Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar dar kam nors taip buvo? Patarkit...

Ar dar kam nors taip buvo? Patarkit...

Tokia viena

T

10 įrašai

2009/11/17 17:15:13 17:15:13

Na jau nebezinau...

Anksti istekejau uz ilgamecio vaikystes - jaunystes draugo. Viskas buvo puiku. Jis man buvo pirmas ir taip iseina nepakartojamas ar ka....?
Mes seniai issiskyte ne metai , ne du ir jau ne trys. Nebendraujam. Per ta laika aisku ieskai zmogaus artimo ir laikui einant "prieini" ir prie sexso. Na tuo santykiai dazniausiai ir baigiasi... Man netinka nei vienas vyras, po sexo pasidaro tuscia ir lauki kad greiciau iseitu namo arba arba...
Nu vienu zodziu..., jau jauciuosi nebenormalia. Nesu isranki ir nieko ypatinko nenoriu, bet... tustumos niekas nebeuzpildo. Nenoriu izeisti vyru, nes jie tai nei prie ko... manau..., bet...
Man ciut virs 30 metu, nesinoretu likti vienai..., bet seksas pasidare ne suartinantis, o atstumentis dalykas. Buna viskas super su vyru viskas, kol neprieiman prie sekso...
Kam nors taip buvo? Cia manau ne tik moterim... Ka daret?

PWD

P

56 įrašai

2009/11/17 18:10:23 18:10:23

Gal partnerius renkiesi pagal fizinį potrauki, žiūri į juos kaip į sekso objektą. Čia panašiai kaip svajoji apie kokį brangų daigtą ir kai įsigiji atrodo nebetoks traukiantis. Rinkis antra puse su kuriuo norėtum kažką bendro nuveikti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/17 18:54:47 18:54:47

to, 2-3 vyrai - ne rodiklis. O jei jų daug daugiau - tai irgi ne rodiklis.
Jei teisingai supratau - issiskyrei pries tris metus. Vadinasi, arba ėmei su jais susitikinėti nedavusi sau atsigauti, po nutrūkusios santuokos, arba laikas nuo bendravimo pradžios iki lovos - pakankamai trumas. O kas sako, kad seksas turi suartinti? Čia kaip tik, kai santykiai nepakankamai artimi - jis kaip tik, priverčia jaustis nusivylusiu, kai to artumo vistik neatsiranda.

Kita vertus, nemanau kad prie to neprisideda ir vyra. Spėju, akd jautiesi vieniša ir todėl esi labiau pažeidžiamai. Atitinkamai ir renkiesi partnerius ir trauki kaip magnetus tokius, kurie tik patvirtins, kad seskas žmones atitolina. Pvz ar kuris nors iš jų po sekso padarė tau masažą, papasakojo juokingą anekdotą, arba padarė ką nors, kas tave pradžiugintų?
jei žmogus to nedaro, tai nereiškia, kad jis blogas, jis tiesiog neatitinka tavo lūkesčių.

O jei seksi bent vienu siame forume (nesvarbu kada ir kur tai buvo pasakyta - sioje temoje, ar ne sioje, pries ar po tavo klausimo) isakytu sarlatanisku patarimu - busi didziausia kvaile.

O jei iš tikro blogai jaučiatės ir norite su kažkuo išsišnekėti ir viską keisti iš esmės - eikite pas psichologą arba kunigą

deepsorrow

D

1894 įrašai

2009/11/17 20:11:53 20:11:53

Svečias:
O jei iš tikro blogai jaučiatės ir norite su kažkuo išsišnekėti ir viską keisti iš esmės - eikite pas psichologą arba kunigą

taip taip tiesiu taikymu pas kuniga ir pasipasakavok, kad tave po sekso su vyru apninka tustuma ir nusivylimas, na tai jei koks jaunesnis tai dar gal maldom atsipirksi, o jei seno kirpimo tai isvarys lauk ir keliais aplink baznycia lieps eit.

Svečias:
Pvz ar kuris nors iš jų po sekso padarė tau masažą, papasakojo juokingą anekdotą, arba padarė ką nors, kas tave pradžiugintų?
jei žmogus to nedaro, tai nereiškia, kad jis blogas, jis tiesiog neatitinka tavo lūkesčių.

Kaip tai tamsta atvirksciai kalbi, kaip tik jei partneriai nera visiskai atsipalaidave nebus abipusio kokybisko ir malonaus sekso, masaza reikia daryt pries seksa, tam yra visokiu kursu, knygeliu, naudok eterinius aliejus ir t.t. Maloni muzika, kvapai ,geras masazas ir dazna moteris gali pasiekti dvasini orgazma, na o taip nuteiktai ir fizinis aktas suteiks nepamirstamus jausmus. Cia dar toks niunsas, kad vyrui beveik niekada nebuna blogo sekso, mums ir paprastas "pasidulkinimas" yra malonus, tai klausimas autorei ar tu uzsiemi seksu todel, kad to nori pati, ar kad to nori tavo partneris, sakykim daro spaudima? Jei del jo tai manau tai nera tavo problema, kazin ar kam prievarta gali teikti malonuma (na nebent jei sado-mazo )
Su tuo anekdotu na irgi nesuprantu,jau po visko guli apsikabines partnere ir pradedi:
- Važiuoja žmogelis su mersu, muziką įjungta, popkorną valgo. Staiga atvaro moskvičius ir pro langa rėkia bobutė: "moskvičių žinai...", ir aplenkia mersą. Žmogelis įdūksta ir paskui moskvičių. Staiga žiūri už kampo moskvičius aukštyn kojom guli. Bobulė rėkia: "tu rupūžė, gi klausiau, ar moskvičių žinai kaip sustabdyti".
Na tai idomu kaip sureaguotu

Tokia viena

T

10 įrašai

2009/11/17 20:41:11 20:41:11

Pas kuniga neisiu, oki?

Nesupras manes..., sunepatoginsiu zmogu

Sekso as pati noriu, niekas manes neprievartauja. Ir masazas, ir muzika , ir "izanga" buna (pries, ne po...).
Ir vyrai ne atsitiktiniai, seip seksui... ir sieja daugiau nei seksas, bet nepatiriu dvasinio orgazmo, o kartais aplamai orgazmo... Ko su vyru NERA BUVE. Dvasinio orgazmo seip ir nebuvau patyrus po skirybu...
Draugui atsargiai buvau uzsiminus..., kurtau... drama...
Tai daugiau niekad ir niekam nebesakau nieko.
Bet kiek anksciau seksas kele malonuma, dabar - "tuscias" reikalas.
Todel ir klausiu "viesai" ar yra kam buve panasiai.
Juk negali buti "nepakartojamu" sekso partneriu..., tuo labiau kad sekse nieko speshel nebuvo...

Pas seksopatologa... , na o ka as jam pasakysiu... pas mane viskas vietoj

• Vyru nekeiciu kaip koiniu... visada seksas is rimtu santykiu.

RASA3

R

1 įrašai

2009/11/17 21:14:39 21:14:39

Tokia viena: Pas kuniga neisiu, oki?
Nesupras manes..., sunepatoginsiu zmogu

Sekso as pati noriu, niekas manes neprievartauja. Ir masazas, ir muzika , ir "izanga" buna (pries, ne po...).
Ir vyrai ne atsitiktiniai, seip seksui... ir sieja daugiau nei seksas, bet nepatiriu dvasinio orgazmo, o kartais aplamai orgazmo... Ko su vyru NERA BUVE. Dvasinio orgazmo seip ir nebuvau patyrus po skirybu...
Draugui atsargiai buvau uzsiminus..., kurtau... drama...
Tai daugiau niekad ir niekam nebesakau nieko.
Bet kiek anksciau seksas kele malonuma, dabar - "tuscias" reikalas.
Todel ir klausiu "viesai" ar yra kam buve panasiai.
Juk negali buti "nepakartojamu" sekso partneriu..., tuo labiau kad sekse nieko speshel nebuvo...

Pas seksopatologa... , na o ka as jam pasakysiu... pas mane viskas vietoj

* Vyru nekeiciu kaip koiniu... visada seksas is rimtu santykiu.

Bijau nuvilt tave, bet yra zmoniu kurie myli tik viena karta gyvenime...ir seksas deja nebuna jau toks koks buvo su tuo partneriu...nejauti daugiau to ,,dvasinio orgazmo''.,tiesiog baigi..ir pasidaro liudna, tuscia.., nera tos pilnatves kokia buvo butent su Tuo zmogumi ir gali buti, jog jau su niekuo nebebus To. Man taip jau 15-ka metu.Siulyciau pamatyti izvelgti ir kitame zmoguje kazka tokio.., nors rasau ir pati netikiu tuo...Tiesiog stiprybes tau.

Tokia viena

T

10 įrašai

2009/11/17 22:02:06 22:02:06

RASA3, man butent taip... tuscia po to ir liudna

ir seniai issiskyre, ir kitas zmogus patinka, ir geras manau, ir izeisti nesinori... bet po sekso tuscia... ir antiek tuscia ... na lyg kas mires viduj butu...
Kai pirmas draugas po skirybu buvo, sakau gal per anksti..., gal netinkam, o gal kaip sekso partneriai netinkam...
Na bet dabar vel tas pats... juk negali visi netikti, o ir visus bandyti ne mano "stilius".
Bet ta tustuma, blin..., kaip cia pasakius...

julija.alka

J

24 įrašai

2009/11/17 23:32:40 23:32:40

Tokia viena: Na jau nebezinau...

Anksti istekejau uz ilgamecio vaikystes - jaunystes draugo. Viskas buvo puiku. Jis man buvo pirmas ir taip iseina nepakartojamas ar ka....?
Mes seniai issiskyte ne metai , ne du ir jau ne trys. Nebendraujam. Per ta laika aisku ieskai zmogaus artimo ir laikui einant "prieini" ir prie sexso. Na tuo santykiai dazniausiai ir baigiasi... Man netinka nei vienas vyras, po sexo pasidaro tuscia ir lauki kad greiciau iseitu namo arba arba...
Nu vienu zodziu..., jau jauciuosi nebenormalia. Nesu isranki ir nieko ypatinko nenoriu, bet... tustumos niekas nebeuzpildo. Nenoriu izeisti vyru, nes jie tai nei prie ko... manau..., bet...
Man ciut virs 30 metu, nesinoretu likti vienai..., bet seksas pasidare ne suartinantis, o atstumentis dalykas. Buna viskas super su vyru viskas, kol neprieiman prie sekso...
Kam nors taip buvo? Cia manau ne tik moterim... Ka daret?

Tiesiog gal pernaksti pasimyli su tuo zmogum. Visai normalu draugauti tol kol pasijausi komfortabiliai. Nebutina myletis po menesio ar 2.

Psihoanalitikas

P

1 įrašai

2009/11/18 04:16:13 04:16:13

Zinot, su kazkuo panasaus buvau susidures. Kiek bandziau sau tai paaiskinti, isanalizuoti sia problema taip ir nesigavo. Atrodo, puiki panele, protinga, pastabi ir daili. Patinka viskas, bet po sekso jautiesi sugniuzditas ir tuscias... Taip pakeiciau daug partneriu, geda bet net negaliu suskaicioti kiek ju buvo per 3jus metus "jieskojimu". Draugai jau buvo pramine mane "zigalo", "don-zuanu" ir atvirai reiske pavida nes drauges salia manes keitesi taip daznai kad pazistami nespedavo sureaguoti ir isiminti vardu. Toli grazu tuo nesididziavau, norejosi zmogucio kuris butu salia manes ir artimas. Bet del Jusu minetos priezasties tirs metai "bandimu" ir juokiu apciopiamu rezultatu, tik beprasmis seksas po kurio jautiesi aiskiai ne su tuo zmogumi ir mintise kartoji "ar nenoretum isvaziot namo..." Veliau tiesiog nustojau susitikineti, visos drauges ir naujos pazistamos likdavo draugem o as pakeiciau savo mastima -kai ateis laikas tada ir sutiksiu ja-. Metai laiko grino darbaholizmo protrukis, darbas, pinigai, ir sportinis automobilis... Nesigailiu kad viskas taip klostesi, spejau truputi sutvarkit savo givenima. Keista bet buvau tapes 100% materialistu kuriam nekas nerupi iskirus materialines vertibes, kuriam atrodo kad panele su tavimi bus tik jaigu turesi pinigus, nama, gera isvaizda ir svarbiausia kieta automobili. Taip rimtu veidu "laksciau" kol senelis su sena masina nesudauze man mano numilietos masinites (tikriausiai cia del meiles ir artimo zmogaus trukumo buvau taip pasineses su ta masina kad priziurejau ja kaip vaika). Taigi kol darudimas ja taise, daze ir tvarke, as vazinejau visomeniniu transportu i darba ir is darbo. Ir taip atsitiko kad liko pora dienu kai man grazins mano "melina lakstune" kai susipazinau su viena panele, is pirmo zvilgsnio nieko ipatingo nepastebejau. Simpatiska tamsiaplauke panele, nepasakiciau kad prabangiai apsirengusi, bet viskas suderinta. Tada dar pamasciau, -"kurgi ne, pas mane viena striuke kainuoja daugiau negu visi juos rubai..."- ciniska, pasiputiliska ir man geda uz savo mintis... Kai atgavau masina kas ryta vazinejau i darba ir taip jau gavosi kad pravazinejau pro ta stotele kur ji lauke autobuso. Kai pastebedavau ja sustodavau ir pavezedavau iki Vilniaus, man buvo gaila jos lauke saltis arba lija o as cia silumoje vazioju. Tikrai neturejau juokiu minciu pasaliniu, bet nuo to viskas ir prasidejo, viena vakara gulejau ir negalejau uzmigti paemiau ir parasiau jai, pasakiau kad ruosiosi padarit ratuka pries miega aplink Vilniu gal i Trakus uzsukti ir namo (mane ramina toks betikslis nekur neskubantis vaziavimas) nustebau bet ji sutiko. Nors juokio sekso nebuvo dar ilga musu bendravimo laika bet dabar ji yra mano panele- tikiosi kad sutiks but ir mano zmona. Keista bet butent sitas atroditu nekuo neisiskiriantis zmogeliukas buvo tas su kurio man gera... Gera ir pries ir poto. Ji paverte mane vel "zmogumi"o nesavanaudziu ir pasiputusiu ciniku, man vel pradejo rupeti zmones o nepinigai, turtai. Ir jai nesvarbu kokia masina vairuoju, ar lenktinine uz astronomine suma ar sena golfuka uz 300lt. Esu begalo dekingas jai kad jos deka tapau zmogumi, galma sakiti kad ji salia manes del kazkokiu turtu- bed sio metu tu turtu nera, namas ir ta masina kuri dabar kainuoja perpus maziau negu anksciau a as zmogutis kuris zvalgosi darbo... Ji zino kad dabar neturiu tiek finansu, o kartais kaip graudziai beskambetu net kuro bake ir visvien mane myli.
Visuo tuo as tik noriu pasakiti kad nereikia bandit priverstinai surasti ta -antra pusele su kuria Jums turi but gera. Mano pusialia atsirado ten kur net nesitikejau sutikt. Galbut jums visi tie partneriai neitinka todel kad kazkur yra tas kuri jus dar sutiksit? Seip jaigu megstate skaititi, patarciau perskaitit viena gera kniga, kuri siektiek privercia pazvelgti i save kitu kampu. IRVIN D. YALOM "Meiles Budelis".

balutoks1

B

25 įrašai

2009/11/18 07:35:27 07:35:27

Vaje vaje ir ką dabar daryti

Jei rimtai tai mano galva negerbi nei partnerio nei savęs. Gal reikėtu ieškotys žmogaus ne todėl kad nesinori būti vienam o tam kad su juo būtų gera. Kiekybė nepakeis kokybės.
Viskas praeina praeis ir tai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume