2009/09/16 18:54:51 18:54:51
o as turiu toki klausima, problema sakyciau. turiu vaikina,na dar palyginus nesenai, tik 3 men. mylimes pakankamai daug, bet....as su jo vaginalinio orgazmo nepatiriu:( nors tu ka. atrodo ir pozas visokias bandem. jis kaifuoja, net zvaidzdes is akiu, o as...nors verk. paskui jis kremtasi, nes as nepatiriu orgazmo, o jis labai nori ji man suteikt. ir gaunu as jo tik liezuvio ar pirstu deka:(( ji spergyvena, man negerai. ka daryt? pradet ji vaidint, kad saves nekaltintu? nes is durnumo pasakiau jam, kad esu patyrus orgazma, ir ne viena karta, su buvusiu partneriu( it tai tiesa)
ka daryt?gal zinot kokiu knygu, pozu , na ka nors. patarkit.
2009/09/16 19:02:42 19:02:42
3 men ir ne tiek jau daug, bet ir nemazai. Reikia laiko, kad priprast prie partnerio, prisitaikyt, suprast ir ji,ir save. Beja- rasai tik apie sekso reikalus. O kitur? Viskas gerai?
Man toks itarimas, kad mintyse tu daznai ji lygini su buvusiuoju... Ir visdelto dabartiniame dar tebeieskai jo.
2009/09/16 19:05:42 19:05:42
Trolis: 3 men ir ne tiek jau daug, bet ir nemazai. Reikia laiko, kad priprast prie partnerio, prisitaikyt, suprast ir ji,ir save. Beja- rasai tik apie sekso reikalus. O kitur? Viskas gerai?
Man toks itarimas, kad mintyse tu daznai ji lygini su buvusiuoju... Ir visdelto dabartiniame dar tebeieskai jo.
visur kitur ji idealus, neturiu su kuo lyginti, tokio neturejau gero zmogaus salia. ir mintyse nelyginu. noriu, kad mum butu gerai lovoje, nes , isitikruju itampa per didele, kai vis eini eini ir ner rezultato, tai sunkiai fiziskai pakeliama:(
2009/09/16 19:11:53 19:11:53
nu blyn... isijauskit i zmogu, i artumo fakta, kai smegenys pajaus orgazma, pajaus ir kunas, o jei tik apie kuna galvosi - nepajausi niekad... kokios cia dar technikos, smegenyse viskas slypi, vat taip va:P
2009/09/16 19:14:36 19:14:36
jana: nu blyn... isijauskit i zmogu, i artumo fakta, kai smegenys pajaus orgazma, pajaus ir kunas, o jei tik apie kuna galvosi - nepajausi niekad... kokios cia dar technikos, smegenyse viskas slypi, vat taip va:P
ZINAU, KAD TAI BUTINAS KOMPONENTAS IR ATRODO JI TYURIME..O NIEKO. gal del to, kad kazkada skaudziai pasibaige anie santykiai...(((
2009/09/16 20:38:31 20:38:31
Tai vieta kur vyras tampa moterimi, o moteris vyru.
swx
PS apsikeiskite vaidmenimis
2009/09/16 23:22:24 23:22:24
Istikruju manau kad ne vien vaikinuke problema,sita reikala reiketu abiems spresti, y visa veiksma iterpkyte daugiau erotiniu zaidimu, kad leistu tau daugiau atsipalaiduoti, o vaikinukui pasinaudoti pozomis ir metodais leidzianciais sulaikyti, gal jis tiesiog pergreitai baigia. Problema gali slypeti bet kur, manau tu geriau pazysti savo kuna, jei jam nesiseka, gali paskyti kaip tau kas patinka, parodyti kur kas yra ir t.t ... ir negalvok su juo myledamasi kaip buvo gera su buvusiu, galvok apie tai, kaip dabar yra gera su savo mylimuoju, psichologinis atsipalaidavimas yra taip pat svarbus kaip ir fizinis.
Dar man idomu kiek vaikinas turejo moteru pries tave? gal cia tiesiog jo nerangumas kaltas, gal mazai patirties tuose reikaluose turi
2009/09/17 06:55:20 06:55:20
siulau zaidima vaidmenimis. Apsimeskit, kad jis uzsienietis. Juk su uzsienieciais orgazmas visada garantuotas:)
2009/09/17 07:15:52 07:15:52
Tai gal lipk ant virsaus vaikino ir su pirsteliais susiorgazmink, o tai vaikinui kompleksa ivarysi. Na cia vienas is variantu. Kad patirti orgazma reikia truputi jausmu, tos meiles ir dar lytiskai subresti (suprask kad reik nors 25 sulaukt). O 3 menesiai yra pakankamai.
2009/09/17 08:03:16 08:03:16
Svečias: [color=#BFFFFF:3owi37rn]o as turiu toki klausima, problema sakyciau. turiu vaikina,na dar palyginus nesenai, tik 3 men. mylimes pakankamai daug, bet....as su jo vaginalinio orgazmo nepatiriu:( nors tu ka. atrodo ir pozas visokias bandem. jis kaifuoja, net zvaidzdes is akiu, o as...nors verk. paskui jis kremtasi, nes as nepatiriu orgazmo, o jis labai nori ji man suteikt.[color=#400000] [b:3owi37rn]ir gaunu as jo tik liezuvio ar pirstu deka:(( [/b:3owi37rn][/color:3owi37rn]ji spergyvena, man negerai. ka daryt? pradet ji vaidint, kad saves nekaltintu? nes is durnumo pasakiau jam, kad esu patyrus orgazma, ir ne viena karta, su buvusiu partneriu( it tai tiesa)
ka daryt?gal zinot kokiu knygu, pozu , na ka nors. patarkit.[/color]
o tai kas negerai? tai gaunat ar negaunat? kame problema?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume