2009/09/21 19:47:36 19:47:36
As apie ta pati. Apie zmones, kurie nemegsta skaityt, bet moka rasyti.
Moters orgazmas tai unikumas. Jei ne vakar tai rytoj, jei ne poryt tai uzvakar.
Tai tiek individualu, kiek zodziais neapsakoma.
Kai surasi kelia- ismoksi skaityti.
Kai ismoksi skaityti-surasi kelia.
swx
2009/09/22 12:47:10 12:47:10
Svečias: As apie ta pati. Apie zmones, kurie nemegsta skaityt, bet moka rasyti.
Moters orgazmas tai unikumas. Jei ne vakar tai rytoj, jei ne poryt tai uzvakar.
Tai tiek individualu, kiek zodziais neapsakoma.
Kai surasi kelia- ismoksi skaityti.
Kai ismoksi skaityti-surasi kelia.
swx
iur dar yra zmones kurie megsta pamokslaut. ne padet, ne paaiskint o pamokslaut. ir ka? visokiu yra, visokiu reikia.
o dabar griztam prie temos
2009/09/22 13:38:48 13:38:48
Nu bet yra ir idomiu zmoniu.
Paaiskinti, bandai isivaizduoti kaip?! jei viso to kas parasyta nepakanka, tiek cia, tiek aplamai internete.
Padeti, dabar aiskiau. Taip ir sakyk, o ne is tuscio i kiaura pilstyk. Ieskau mokytojo.
swx
WildAboutYou...
W
33 įrašai
2009/09/22 19:31:56 19:31:56
Svečias: o as turiu toki klausima, problema sakyciau. turiu vaikina,na dar palyginus nesenai, tik 3 men. mylimes pakankamai daug, bet....as su jo vaginalinio orgazmo nepatiriu:( nors tu ka. atrodo ir pozas visokias bandem. jis kaifuoja, net zvaidzdes is akiu, o as...nors verk. paskui jis kremtasi, nes as nepatiriu orgazmo, o jis labai nori ji man suteikt. ir gaunu as jo tik liezuvio ar pirstu deka:(( ji spergyvena, man negerai. ka daryt? pradet ji vaidint, kad saves nekaltintu? nes is durnumo pasakiau jam, kad esu patyrus orgazma, ir ne viena karta, su buvusiu partneriu( it tai tiesa)
ka daryt?gal zinot kokiu knygu, pozu , na ka nors. patarkit.
Keisk vyra
2009/09/23 18:44:25 18:44:25
WildAboutYou...: Svečias: o as turiu toki klausima, problema sakyciau. turiu vaikina,na dar palyginus nesenai, tik 3 men. mylimes pakankamai daug, bet....as su jo vaginalinio orgazmo nepatiriu:( nors tu ka. atrodo ir pozas visokias bandem. jis kaifuoja, net zvaidzdes is akiu, o as...nors verk. paskui jis kremtasi, nes as nepatiriu orgazmo, o jis labai nori ji man suteikt. ir gaunu as jo tik liezuvio ar pirstu deka:(( ji spergyvena, man negerai. ka daryt? pradet ji vaidint, kad saves nekaltintu? nes is durnumo pasakiau jam, kad esu patyrus orgazma, ir ne viena karta, su buvusiu partneriu( it tai tiesa)
Keisk vyra
sksas dar ne visa gyvenimas.
2009/09/23 18:57:51 18:57:51
Svečias: WildAboutYou...: Svečias: o as turiu toki klausima, problema sakyciau. turiu vaikina,na dar palyginus nesenai, tik 3 men. mylimes pakankamai daug, bet....as su jo vaginalinio orgazmo nepatiriu:( nors tu ka. atrodo ir pozas visokias bandem. jis kaifuoja, net zvaidzdes is akiu, o as...nors verk. paskui jis kremtasi, nes as nepatiriu orgazmo, o jis labai nori ji man suteikt. ir gaunu as jo tik liezuvio ar pirstu deka:(( ji spergyvena, man negerai. ka daryt? pradet ji vaidint, kad saves nekaltintu? nes is durnumo pasakiau jam, kad esu patyrus orgazma, ir ne viena karta, su buvusiu partneriu( it tai tiesa)
Keisk vyra
sksas dar ne visa gyvenimas.
bet labai svarbi gyvenimo dalis
2009/09/23 19:02:40 19:02:40
bet del to skirtis, /. gal dar pabandyt daug ka galima?
2009/09/23 19:44:50 19:44:50
Svečias: bet del to skirtis, /. gal dar pabandyt daug ka galima?
bandyti galima ir po to visas bendravimas virs i problemos sprendima.
Negi nagalima megaugtis tuo, kas yra?
2009/09/24 05:42:45 05:42:45
Svečias: Svečias: bet del to skirtis, /. gal dar pabandyt daug ka galima?
bandyti galima ir po to visas bendravimas virs i problemos sprendima.
Negi nagalima megaugtis tuo, kas yra?
hmm,turbut as noriu tai, ka tikrai zinau galiu patirt. o stengtis reikia. ir musu gyvenimas, visas tik ir susideda is vidiniu ar isoriniu konfliktu sprendimo
2009/09/24 18:46:55 18:46:55
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume