Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar dar kam nors taip buvo? Patarkit...

Ar dar kam nors taip buvo? Patarkit...

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/18 16:13:13 16:13:13

samantta:
Svečias:
Be abejo, tą ir turėjau omenyje, kai rašiau.

Vienatvė - daug gilesnis jausmas ir būsena, kuriai nugalėti receptą randa tik pats žmogus, o svetimi patarimai ir receptai, kad ir kokie mes sau išmintingi atrodome, jie tinka tik mums patiems.
Daug paprasčiau formaliai, fiziškai prisileisti prie savęs žmogų, negu leisti tapti nuo jo priklausomu dvasiškai.

O psichoanalitiko pasakojimą aš matau taip: jį išgelbėjo ne mergina. Jį išgelbėjo jis pats. Mergina pasirodė kaip tik tuo metu, kai jis norėjo būti išgelbėtas - jis pats jos kažkodėl jos pagailėjo, kažkodėl pavežėjo, įsileido į savo branginamą mašiną-tvirtovę svetimą žmogų, kažkodėl išdrįso prie jos priprasti, kažkodėl išdrįso paskambinti.

Iš esmės su jumis sutinku. Bet kartais ir patarimai duoda gerų vaisių. Buvimas fiziškai yra tikrai gerai - tik forume tai neįmanoma . Psichoanalitiko atveju - jie abu prisidėjo prie savo gelbėjimosi. Judviejų stiprus noras sukūrė šį susitikimą. Tikiuosi, kad jie laimingi .

ne, fizinį prisileidimą turėjau omenyje - daug lengviau vyrą įsileisti į lovą, nei į širdį

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/18 16:44:28 16:44:28

Svečias:
samantta:
Svečias:

ne, fizinį prisileidimą turėjau omenyje - daug lengviau vyrą įsileisti į lovą, nei į širdį

Žiūrint kam: man į širdį lengviau vyrą įsileisti nei į lovą. Vyrams - moterį į lovą lengviau.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/18 20:14:30 20:14:30

samantta: Žiūrint kam: man į širdį lengviau vyrą įsileisti nei į lovą. Vyrams - moterį į lovą lengviau.

Vienas kitam neprieštarauja, o greičiau kaip tik, vienos problemos du veidai: į lovą sunku įsileisti, nes į širdį neįsileidai. Nes manai, kad kai jau įsileisi į lovą - tai jau viskas, galutinai prisiriši ir širdyje ir tapsi priklausoma nuo vyro (kuris, tavo pačios žodžiais - dar ir nebūtinai įsileidęs moterį į širdį).

Tik nepulk karštai prieštarauti - niekas niekuo nekaltina . Tik daviau peno asmeniniam pamąstymams. Nes nė vieno nėra be problemų ir be baimių. Tačiau, kai žinome kokios tos tikrosios baimės su jomis daug lengviau susigyventi.

O kūnas yra tik kūnas. Be sielos jis niekas. Taip ir seksas savaime nepadarys žmonių artimesniais.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/18 23:12:25 23:12:25

Svečias:
samantta: Žiūrint kam: man į širdį lengviau vyrą įsileisti nei į lovą. Vyrams - moterį į lovą lengviau.

Vienas kitam neprieštarauja, o greičiau kaip tik, vienos problemos du veidai: į lovą sunku įsileisti, nes į širdį neįsileidai. Nes manai, kad kai jau įsileisi į lovą - tai jau viskas, galutinai prisiriši ir širdyje ir tapsi priklausoma nuo vyro (kuris, tavo pačios žodžiais - dar ir nebūtinai įsileidęs moterį į širdį).

Tik nepulk karštai prieštarauti - niekas niekuo nekaltina . Tik daviau peno asmeniniam pamąstymams. Nes nė vieno nėra be problemų ir be baimių. Tačiau, kai žinome kokios tos tikrosios baimės su jomis daug lengviau susigyventi.

O kūnas yra tik kūnas. Be sielos jis niekas. Taip ir seksas savaime nepadarys žmonių artimesniais.

Taigi kad man, kaip turbūt ir daugumai moterų, pirmiausia reikia įsileisti į širdį. O, sutikite, šitai nėra taip jau paprasta. Kaip ir [b:1rp8row6]tikrą[/b:1rp8row6] draugą surasti. Problema ta, kad dažniausiai vyrai nelaukia, kada moteris nueis tą ganėtinai ilgą kelią iš širdies į širdį. Sutinku - kartais šis kelias būna trumpas, bet man dar taip nepasitaikė. Priešingai, įsileisdama į lovą bijočiau , kad pasidygėsiu ir savimi, ir tuo žmogumi - nes nėra širdžių/sielų ryšio.

Tokia viena

T

10 įrašai

2009/11/18 23:33:25 23:33:25

"širdžių/sielų ryšio".... tai juk buna laaaaaaaaaaaaaaaabai retai! Daznai tai buna metu metus "netikra"!
Tai buna jaunystej, dazniausiai metu metus gyvenus salia, kai yra istorija... gyvenimo kelio istorija. Sietu rysys , aplamai gal tik imanomas su vienu zmogumi... , o jei ji prarandi? Nusisauti?
Gyvenimas eina... salia kiti zmones. Sielu rysio gali visa likusi gyvenima ieskoti ir neberasti... reikia ismokti gyventi kitaip. Kazkaip kitaip.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/19 09:12:11 09:12:11

Tokia viena: "širdžių/sielų ryšio".... tai juk buna laaaaaaaaaaaaaaaabai retai! Daznai tai buna metu metus "netikra"!
Tai buna jaunystej, dazniausiai metu metus gyvenus salia, kai yra istorija... gyvenimo kelio istorija. Sietu rysys , aplamai gal tik imanomas su vienu zmogumi... , o jei ji prarandi? Nusisauti?
Gyvenimas eina... salia kiti zmones. Sielu rysio gali visa likusi gyvenima ieskoti ir neberasti... reikia ismokti gyventi kitaip. Kazkaip kitaip.

Retai būna, bet juk [b:1jgtau86]būna[/b:1jgtau86]! Jaunystėje, manau, dažnai būna priešingai: susižavime greitai, turime iliuzijų partnerio atžvilgiu, priskiriame jam nebūtas savybes - ir tik vėliau, kaip sakėte, metų metams praėjus, pamatome, kad gyvename...su svetimu. Brandžiame gi amžiuje jau daugmaž žinome, ko patys norime, ko tikėtis iš vieno ar kito partnerio. išmokstame skaityti tarp eilučių - ir iliuzijos jau nežilpina akių. Nemanau, kad tik su vienu žmogumi įmanomas sielų ryšys. Tik dėl to, kad žmonės tuo patikėjo, taip ir yra. Kuo tvirtai tikime - išsipildo.Tikėjimas, kad dar sutiksite tokį žmogų, turi padėti. Be dvėjonių, nusiminimo - tikėkime - juk tai nieko nekainuoja . Prarastas tikėjimas geru gali kainuoti mums nenusisekusį gyvenimą.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/19 12:23:41 12:23:41

RASA3:
Tokia viena: Pas kuniga neisiu, oki?
Nesupras manes..., sunepatoginsiu zmogu

Sekso as pati noriu, niekas manes neprievartauja. Ir masazas, ir muzika , ir "izanga" buna (pries, ne po...).
Ir vyrai ne atsitiktiniai, seip seksui... ir sieja daugiau nei seksas, bet nepatiriu dvasinio orgazmo, o kartais aplamai orgazmo... Ko su vyru NERA BUVE. Dvasinio orgazmo seip ir nebuvau patyrus po skirybu...
Draugui atsargiai buvau uzsiminus..., kurtau... drama...
Tai daugiau niekad ir niekam nebesakau nieko.
Bet kiek anksciau seksas kele malonuma, dabar - "tuscias" reikalas.
Todel ir klausiu "viesai" ar yra kam buve panasiai.
Juk negali buti "nepakartojamu" sekso partneriu..., tuo labiau kad sekse nieko speshel nebuvo...

Pas seksopatologa... , na o ka as jam pasakysiu... pas mane viskas vietoj

* Vyru nekeiciu kaip koiniu... visada seksas is rimtu santykiu.

Bijau nuvilt tave, bet yra zmoniu kurie myli tik viena karta gyvenime...ir seksas deja nebuna jau toks koks buvo su tuo partneriu...nejauti daugiau to ,,dvasinio orgazmo''.,tiesiog baigi..ir pasidaro liudna, tuscia.., nera tos pilnatves kokia buvo butent su Tuo zmogumi ir gali buti, jog jau su niekuo nebebus To. Man taip jau 15-ka metu.Siulyciau pamatyti izvelgti ir kitame zmoguje kazka tokio.., nors rasau ir pati netikiu tuo...Tiesiog stiprybes tau.

Nieko čia kilnaus mylėti tik vieną kartą:
http://gyvenimas.delfi.lt/career/kodel- ... d=25882199

O priklausomybes - jų galima atsikratyti, svarbu tik pačiau iš tikro to norėti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/19 12:47:14 12:47:14

http://gyvenimas.delfi.lt/career/kodel- ... d=25882199

soris, gal šis linkas veiks

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume