bet manau jeigu jis taip gali . o ko man jo cia pavydet? na man sunku apsispresti ( Prasau nesijuokit , jei imanoma ,ka patarkit, aciŪ)
Jei santuoka nesuristi ir vaiku neturit, duok laisve sau ir jam, kad patikrint abieju norus, galimybes ir veiksmus, fantazijas atskirti nuo realybes.
2010/01/21 21:47:13 21:47:13
Jei mylėčiau vyrą, niekada nesutikčiau taip daryti .
2010/01/22 12:58:39 12:58:39
Nemanau kadjai su vienu savo vyru nepatiri orgazma o patirsi su kitai arba grupeja! Nemanau tai ira kaskas paslepta tavija, tavo jausmuose, kurios neisleidi is gilumos galvos o stengies daugeu galvoti kaska kita ir deltuo negali patirty tuo ko noretum, Gal reiketu nueiti pas psixologa anonimiskai ir pasitarti atvirai tokiu klausimu. nes tik reikia ryzto tam ir pasirengimo, galne vyriskos ites ira problema o pacioja,. O lakstyti paskitu tai ne iseitis, kam greuti savo gyvenima vien tik del nepakankamo sexse. Su pagarba Petras.
2010/01/22 17:46:42 17:46:42
Seksopatologas
19621116: Nemanau kadjai su vienu savo vyru nepatiri orgazma o patirsi su kitai arba grupeja! Nemanau tai ira kaskas paslepta tavija, tavo jausmuose, kurios neisleidi is gilumos galvos o stengies daugeu galvoti kaska kita ir deltuo negali patirty tuo ko noretum, Gal reiketu nueiti pas psixologa anonimiskai ir pasitarti atvirai tokiu klausimu. nes tik reikia ryzto tam ir pasirengimo, galne vyriskos ites ira problema o pacioja,. O lakstyti paskitu tai ne iseitis, kam greuti savo gyvenima vien tik del nepakankamo sexse. Su pagarba Petras.
laukine vysnia
L
697 įrašai
2010/01/22 18:30:50 18:30:50
mangofruit0406: Seksopatologas
19621116: Nemanau kadjai su vienu savo vyru nepatiri orgazma o patirsi su kitai arba grupeja! Nemanau tai ira kaskas paslepta tavija, tavo jausmuose, kurios neisleidi is gilumos galvos o stengies daugeu galvoti kaska kita ir deltuo negali patirty tuo ko noretum, Gal reiketu nueiti pas psixologa anonimiskai ir pasitarti atvirai tokiu klausimu. nes tik reikia ryzto tam ir pasirengimo, galne vyriskos ites ira problema o pacioja,. O lakstyti paskitu tai ne iseitis, kam greuti savo gyvenima vien tik del nepakankamo sexse. Su pagarba Petras.
nebuvau didele mango...gerbeja,bet uz sita komentara negaliu nepadekoti,prajuokino is esmes gerb.Petro komentarai apvainikavo foruma kaip braskes ant torto,su kuo visus ir sveikinu
2010/01/22 19:39:06 19:39:06
Blogiausias dalykas yra,kai asmuo "prarades teises i savo individualybe",lengvai pasiduoda kitu itakai ir kitu noru tenkinimui...klausimas paciai autorei:jei tai tau nepriimtina,kodel turi eiti pries savo valia ir savo oruma...ar tai tau patinka?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume